Skip to content

Humer

1191192194196197456

Komentarz

• 7 stycznia 1996 roku Dzierżawski rozwiązał Unię Polityki Realnej i utworzył Stronnictwo Polityki Realnej, do którego przeszła część działaczy, między innymi były poseł Andrzej Sielańczyk, publicysta Tomasz Gabiś, czy Łukasz Warzecha.
    Warzecha jako upeerowiec mi umknął.
  • Gugiel nawet podaje nazwę owej kancelarii adwokackiej przy Solidarności 131a.

Co za durnie w rym dhl-u!
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Powspominajmy dawne lata!

https://wmeritum.pl/oblezenie-siedziby-tak-probowano-usunac-w-cien-korwin-mikkego/84815

Kraj lat dziecinnych, ten zawsze zostanie!
    Ech, dorośli ludzie...
  • edytowano October 2018
    randolph napisal(a):
    7 stycznia 1996 roku Dzierżawski rozwiązał Unię Polityki Realnej i utworzył Stronnictwo Polityki Realnej, do którego przeszła część działaczy, między innymi były poseł Andrzej Sielańczyk, publicysta Tomasz Gabiś, czy Łukasz Warzecha.
    Warzecha jako upeerowiec mi umknął.
    Gorzej, SPR-owiec!
  • Ale najpierw UPR.
  • Zima napisal(a):
    Gugiel nawet podaje nazwę owej kancelarii adwokackiej przy Solidarności 131a.

Co za durnie w rym dhl-u!
    Jestem pewna ze jak jest platnosc za pobraniem to durnie zmieniaja sie momentalnie w bystrzaków.
  • Piękna gra słów!
    Powalił mnie zwłaszcza "szlak"....
  • Ojtam, kedyś widziałem u sąsiada taki jebany dym, że do kurwy nędzy na pewno palili śmieciami. Kolega zadzwonił na milicję. Ta przyjechała, porozmawiała z sąsiadem i wsio.
  • Sąsiad milicjant?
  • los napisal(a):
    Sąsiad milicjant?
    Nie, dentysta. Ale czarny dym był taki, że trudno było w jadalni wysiedzieć, tak jechało syfem. Byłem, widziałem, wąchałem.
  • Musieli papieża akurat nie wybrać.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Nie, dentysta. Ale czarny dym był taki, że trudno było w jadalni wysiedzieć, tak jechało syfem. Byłem, widziałem, wąchałem.
    Znaczy odpadami medycznymi palił ;)

• edytowano October 2018
    Wirtualna pisze o jednym z potencjalnych następców Makreli:

"Natomiast 38-letni Jens Spahn jest nadzieją na odmłodzenie chadecji w konserwatywnym duchu. Ma on za sobą błyskawiczną karierę partyjną: po raz pierwszy kandydował do Bundestagu w 2002 roku i z mety zdobył mandat, stając się najmłodszym deputowanym w Berlinie. Otwarcie przeznaje się do swej homoseksualnej orientacji."

pogrubienie moje ;-)
  • No gdyby jeszcze był pastorem to pewniak.
  • Rafał napisal(a):
    No gdyby jeszcze był pastorem to pewniak.
    Może choć definiuje się jako pies, albo taboret.
  • Brzost napisal(a):

"Natomiast 38-letni Jens Spahn jest nadzieją na odmłodzenie chadecji w konserwatywnym duchu. Ma on za sobą błyskawiczną karierę partyjną: po raz pierwszy kandydował do Bundestagu w 2002 roku i z mety zdobył mandat, stając się najmłodszym deputowanym w Berlinie. Otwarcie przeznaje się do swej homoseksualnej orientacji."

pogrubienie moje ;-)
    pogrubienia winny być dwa!

"chadecja" i "konserwatywny"
    :l
  • Brzost napisal(a):

"Natomiast 38-letni Jens Spahn jest nadzieją na odmłodzenie chadecji w konserwatywnym duchu. Otwarcie przeznaje się do swej homoseksualnej orientacji."

pogrubienie moje ;-)
    Ciekawe1 jak długiego noża ma ;)

• Alonzo Mourning
    @AlonzoMourning1

Dorota Zawadzka aka „Superniania” napisała i wydała kolejny poradnik nt. wychowania dzieci. Podobno cały zysk ze sprzedaży ksiażki, ma zamiar przeznaczyć na kaucję za syna oskarżonego o gwałt, ewentualnie na dobrych adwokatów.
    02:48 - 2 lis 2018
  • Przypadek niani Zawadzkiej o czyms mi przypomniał...
    image
  • Kosiarz umysłów.
  • Mania napisal(a):

Alonzo Mourning
    @AlonzoMourning1

Dorota Zawadzka aka „Superniania” napisała i wydała kolejny poradnik nt. wychowania dzieci. Podobno cały zysk ze sprzedaży ksiażki, ma zamiar przeznaczyć na kaucję za syna oskarżonego o gwałt, ewentualnie na dobrych adwokatów.
    02:48 - 2 lis 2018
    To jest hit sezonu:)
  • edytowano November 2018
    "- "Prezydent Andrzej Duda, premier Mateusz Morawiecki oraz reszta przedstawicieli rządu idąc w jednym szeregu z nacjonalistami legitymizują ich działania. Od teraz ponoszą oni współodpowiedzialność za pobicie każdego kolejnego Ukraińca lub za każdy kolejny atak na budkę z kebabem" - oświadczyli Obywatele RP."

Cytat z gwna.

Za każdy atak na budkę z kebabem ; - ))))))))))))
  • Za atak Sanepidu też?
  • Z ataki na niemieckie budki z kebabem w Niemczech kto odpowiada? Pewnie tez ONR. To by się zgadzało z ich naturą bo za atakiem na budkę w ruskiej ambasadzie pewnie odpowiada BND i jego polscy agenci.
  • Wxzorajsza relacja z odsłonięcia pomnika LK, na wp, autor - Jarosław Kociszewski:

"Przemawia prezes PiS Jarosław Kociszewski. Na wstępie dziękuje wszystkim, którzy przyczynili się do powstania pomnika jego brata, prezydenta Lecha Kaczyńskiego."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.