Skip to content

Typer: Kogo PO wystawi na prezia?

135

Komentarz

• @trep powiedział(a):
    Według mnie strasznie obleśny.

i strasznie spięty! I nie ma męskiej sylwetki. I te wystraszone duże oczka!

• W ogóle nke> @trep powiedział(a):

Owszem, bo ma wejrzenie i minę pińczerka. Koledze się to nie podoba, mnie też, ale z jakiegoś powodu są to niezwykle popularne psy, zwłaszcza wśród starszych pań.

• @Mania powiedział(a):

@trep powiedział(a):

i strasznie spięty! I nie ma męskiej sylwetki. I te wystraszone duże oczka!

Pińczerek wypisz wymaluj. Wg wielu ludzi to jest właśnie sympatyczne.

• Ale Sikorski z kolei jest ostatnio mocno promowany, więc kto wie.

• On przegra. Za pięć lat kolejne wybory i kolejna (ostatnia) szansa don Alda. Obstawiam jednak, że na taką piętrową kombinację nie pójdzie i zastartuje teraz.

• Kurna no nie denerwujcie mię. Obrażacie porządne psy takimi ohydnymi porównaniami. :/

• Przykro mi, to skojarzenie kiedyś mi przyszło do głowy i juz się go nie pozbędę. Akurat ten mało podobny.

• @los powiedział(a):
    Świr i idiota to inne osoby.

Warto o tem pamiętać. Idiota to ten, co zaniedbuje sprawy publiczne. A zaś świr świruje na punkcie spraw publicznych, z zaniedbaniem osobistych.

• Pono nie ma casu, kruca bomba!
    Nie ma casu!

Na prawybory

• Brak prawyborów w PIS to duży problem dla Medialnej Orkiestry Tuska, bo jak odciągać uwagę gawiedzi od gigantycznych problemów PO ze zdecydowaniem się, kto ma startować.
    Przecież na dowolne pytanie mediaworkera, o kandydata PiS można odpowiadać, że na razie to Tusk tak się boi wyników wyborów w USA, że nie wie czy on ma startować czy ktoś inny.
    Czy Tusk chce startować i wygrać? Jak sobie uświadomi, że UE już go wydaliło, a wydalonych się do stołu nie zaprasza, to może i tak.

• piesek o dużych oczkach

• Pytanie lajkonika:

Czy możliwe jest, że ZiS czeka z wystawieniem kandydata na kandydata PiS? Że niby przeciwko temu * ten będzie lepszy a przeciw tamtemu tamten?

I wice wersja.

'* audycja zawierała lokowanie produktu.

• @trep powiedział(a):
    Pytanie lajkonika:

Czy możliwe jest, że ZiS czeka z wystawieniem kandydata na kandydata PiS? Że niby przeciwko temu * ten będzie lepszy a przeciw tamtemu tamten?

I wice wersja.

'* audycja zawierała lokowanie produktu.

Tak dokładnie jest.
    M. zd. np. w ogóle nie ma paradygmatu "idealny kandydat to ukochany wnuczek". Ja wnuków nie mam, to nie wiem, jacy są ukochani ... ;) Z kontekstu rozumiem, że chodzi tu o Dudę. Ja już kiedyś pokazywałem, jak wiele Dudę '15 łączyło z Kwaśniewskim '95, zwłaszcza wiek i stan rodzinny.
    ... ale takich wygrało tylko 2, pozostałych 3 miało inne parametry. M. zd. Duda i Kwaśniewski byli idealni na pokonanie urzędującego, obciachowego, przaśnego wąsacza z piątką (+) dzieci. Jak wypadaliby na tle innych, nie wiemy. Nie mamy żadnej pewności, żadnego testu, że ktoś taki jest w stanie wygrać z kimkolwiek nieobciążonym tylko dlatego, że ma 41-43 lata i nastoletnią córkę.

• @los powiedział(a):
    Czarnek nie przyciągnie nikogo z wyjątkiem kompletnych świrów. Wbrew pozorom nie dominują oni w populacji, choć mogą sprawiać wrażenie widocznych.

...konfiarze?

Może nie jest wielu, ale mogą przeważyć, gdy się ich doda do całego PiSu plus antyPO

• Konfiarze nie są antyPO. Konfiarze są antyPiS. #czopkituska

• @trep powiedział(a):

...i buc - tak jest odbierany przez "zwykłych ludzi"

To nie jest wójt Pcimia co staruszki przez ulicę przeprowadzał.

Ale ogólnie to jak mi mówią koledzy z okolic PO - zależy od wyników wyborów w USA.

Jak wygra Kamalla to Trzask a jak Trump to Apfelbaum

• Jak nie Kornhauser to Apfelbaum ;)

• @trep powiedział(a):
    Jak nie Kornhauser to Apfelbaum ;)

...dla Polski to najlepsze, niestety

• @Filioquist powiedział(a):

@trep powiedział(a):

Ale ogólnie to jak mi mówią koledzy z okolic PO - zależy od wyników wyborów w USA.

Jak wygra Kamalla to Trzask a jak Trump to Apfelbaum

Odwrotnie raczej.

• Toć Apfelbaumowa opluwa Trumpa z całych sił!

• @Pigwa powiedział(a):
    Przykro mi, to skojarzenie kiedyś mi przyszło do głowy i juz się go nie pozbędę. Akurat ten mało podobny.

Ale to na zdjęciu to jak najrasowszy pinczerek! Te pinczerkopodobne - drżące, z wyłupiastymi oczami, nieraz garbate - to NIE są prawdziwe pincze! Które na dodatek z charakteru są godnymi skur...*, agresywnymi, pracowitymi, odważnymi. Toć to odwrotność PO-wskiego kandydata...

• Jestem gotów i nie odpuszczę.

• Pacz pan jaki zawzięty!

• Tusku musisz!

• U Jabłońskich pojawia się widmo rozwodu.

• Donek też chyba żegna się z marzeniem. Przez jedno głupie sztubackie zachowanie. Zostaje Rafau.

• Pan Rafau nie znał i nie zna pana Marka Brzezińskiego. A jeśli znał, to się nie zaciągał.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.