" "tak państwo telewizja" PO RAZ KOLEJNY mówię, że macie SABOTAŻYSTĘ, który w ważnych leadach i nagłówkach puszcza literówki, żeby umniejszyć powagę tematu. To już CZWARTY przypadek z artykułem na temat DEformy sądownictwa dokonanej parchatymi łapami pisowskiego chamidła. ZAJMIJCIE SIĘ TYM. Pozdrawiam, życzliwy "
To jest pomysł! Z tym lizaniem przez koty. Może by tak kilkudziesięciu wolontariuszy wylało wokół puczników, atakujących co się da, trochę waleriany. Koty z całej stolnicy się zlecą.Będzie bal!!!
Ho ho. Bo chodzi o to aby język giętki powiedział wszystko co pomyśli głowa (oczywiście mogłam nieco przekręcić część wyrazów, ale pamięć już nie ta...) :P
Komentarz
" "tak państwo telewizja"
PO RAZ KOLEJNY mówię, że macie SABOTAŻYSTĘ, który w ważnych leadach i nagłówkach puszcza literówki, żeby umniejszyć powagę tematu. To już CZWARTY przypadek z artykułem na temat DEformy sądownictwa dokonanej parchatymi łapami pisowskiego chamidła.
ZAJMIJCIE SIĘ TYM.
Pozdrawiam,
życzliwy "
;-)
http://www.breitbart.com/national-security/2017/07/18/peru-ex-president-fujimori-welcomes-fellow-convict-ex-president-prison-sandwiches/
Pi Pi @PP_now
Ponoć Dominik wykręcił Kindze rece, następnie ją związał, zakneblował i bił przez pół godziny.
(oczywiście mogłam nieco przekręcić część wyrazów, ale pamięć już nie ta...) :P
Robert z Wrocławia wjeżdża w gniazdo os! :-D
Jesli jechac to tylko tym
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
:-j