Skip to content

Humer

1143144146148149456

Komentarz

• Jak Mutter zrobi dziubek, to nie ma ch*** we wsi! (Pasożyt Społeczny)
    image

• zupełnie tak samo jak inny protegowany frau merkel :)
  • przy okazji mignęła osobliwa fotografia Tuska z Putinem i Erdoganem, co już nie jest śmieszne
    trzech zbrodniarzy
  • extraneus napisal(a):
    Jak Mutter zrobi dziubek, to nie ma ch*** we wsi! (Pasożyt Społeczny)
    image
    to za Uchem Prezesa?
  • Władek się zorientował
    image
  • Solorz, Soros kto by tam zwracał uwagę na takie szczegóły. Ważne że kasę dają.
  • Mania napisal(a):
    image
    Jak to nie mieli pomysłu? Mieli.

• Gdzieś-indziej w Warszawie... :)
    image
  • Fatus ze swoimi fiewióramy?
  • marniok napisal(a):
    Fatus ze swoimi fiewióramy?
    Dobrze sie zamaskował, skubany.
  • christoph napisal(a):
    to za Uchem Prezesa?
    A nie mam pojęcia, tak jak pisałem wziąłem od kol. PS.

• Jak to wygląda w mediach:
    image

a jak w rzeczywistości:
    image
  • edytowano July 2017
    peterman napisal(a):
    marniok napisal(a):
    Fatus ze swoimi fiewióramy?
    Dobrze sie zamaskował, skubany.
    fiewiór czy Fat ;) ?
  • Władzio słabo kumaty. Dopiero po kilku latach kapnął się, że bierze od Solorza. A jeśli coś tam podpisał, to po ilu latach zorientował się, że to nie list do panienki a zgoda na współpracę ze spółdzielnią Ucho?
  • Jechałem dziś spokojnie wieczorową porą bicykletem po dzielniaku. Gdy wtem! Patrzę, a tu coś niewielkiego dzielnie drepcze w poprzek ul. Czarnomorskiej. Szczur? Ki diabeł? Podjechałem bliżej - jeż! Myślałem, że ich deweloperzy wytłukli, no ale jeden się widać uchował. Akurat z naprzeciwka nadjeżdżał samochód, to mu zgrabnie zajechałem drogę i przepuściłem kłującego malucha.

W nagrodę przez całą drogę do domu nie opuszczała mnie zapętlona fraza: "A tu zagłuszaczki, ten kurewski poryk, aż się sam w kieszeni otwiera scyzoryk..."

• Mają się dobrze. Na Opaczewskiej stoi nawet znak "inne niebezpieczeństwo" z dopiskiem: "jeże".
  • Cyklista, ekolog i stawia się samochodom? Stąd już tylko krok do podpalania Porszaków :D
  • Posiadacz Aston Martina zawsze będzie gardził Porsche. :)
  • Też kiedyś zajechałam drogę tirowi, bo mój jorkuś (którego szukałam) jak raz przechodził przez jezdnię.
  • chyba Jorguś?
  • jeże roznoszą kleszcze
  • Jak wszystkie ssaki.
    A ponieważ również spotkałem jeża pod blokiem, to mam pytanie: czy można takiego napotkanego zakropić psim preparatem antykleszczowym? Nie zaszkodzi mu?
  • I ptaki, w ptasich gniazdach żyją. A jeże są przeważnie tez zapchlone.
  • Mania napisal(a):
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Głupota - na odległość czuć, że naciągane.

• Podoba mi się styl tego pana alfonsa z megafonem.
  • Wracając z delegacji widziałem w miejscowości Brody (między Starachowicami a Iłżą) jednoosobową pikietę w postaci pana 60+ z tabliczką: "Wolne Sądy, nie PiSamosądy". Z daleka myślałem że autostopowicz.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.