Skip to content

Humer

1139140142144145456

Komentarz

• Łada kontra Merc!
    image

• pelna odpowiedzialnosc
  • edytowano June 2017
    Zdjęcie młodziutkiego Krystiana wykorzystane w reklamie NIKE, podczas gdy koszulka na zdjęciu ma logo ADIDAS! :)

image
  • Dlaczego gryzie siatkę?
  • los napisal(a):
    Dlaczego gryzie siatkę?
    Nie gryzie tylko czyści zęby. Po gryzieniu trawy...
  • rdr napisal(a):
    image

pelna odpowiedzialnosc
    To jest idiotyczny filmik, bo zamiast wyśmiewać Thuska potwierdza (w żartobliwy sposób) jego pojmowanie polityki.

• Lol500+. Indolencja tego towarzystwa, które jeszcze niedawno rządziło Polską jest niepojęta. Słucham sobie przemówień sejmowych i wiecie o co chodzi? W 2012 PT osły złożyły "wniosek o pociągnięcie do odpowiedzialności konstytucyjnej przed Trybunałem Stanu byłego Prezesa Rady Ministrów Jarosława Kaczyńskiego". Przez trzy lata Komisja Odpowiedzialności Konstytucyjnej nie była w stanie rozpatrzyć wniosku, a teraz, po wyborach i w nowym składzie Komisja orzekła, że wniosek jest bezpodstawny i umorzyła postępowanie.
  • Ze obiecuje, mowi o odpowiedzialnosci, potem nie spelnia a ludzie to kupuja?
  • Janiemogie. Ministerstwo finansów podało mi na TT coś takiego:

#terazwSejmie Szybszy zwrot podatku #VAT dla przedsiębiorców. Ruszyły prace nad zmianą przepisów (druk 1564). pic.twitter.com/0eodIZibBd

— Sejm RP (@KancelariaSejmu) 9 czerwca 2017

Czyli MF promuje ustawę Nowoczesnej, przeciw której PiS występuje. Brawo.
  • loslos
    edytowano June 2017
    Nowoczesana dla PiSu to konkurent i to nie bardzo groźny. Pan Mateusz to wróg.
  • edytowano June 2017
    Nie wykluczone, ale twittera to obsługuje pewnie jakiś stażysta.
  • Tomie Kawami w akcji. :)
  • Przemko napisal(a):
    Tomie Kawami w akcji. :)
    Jesta taka strona na twitterze, która zbiera literówki i błędy dziennikarskie.
    Po zalinkowaniu "kondona", sam Karnkowski musiał tłumaczyć, że to 'fejk' Tomie'go :))
  • To to już wiem, jak po tym otoczeniu się czuli.
  • To policja używa kondoma dla ochrony przed Frasyniukiem?
  • romeck napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    Tomie Kawami w akcji. :)
    Jesta taka strona na twitterze, która zbiera literówki i błędy dziennikarskie.
    Po zalinkowaniu "kondona", sam Karnkowski musiał tłumaczyć, że to 'fejk' Tomie'go :))
    Tak, kretyni ktorzy podkreślają na czerwono błędy żeby czytelnicy wiedzieli z czego śmiać.
  • wężykiem po betonie...image
  • los napisal(a):
    To to już wiem, jak po tym otoczeniu się czuli.
    Rafał napisal(a):
    To policja używa kondoma dla ochrony przed Frasyniukiem?
    image
  • Może to chodzący HIF? Histeryczny Idiotyzm Frasyniuka. Zaraźliwe bydlę, ten idiotyzm.
  • Gwiazda zasugerował dokładnie to co ja - agenturalne uwikłanie Władka. Podał na to poważne poszlaki w postaci wywiadu opozycjonisty z którym Władek rozmawiał w więzieniu o scenariuszu magdalenkowym na długo przed jego realizacją.
  • Rafał napisal(a):
    Gwiazda zasugerował dokładnie to co ja - agenturalne uwikłanie Władka. Podał na to poważne poszlaki w postaci wywiadu opozycjonisty z którym Władek rozmawiał w więzieniu o scenariuszu magdalenkowym na długo przed jego realizacją.
    Dołożę 2 teksty wczoraj znalezione via twitter:
    http://naszeblogi.pl/61007-kto-wykreowal-frasyniuka
    http://naszeblogi.pl/52256-wladyslaw-frasyniuk-kanalia-czy-bohater

• Słynna góra (wzniesienie?) Rushmore z... drugiej strony!
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.