No przeca napisałem że papa wpadł pokłonić się bohaterowi..A koleżeństwo dopiero zajarzyło
Wklejam tu link do Gównianego artykOOłu na temat bohatera odznaczenia. Warto aby kto to zachomikował (zrzut jakiś czy cuś) tak aby nie trzeba było nabijać Gówniarzom wejść a żeby zostało dla potomnych i właściwej chwili. Najsmakowitszy jest komĘtasz który zebrał najwięcej lajków Jest tak dobry iż powinno się go użyć na plakatach i transparentach.
"Rzepliński to spryciarz i oportunista, kompromitujący bezstronność TK"
Hehe " Ludzie których mieliśmy za wybitne światłe umysły, ujawniają jeden po drugim, kim tak naprawdę są. Najpierw Zoll, teraz Rzepliński. I jeszcze te żenujące tłumaczenia... dziecko które podwędzi cukierka bardziej składnie się tłumaczy... "
Skandal . Pan Komorowski nigdy nie powinien powoływać Rzeplińskiego na funkcję Przew. Trybunału Konstytucyjnego [ napisałem wówczas stosowny list do Kancelarii Prezydenta RP]. To facet , który nie daje żadnej rękojmi , że będzie kierował się Konstytucją w interpretacji prawa stanowionego. Nie jeden raz dowiódł , że w rozstrzyganiu spraw nie dochowuje wiernosci standardom stawianym sędziom.
coraz krótsze te etapy, a kryterium jest proste: szkodzenie/ nieszkodzenie PiSowi. Szkodzisz? - Jesteś światłym umysłem. Nie szkodzisz? - Jesteś podłą kreaturą.
A sama książka jest pouczająca, bo opisuje doskonały świat, jaki to całe towarzystwo sobie stworzyło, i ich przywiązanie do niego. Będą zabijać, aby go nie utracić.
To jest różnica między komuną a IIIRP - komuny nikt nie lubił, nawet najbardziej gorliwi i niegodziwi towarzysze. Najwyższą dla nich nagrodą było prawo pobytu z dala od komuny, co niejaki Broniarek otwarcie napisał: Wie, że chwalenie komuny jest nieuczciwe, ale przecież dzięki temu może żyć daleko od komuny.
IIIRP dla wyższej kasty była błoga. Żałowali pewnie tylko tego, że się od nas etnicznie nie różnią. Qui n'a pas connu l'Ancien Régime, n'a pas connu la douceur de vivre.
Internety nie biorą jeńców, bo o ile akcja Czeskiej to psychiatryk to odpowiedź powoduje, że całość ląduje tu. A odnośnie poprzedniego mojego wpisu, to ładnie widać jaki był stan Kwacha skoro głaskał homary Oni się na prawdę nie lubili
Znaczy mój wniosek nieważny? Jakaż szkoda. Sama bym mu zadziergnęła na mordzie cokolwiek, bo pamiętam dzień kiedy miałam z tym osobnikiem do czynienia. Był pijany jak świnia i mi nawrzucał, krzycząc, że nie wiem, kim on jest. I mi pokaże. Nie pokazał. Widać ni miał co )
Komentarz
<:-P
Wklejam tu link do Gównianego artykOOłu na temat bohatera odznaczenia. Warto aby kto to zachomikował (zrzut jakiś czy cuś) tak aby nie trzeba było nabijać Gówniarzom wejść a żeby zostało dla potomnych i właściwej chwili. Najsmakowitszy jest komĘtasz który zebrał najwięcej lajków Jest tak dobry iż powinno się go użyć na plakatach i transparentach.
"Rzepliński to spryciarz i oportunista, kompromitujący bezstronność TK"
http://wyborcza.pl/1,76842,17307048,Prof__Andrzej_Rzeplinski_odznaczony_za_zaslugi_dla.html?disableRedirects=true
" Ludzie których mieliśmy za wybitne światłe umysły, ujawniają jeden po drugim, kim tak naprawdę są. Najpierw Zoll, teraz Rzepliński. I jeszcze te żenujące tłumaczenia... dziecko które podwędzi cukierka bardziej składnie się tłumaczy... "
chyba oni się na prawdę nie lubili
A sama książka jest pouczająca, bo opisuje doskonały świat, jaki to całe towarzystwo sobie stworzyło, i ich przywiązanie do niego. Będą zabijać, aby go nie utracić.
To jest różnica między komuną a IIIRP - komuny nikt nie lubił, nawet najbardziej gorliwi i niegodziwi towarzysze. Najwyższą dla nich nagrodą było prawo pobytu z dala od komuny, co niejaki Broniarek otwarcie napisał: Wie, że chwalenie komuny jest nieuczciwe, ale przecież dzięki temu może żyć daleko od komuny.
IIIRP dla wyższej kasty była błoga. Żałowali pewnie tylko tego, że się od nas etnicznie nie różnią. Qui n'a pas connu l'Ancien Régime, n'a pas connu la douceur de vivre.
A odnośnie poprzedniego mojego wpisu, to ładnie widać jaki był stan Kwacha skoro głaskał homary
Oni się na prawdę nie lubili
https://www.facebook.com/pikiotv/videos/915864635209211/