Skip to content

Humer

1149150152154155456

Komentarz

• Barbara Armata i Marcin Kula. Autentyk.
  • TEN Marcin Kula?
  • Zazu napisal(a):
    Barbara Armata i Marcin Kula. Autentyk.
    Też autentyk Iwona Boczek i Andrzej Kiełbasa.

• nie wszyscy jesteśmy tacy sami
    marniok napisal(a):
    Hummer czy tragedia?

"https://mobile.twitter.com/nazimno_/status/899153582943023108/photo/1"
    ludzie mają różne talenty

• starybelf napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    Barbara Armata i Marcin Kula. Autentyk.
    Też autentyk Iwona Boczek i Andrzej Kiełbasa.

Beata Ofiara i Patryk Sąsiada. Nie wiem czh autentyk, ale wiem ze Beata postanowila miec nazwisko dwuczlonowe ;)

• Miałem w podstawówce nauczyciela który miał na nazwisko CUL. Jako że był wymagający uczniowie z lubością, wszędzie gdzie się dało, dopisywali kreseczkę nad C czyli Ć. Wychodziło niegramatycznie i nie po polskiemu ale wzbudzało rechot u kolegów i koleżanek nauczyciela..... widocznie coś na rzeczy było, a uczniowie tylko artykułowali powszechne odczucie.
  • edytowano August 2017
    Lepsze potworki językowe powstawały w latach 90-tych gdy do Polski przyszła moda na zagramaniczne imiona dzieci. Nie wiem czy to autentyczna zbitka ale spotkałem się kiedyś z opowieścią o dziewczynce o imieniu Dolores...niby nic poza dziwactwem ale przy nazwisku Miednica tworzyło beznadzejny zestaw i z pewnością przysparzało dziecku nie lada popularności.....
  • Te amerykańskie imiona na gruncie polskim były powodem zgryzot i zabawnych sytuacji. Pewna babcia miała wnuczkę Jaklyn czyly w wymowie Żaklin a że nijak babcia spamiętać nie mogła tego imienia kochanej wnuczki więc ułatwiła sobie sprawę wołając na dziecko....Żagielka.
  • Moja babcia z kolei, za Chiny nie potrafiła przyswoić znaczenia słowa lesbijka. Dla niej, rocznik 1917, wiązało się to tylko i wyłącznie z ....... mieszkanką Libii.
  • Miałam koleżankę Olimpię Kopyto. Przemiła dziewucha. Jej brat był Petroniusz, ojciec bodaj Winicjusz bo rządził dziadek, wielbiciel Sienkiewicza i antyku.
  • @romeck_
    Rycerze Dżagiełły - na hologramie 5D śmierć Sitha Ulryka (Teutonic) oraz zwycięski Lord Vitold (zawsze po Jasnej Stronie Rzeczy Pospolitej)
    image
  • romeck napisal(a):
    @romeck_
    Rycerze Dżagiełły - na hologramie 5D śmierć Sitha Ulryka (Teutonic) oraz zwycięski Lord Vitold (zawsze po Jasnej Stronie Rzeczy Pospolitej)
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Kurde, ażem polazł do MNW sprawdzić jak to wygląda w naturze, a tu do późnej jesieni zajęci są domalowywaniem mieczy świetlnych. Sziet.
  • edytowano August 2017
    Mam kolegę z pracy, nawiasem mówiąc bardzo dobry specjalista i dobry człowiek. Nazywa się Trybus Oktawian.
  • edytowano August 2017
    sesja zdjęciowa
    - Jak masz na imię? - Kiara. (dziewczę ma czarne długie kręcone włosy)
    - ??? - Kiedy mam była ze mną wciąży oglądała brazylijski serial "Kiara" (bohaterka miała czarne długie kręcone włosy!)
    ....... spisywanie umowy
    - ...nazwisko? - CZUPRYNA.

Bardzo się starałem i udało mi się - padłem na ziemię dopiero w domu!
    :)
  • Internety podają, że Kiara Czupryna była 2 wice Miss Piekar Śląskich na 2010 rok! ;)
  • extraneus napisal(a):
    Internety podają, że Kiara Czupryna była 2 wice Miss Piekar Śląskich na 2010 rok! ;)
    No... :)
    Ja fundowałem Miss Foto (dwa lata).
  • I tak lajtowo, że łba mu nie urwała.
  • romeck, swietne zdjecia robisz! Bardzo mi sie podobaja
  • uhrr napisal(a):
    romeck, swietne zdjecia robisz! Bardzo mi sie podobaja
    tak bez linka?

• uhrr napisal(a):romeck, swietne zdjecia robisz! Bardzo mi sie podobaja
    kulawy_greg napisal(a):tak bez linka?

Kiedy odświeżę stronę www - pochwalę się. Jestem teraz w zawieszeniu... (brak własnego studia i nie iwem jak się pozycjonować...)

W Piekarach na ŚDM mieszkali pielgrzymi z Ugandy.... :)
    image
  • O, jaki rasistowski znak wodny ;)
  • Jak w kapitalizmie walczy się z problemami nieznanymi w żadnym innym ustroju:
    image
  • Zadbana męska ręka
  • E, to normalna optymalizacja podatkowa. Jak kupujesz coś w Apple Storze to przychodzi towar "made in china", wysłany gdzieś z kontynentu (Amsterdam, Berlin), podpisany Apple Ireland, z fakturą na podmiot czeski.
  • Przemko napisal(a):
    E, to normalna optymalizacja podatkowa. Jak kupujesz coś w Apple Storze to przychodzi towar "made in china", wysłany gdzieś z kontynentu (Amsterdam, Berlin), podpisany Apple Ireland, z fakturą na podmiot czeski.
    Nie. To jest optymalizacja cenowa. Kwestia na skrzyżowaniu prawa farmaceutycznego i ochrony własności intelektualnej, z nakładką orzecznictwa Trybunału UE.

Natomiast to co Kolega pisze to też prawda, ale to tylko kolejny przykład jak w kapitalizmie walczy się z problemami nieznanymi w żadnym innym ustroju.
  • Kutwy z Cupertino nie płacą de facto żadnych podatków.
  • Zaoranie Ryśka level master by SuperMario: image
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    I tak lajtowo, że łba mu nie urwała.
    No właśnie, u mnie w domu odchodził tekst w wersji hardkor ;-)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.