Liczyłem na Pana Mariana, na jakąś wreszcie prawdziwie polską narodową partię robotniczą, ale mu odbiło z tym pastorem... ech! Polska mnie wykończy #:-S
extraneus napisal(a): Liczyłem na Pana Mariana, na jakąś wreszcie prawdziwie polską narodową partię robotniczą, ale mu odbiło z tym pastorem... ech! Polska mnie wykończy #:-S
bo to tylko wygląda na zagmatwanie, a jest całkowicie proste: jest partia polska i pozostałe partie, działające zbiorczo jako partia antypolska
Heh, a "polscy" konserwatyści od paru już dni brandzlują się ich ulubionym Wielopolskim i cytatami z niego. Dobra, kończmy to, przecież to jest śmiech na sali, chyba naprawdę "jakaś forma autonomii"- jak rozumiem teraz w duchu aktu 5 listopada a nie carskich myśli - będzie dla nas zupełnie w sam raz :-j
Komentarz
ForfiterPolityczny podał/a dalej ForfiterPolityczny
Następny "spontaniczny protestujący" Asystent posła Papke Maciej Najdzion Młodzieżówka PO
(zrozumiem bana za szarganie świętości)
Dobra, kończmy to, przecież to jest śmiech na sali, chyba naprawdę "jakaś forma autonomii"- jak rozumiem teraz w duchu aktu 5 listopada a nie carskich myśli - będzie dla nas zupełnie w sam raz :-j
(konstytucja - ortografia moralna)
Nie. Nie podobuje mię się. Działa na podświadomość. Nie utożsamiam się z tym syfem.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
może być taka:
"koń! ty tusk(u)!"
podpisano: ja
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Ta laska pańska na strasznie pstrym koniu jeździ.
<:-P