Skip to content

Humer

1136137139141142456

Komentarz

• image
    Internety to świnie ;)
  • edytowano May 2017
    14% to może być bliskie obecnego realnego poparcia dla PO i N. 14 % to około 5 milionów. Mam nadzieję, że kolejna poprawa koniunktury i bytu w Polsce oraz postępy w rozliczaniu afer, tj gonieniu i łapaniu złodziei, zmniejszą te liczbę do 2-3 milionów. Jakby jeszcze z milion wrócił ze zmywaka to właściwie mogą jechać. Resztę uzupełniliby późni repatrianci, Ukraińcy i Białorusini. Byłoby znacznie spokojniej, bardziej pracowicie i bogaciej.
  • Zero nigdy nie będzie. Zawsze ktoś bedzie chciał sobie wyjechać. Ja, mimo w miarę dobrej sytuacji, też bym na pare lat wyemigrował, gdybym dostał oferte na zarabianie 2x tyle co w PL przy podobnej pracy, albo podobne pieniądze ale znacznie ciekawszą pracę.
  • Pamiętacie Ludmiłę Dobrzyniecką, co jakiś ruski pomnik umyła? Zdaje się, że została przewerbowana ;)

image
  • Ciekawe co na te wynurzenia powiedzą żony Ojca Mateusza.
  • Piłują szpony
  • Ale tu o Piskorskiego chodzi.
  • extraneus napisal(a):
    Ale tu o Piskorskiego chodzi.
    Trudno się połapać w tych wszystkich socjalistach...
  • Swoją drogą Piskorski chyba rocznicę aresztowania śwętuje właśnie.
  • Załapałam się na naiwność, że to może chodzić o Tego Piskorskiego. No, tego aktualnego grubasa, eks. prezydencika stolnicy. Na szczęście szybko się połapawszy, że jest ich dwóch. Ale jakby z jednej kupy.
  • Tamten miał na imię Paweł.
  • DominikaWielowieyska‏ @DWielowieyska · 16 min.16 minut temu

W odpowiedzi do @MarzenaPaczuska

Wytłumaczyć się nie da tego jak i co robicie w Wiadomościach i TVP. Polecam Ci teksty Piotra Zaremby na ten temat

• Jak kto jest z nimi na ty - nie zasługuje, by go słuchać.
  • Bolą ich te Wiadomości, tak jak boli ich RM, więc piszczą jak diabły na egzorcyzmach.
  • Heh, czytam sobie "relacje" z wczorajszego Studio Polska i podobno Modzelewski grzmiał, że ustawy bankowe pisali sobie i pod siebie bankowcy. Nosz karwa kawka, trzeba mieć tupet, naprawdę! :)
  • extraneus napisal(a):
    Heh, czytam sobie "relacje" z wczorajszego Studio Polska i podobno Modzelewski grzmiał, że ustawy bankowe pisali sobie i pod siebie bankowcy. Nosz karwa kawka, trzeba mieć tupet, naprawdę! :)
    Wyższa szkoła jazdy, zapiera dech zaiste.
  • extraneus napisal(a):
    Heh, czytam sobie "relacje" z wczorajszego Studio Polska i podobno Modzelewski grzmiał, że ustawy bankowe pisali sobie i pod siebie bankowcy. Nosz karwa kawka, trzeba mieć tupet, naprawdę! :)
    Linka?

A Modzelewski rzekł tzw. oczywistą oczywistość.
  • Czytam dyskusje na twitterze na ten temat.

No ale pan profesor, "twórca systemu podatkowego w Polsce" a potem doradca podatkowy "z numerem wpisu 00001", mógłby te przemyślenia sam do siebie odnieść chyba? :)
  • On palił, ale się nie zaciągał.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Niby śmiszne bo w najnowszym wywiadzie wraca cały Rysiek jak malowany ale dopiero mina Anity Werner ("co ja tu z nim robię?")

• To jest jednak idiota kompletny. Myślałem, że ma defekt, jakaś część mózgu mu zawodzi. Nie. Cały.
  • edytowano May 2017
    Idiota? Taki wspaniały idiota? No i dlatego się nadawał. Do wszystkiego się nadawał. Trenerzy nad nim nie zapanowali i talent się zmarnował. Proszki mu źle dobrali, za małe dawki, albo nie pilnowali żeby zażywał, czy co ? I teraz trza weteranów, jak Grzegorz, na gwałt reanimować i na stadion wysyłać. Bieda Panie.
    Ta polityka to trudna jednak jest. Takim artystom, na przykład wielu pieśniarzom, to idiotyzm zupełnie nie przeszkadza w karierze. Dobrze, że chociaż inteligencja im nie szkodzi. Gdyby tak było to taki Wodecki nigdy by się nie wybił.
  • edytowano May 2017
    image
  • Co prawda czarny ale ja takie uwielbiam:
    image
    Bo Wiertnicza to też stan umysłu
  • Dlatego taka opozycja to prezent od niebios:)
  • Ależ to urocze, Przemko, nie mogę przestać paczyć
  • Merkel to baba? Bo się rumieni.
  • Drgała mu czule warga jak kolejarce do lokomotywy u Ważyka
  • I oczko mu skikało jak rozpłodowy samiec zająca. @-)
  • https://pl.wikipedia.org/wiki/Komandosi_(grupa_opozycyjna)

Kto za mlodu nie dezorganizowal wykladow ten na starosc bedzie....

"a pan znowu przyszedl nieprzygotowany"
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.