Skip to content

Humer

1150151153155156456

Komentarz

• Od 24 lipca ilekroć widzę na trawniku gołębia z chomątem ze skórki od chleba, tylekroć na myśl przychodzą mi nasze "gołębie pałacowe" ;)
  • Zbieraczka naszyjników! :)
  • No jak sie na nich patrzy to nie do wiary, ( żeby nie bluznąć sobie srana)
  • edytowano August 2017
    Wyścig między zającem i żufem. Stoit posmotrić!
    image
    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aOBQ43r_460sv.mp4
    Nie bangla, ale można kliknąć i zadziała.
  • Prokrastynacja !
  • Coś mi się widzi że to królik.
  • Na myslkonserwatywna.pl Jacek Bartyzel prezentuje precyzyjny plan przywrócenia monarchii w Rzeczypospolitej. Otóż należy stworzyć portale propagandowe, jeden dla korpusu oficerskiego, drugi dla księży. O tym, co jeszcze, już wkrótce w 4 części. Polecam! =D>
  • Oba korpusy do wymiany!
    Milicyjny de nomine juz docinany.
    Data 1989
    Co z duchownymi? I z wojskiem?
  • edytowano September 2017
    Coś specjalnie dla nas:)
    image
  • Dobre :)

A za Bobby'ego Sixkillera w awiatorze jeszcze +10 do szacunu.
  • Niby powinno być w psychiatryku ale.. to jest po prostu zbyt śmieszne.

• edytowano September 2017
    image
  • urlop ojcowski można wybierać przez rok od narodzin dziecka, więc już od roku fani piłki powinni się starać...
    Aczkolwiek oglądanie meczu w barze z kolegami znacznie przyjemniejsze niż z niemowlakiem w domu.
  • kulawy_greg napisal(a):
    urlop ojcowski można wybierać przez rok od narodzin dziecka, więc już od roku fani piłki powinni się starać...
    Aczkolwiek oglądanie meczu w barze z kolegami znacznie przyjemniejsze niż z niemowlakiem w domu.
    Widać że Kolega słaby w neonatologii. Ovaj, noworód jest najlepszym kompanem do oglądania telewizora właśnie przez pierwsze dwa-trzy miesiące życia, gdyż wtedy meczyk go usypia a nie rozbudza, więc można spokojnie kibucować.
  • O wa! Ależ by moja Córa prześwięciła swego Ślubnego gdyby ośmielił się włączyć telepudło w obecności mini-progeniturki :D
  • nie przepytał przed ślubem czy mozna?
  • Napisałem w trybie warunkowym. Rzecz jest czysto teoretyczna, bo w ich domu ten sprzęt nie występuje.
  • można przez internet ;-)
  • Internet można uruchomić w innym pokoju.
  • Brzost napisal(a):
    O wa! Ależ by moja Córa prześwięciła swego Ślubnego gdyby ośmielił się włączyć telepudło w obecności mini-progeniturki :D

też bywałam taka pryncypialna
    :D
    Skończyłam na Bolku Lolku, Reksiu i Muminakach, żeby nie zwariować.
    X(
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):

Widać że Kolega słaby w neonatologii.
    Słaby w neo...? Po 3ce synów? Może.
    A może po prostu nie mam TV pudła i nie oglądam meczów (no chyba że jako pretekst do piwka w barze).

Podobno żona w chwilach słabości puszcza dzieciom jakieś bajki na laptopie, ale ja sobie radzę inaczej.
  • Chodzi o to, że hałas zaczyna przeszkadzać dzieciom dopiero po tym jak osiągną wiek ok. 9 miesięcy. Wcześniej je uspakaja. No chyba że sprawozdawca zacznie się drzeć "Panie Turek kończ pan ten mecz!!!!!"
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    "Panie Turek kończ pan ten mecz!!!!!"
    Panie, to darcie puszczają w łódzkich tramwajach i autobusach na przystanku koło stadionu Widzewa.
    Pierwszy raz- zawał.

• Próbowałem historyjkę przetłumaczyć (sobie) na polski.
    Ale chyba nieprzetłumaczalna gra słów - ze względu na rodzajnik "the", który wszystko zmienia, a u nas nie ma...

f**kers <-> the Fokker

:)) Padłę i leżę!
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.