Jakby naprawdę chciał mu pomóc to powinien go nie wpuścić na konferencję. Ja sądzę że Tusk i reszta tej hałastry z premedytacją wystawia tego pijaka na kompromitację. Gest Tuska raczej podkreślił fakt że Juncker jest znowu pijany. Po co to robią ktoś zapyta. Robią to aby samemu lepiej wypaść na jego tle. Skoro szef wychodzi regularnie pijany nawet na konferencje prasowe i na audiencje u Papieża to oni wypadają świetnie nawet jeśli ględzą bez sensu, popełniają niezliczone gafy, słabo znają języki i generalnie mają słabą wiedzę na każdy temat, są bezczelni, aroganccy i jednocześnie bezwolni i pozbawieni inicjatywy. Oni jednak są w swej bezbarwności, lenistwie i dyspozycyjności przewidywalni w przeciwieństwie do szefa KE. A publika to wciąż toleruje, a media to klajstrują. Taki szef KE i tacy bezbarwni figuranci są przydatni dla Niemiec i ich sojuszników.
Przy okazji - taki dobór głównych postaci w UE oraz ich pełne podporządkowanie Niemcom i Francji może się okazać ich pyrrusowym zwycięstwem. To jest tak jawne i tak groteskowe że zupełnie ośmiesza organa UE i czyni z niej organizację niepoważną i nieskuteczną.
Oczywiście. U mnie w firmie przede mną też było zawsze TVN, a teraz jest TVP. Niczego nawet nie musiałem nakazywać. Zapewne nakażę likwidację ekranu w recepcji bo to jest firma, a nie salonik prasowy. Tam się przyjmuje klientów, dostawców i pracowników a nie prowadzi serwisy informacyjne i agitację polityczną.
Rafał napisal(a): Oczywiście. U mnie w firmie przede mną też było zawsze TVN, a teraz jest TVP. Niczego nawet nie musiałem nakazywać. Zapewne nakażę likwidację ekranu w recepcji bo to jest firma, a nie salonik prasowy. Tam się przyjmuje klientów, dostawców i pracowników a nie prowadzi serwisy informacyjne i agitację polityczną.
własne filmy trzeba puszczać, nawet kiepskie lepsze od niczego
W wielkiej firmie obecnej w mediach może i tak. W średniej nie widzę takiej potrzeby. Dla pracowników to byłoby nudne i dziwaczne. Z klientami komunikujemy się inaczej i skutecznie - to BtoB ze stałą ścisłą współpracą i doradztwem.
Heh, zauważyłem, że grupa rekonstrukcyjna endecji (Ziemniak, Warzecha) zaczęła bronić interesów francuskich w Polsce. Im się chyba naprawdę wydaje, że jest przed majem 1926 r. i jeszcze można uratować demokrację )
Niezależnie od tego czego ktoś szukał wcześniej w necie, powinni wprowadzić jakiś poziom "przyzwoitości" w tych reklamach kontekstowych, które są umieszczane na szanujących się portalach. No ale Kijowski się wystawił, to prawda, jako informatyk powinien wiedzieć, że to może się obrócić przeciwko niemu.
Komentarz
Byłem na mszy dla dzieci. Ksiądz tłumaczył działanie Trójcy Świętej na zasadzie współpracy Pazdan-Zieliński-Lewandowski. Amen.
Czy coś szczególnego was w tym filmie nie uderzyło?
Czy ktoś umie podłożyć pod filmik tekst? Np. Panie starszi, to nie jest moja jesionka. A psziepraszam, jednak moja.
Przy okazji - taki dobór głównych postaci w UE oraz ich pełne podporządkowanie Niemcom i Francji może się okazać ich pyrrusowym zwycięstwem. To jest tak jawne i tak groteskowe że zupełnie ośmiesza organa UE i czyni z niej organizację niepoważną i nieskuteczną.
Wajchowy ma nowego kandydata na lidera zjednoczonej opozycji?
Centrala Rybna @CentralaRybna
Jesteś sędzią? Ukradłeś, kradniesz lub zamierzasz coś ukraść? Weź udział w manifestacji w Warszawie! Pokażmy swą siłę! Będą nas tysiące!
No ale Kijowski się wystawił, to prawda, jako informatyk powinien wiedzieć, że to może się obrócić przeciwko niemu.