Paweł Jakimiec @PawJakim 20.07 Więcej Timmermans: SN nie może wybierać parlament! MSZ: A w Niemczech kto wybiera? T: Bundestag MSZ: A kto powinien w Polsce? T: Powiedziałem, Bundestag
Paweł Jakimiec @PawJakim 20.07 Więcej Timmermans: SN nie może wybierać parlament! MSZ: A w Niemczech kto wybiera? T: Bundestag MSZ: A kto powinien w Polsce? T: Powiedziałem, Bundestag
Wahałem się pomiędzy wątkami ale tu to pasuje najbardziej:
To chyba tylko w Polsce jest możliwe! Była posłanka Beata Sawicka (49 l.), która na oczach całej Polski brała łapówkę od agentów z CBA domaga się teraz oddania jej luksusowej whisky oraz pióra z brylantem, które wręczył jej agent Tomek (37 l.)! Co gorsza bardzo możliwe, że sąd odda jej te rzeczy.
ms.wygnaniec napisal(a): Wahałem się pomiędzy wątkami ale tu to pasuje najbardziej:
To chyba tylko w Polsce jest możliwe! Była posłanka Beata Sawicka (49 l.), która na oczach całej Polski brała łapówkę od agentów z CBA domaga się teraz oddania jej luksusowej whisky oraz pióra z brylantem, które wręczył jej agent Tomek (37 l.)! Co gorsza bardzo możliwe, że sąd odda jej te rzeczy.
Posłowie PO ruszają na nadbałtyckie plaże przekonywać " plebs", który spędza być może pierwsze wakacje nad Bałtykiem dzięki 500+ do europejskich wartości i do obrony Konstytucji. ) ) )
Komentarz
Ovaj, jeździłem dziaj Traficarem, Veturilem i Ubrem. Wszystko przez to, że rano padało.
Se zamówię sojowe latte z wrażenia.
a Szturmowcu gratulujemy!
Ovaj, szczytem przerąbania jest być Enerdowcem, który w 1990 skończył MGIMO.
Jest nawet w języku enerdowskim specjalny czasownik: Zostałem przegałkowany. Ich wurde gegauckt.
Będą siedzieć w ośrodku wczasowym i wku*wiać ludzi