kiedys była dyskusja (nie pamiętam czy na tej czy poprzedniej ExC) na temat sandałów i skarpetek uwazałem i nadal uwazam że jedno drugiego nie wyklucza, paru gości miało ze mnie polew okazuje się że jest to historycznie uwarunkowane
kiedys była dyskusja (nie pamiętam czy na tej czy poprzedniej ExC) na temat sandałów i skarpetek uwazałem i nadal uwazam że jedno drugiego nie wyklucza, paru gości miało ze mnie polew okazuje się że jest to historycznie uwarunkowane
U Semitów klimat cieplejszy, to chyba główna przyczyna ;-) BTW, toczenie bojów o takie drobiazgi jest dla mnie śmieszne, zwłaszcza gdy się wytacza (z jednej i drugiej strony) działa najcięższego kalibru.
marniok napisal(a): kiedys była dyskusja (nie pamiętam czy na tej czy poprzedniej ExC) na temat sandałów i skarpetek uwazałem i nadal uwazam że jedno drugiego nie wyklucza, paru gości miało ze mnie polew okazuje się że jest to historycznie uwarunkowane
W tamtych czasach po prostu nie było butów, a do solidnej wędrówki skarpeta/onuca potrzebna, ot i wszystko. Na pielgrzymce też zdarzało się że zakładaliśmy ale generalnie skarpetka mija się z celem sandała.
Komentarz
Chomikuję i piracę:)
I do cytowania
Francjiedit: Luksemburga jako jedyna założyła krawat. (pierwsza z lewej na górze)Kaczyński - Pokazywał kominy które kiedyś malował.
Taka moda w Radio Luxemburg
Na lewo panie, na prawo panowie.
uwazałem i nadal uwazam że jedno drugiego nie wyklucza, paru gości miało ze mnie polew
okazuje się że jest to historycznie uwarunkowane
podaje za Cyrusem z AV
uwazałem i nadal uwazam że jedno drugiego nie wyklucza, paru gości miało ze mnie polew
okazuje się że jest to historycznie uwarunkowane
podaje za Cyrusem z AV
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia