Skip to content

Humer

1145146148150151456

Komentarz

• Liczyłem na Pana Mariana, na jakąś wreszcie prawdziwie polską narodową partię robotniczą, ale mu odbiło z tym pastorem... ech! Polska mnie wykończy #:-S
  • extraneus napisal(a):
    Liczyłem na Pana Mariana, na jakąś wreszcie prawdziwie polską narodową partię robotniczą, ale mu odbiło z tym pastorem... ech! Polska mnie wykończy #:-S
    bo to tylko wygląda na zagmatwanie, a jest całkowicie proste: jest partia polska i pozostałe partie, działające zbiorczo jako partia antypolska
  • edytowano July 2017
    Wiem, że niegrzecznie jest żartować z nazwisk, temniemniej...

ForfiterPolityczny podał/a dalej ForfiterPolityczny

Następny "spontaniczny protestujący" Asystent posła Papke Maciej Najdzion Młodzieżówka PO
  • To coś (Mumia D.) jeszcze istnieje ??
  • Brzost napisal(a):
    To coś (Mumia D.) jeszcze istnieje ??
    Jak widać Mumia jest wieczna.
  • nie żebym coś podejrzewała, ale jeżeli za kilka lat wyjdą na jaw mniej chlubne szczegóły z życiorysu tej pani, nie będę zaskoczona
  • Nie, ona jest po prostu głupia- są ludzie i do samego dna uczciwi i dobrzy, i głupi jednocześnie

(zrozumiem bana za szarganie świętości)
  • Lata. Znaczy nie fruwa tylko wiek.
  • extraneus napisal(a):
    Nie, ona jest po prostu głupia- są ludzie i do samego dna uczciwi i dobrzy, i głupi jednocześnie

(zrozumiem bana za szarganie świętości)
    Ojtam. Mści sie za młodą i tyle.
  • Na "młodej" poznałem się od razu i od razu wyznałem jej uczucie, zbanowała mnie z miejsca ;)
  • edytowano July 2017
    Hehe, to z Wlodkiem i Darkiem kojarzy mi sie z dowcipem o Bulku i Piwku :)
  • Heh, a "polscy" konserwatyści od paru już dni brandzlują się ich ulubionym Wielopolskim i cytatami z niego.
    Dobra, kończmy to, przecież to jest śmiech na sali, chyba naprawdę "jakaś forma autonomii"- jak rozumiem teraz w duchu aktu 5 listopada a nie carskich myśli - będzie dla nas zupełnie w sam raz :-j
  • KOŃTYTUSKJA
    (konstytucja - ortografia moralna)

image
  • to lubię :)
  • Jeśli ktoś ma wolnych parę groszy, może wydrukować i rozdawać demonstrującym ;))
  • Dobre! :-)
  • edytowano July 2017
    Tylko to "ja" nie pasuje moralnie.
    Nie. Nie podobuje mię się. Działa na podświadomość. Nie utożsamiam się z tym syfem.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• AnnaE napisal(a):
    Tylko to "ja" nie pasuje moralnie.
    wszystko zależy od interpretacji
    może być taka:
    "koń! ty tusk(u)!"
    podpisano: ja
  • Panu Bogu świeczkę, a...

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• =))

*

• Raczej paser.
  • Rafał napisal(a):
    Raczej paser.
    W jego przypadku - Paskiewicz.
  • uczą się polskiego, jak przepowiedział o. Klimuszko
    ;)
    <:-P
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.