Skip to content

Wybory 2027

1234568»

Komentarz

• Mnie chodzi o obserwowane przyspieszenie, które wskazuje na spodziewaną rychłą przegraną, a przecież przed Tuskiem rok spokojnej władzy. Dlatego mnie to dziwi i zakładam, że są jakieś dane, których nie znam, skłaniające do sprawdzania możliwych wariantów, które mogę jedynie zgadywać.

• Ale rok spokojnej władzy robisz jak liczysz na jej utrzymanie. A rok robienia tego co zawsze chciałeś bez liczenia się z wyborcami robisz jak i tak wiesz że przegrasz. Niektórzy robią wtedy ideowe rzeczy, a dla Tuska ideą jest szczucie.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Mnie chodzi o obserwowane przyspieszenie, które wskazuje na spodziewaną rychłą przegraną, a przecież przed Tuskiem rok spokojnej władzy. Dlatego mnie to dziwi i zakładam, że są jakieś dane, których nie znam, skłaniające do sprawdzania możliwych wariantów, które mogę jedynie zgadywać.

A może mają cynk od adolfów, że amerixy po ajranie zrobią tu sprzątanie?

• Aby nie było, ja nie wiem, dzielę się zamyśleniami bo mi się puzelek nie spina. Może faktycznie rację ma los i Tusk działa na trzewiowych odruchach z początku wieku bo nie zauważa, że świat się zmienił, a może rozum ma rację i to jest owo ostatnie tango, albo qiz że to wiatr z dalszego zachodu strąca liście z drzew?

• Rozum OK.

• Tu i teraz Ryży działa racjonalnie. Dopilnować, żeby wahający się elektorat nie miał dokąd uciec. Rozbujać łajbę do maksimum, a nuż się uda. A jak się nie uda - on sam obywatelstwo Rzeszy ma z automatu, a reszta frajerów niech się martwi.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.