Babie jakiś element w mózgu popękał. A może jest jak Petru, nie potrafi merytorycznie rozmawiać o niczym, nie używa słów technicznych, trochę bardziej skomplikowanych, w mowie codziennej, więc mózg nie kojarzy i kiedy trzeba użyć system popełnia błędy.
Gdyby była młodsza, powiedziałabym - gimbaza. Ale że wiek nie po temu, użyję starego przysłowia - kto z kim przestaje, takim się staje. Każdy z tej bandy jest tego idealną ilustracją.
A ja myślę że czytała z telepromptera i jakiś tuman źle napisał albo ona czytać nie umie. Co nie wyklucza wszystkiego powyżej. ^ A raczej potwierdza. )
Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
Rafał napisal(a): Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
Rafał napisal(a): Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
Oczywiście, poza tym wszelkie rzeczywiste sukcesy rządu wzbudzają w nich tylko jeszcze większą nienawiść,
Tak więc myślenie, że dobre i skuteczne działania PiS zmienią ich nastawienie i "wreszcie zrozumieją" jest niestety myśleniem życzeniowym.
Komentarz
)))
heh
A to mimo, że jest prześmiewcze niby z nas Polaków - ciemnogrodu to mnie rozbawiło do łez.
https://i.redd.it/u1hsso6lyfo41.jpg
Babie jakiś element w mózgu popękał. A może jest jak Petru, nie potrafi merytorycznie rozmawiać o niczym, nie używa słów technicznych, trochę bardziej skomplikowanych, w mowie codziennej, więc mózg nie kojarzy i kiedy trzeba użyć system popełnia błędy.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
wystarczająco
kto z kim przestaje, takim się staje.
Każdy z tej bandy jest tego idealną ilustracją.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Co nie wyklucza wszystkiego powyżej. ^ A raczej potwierdza. )
👣
🐾
🐾
Tak więc myślenie, że dobre i skuteczne działania PiS zmienią ich nastawienie i "wreszcie zrozumieją" jest niestety myśleniem życzeniowym.