Skip to content

Humer

1252253255257258457

Komentarz

• los napisal(a):
    https://www.facebook.com/MKidawaBlonska/videos/221697562220224/

Trzecia minuta. To się dzieje naprawdę.
    najlepszy komęt był taki, że nie mieli lepszych nagrań i musieli puścić z najmniejszym babolem: inspiratorami.

:))))
  • "Inspiratorów wkrótce wykryć da się"
  • Bronkizm petruizm wiecznie żywy!
  • Brzost napisal(a):
    "Inspiratorów wkrótce wykryć da się"
    He he , własnie przez Kidawę przyplątała mi się ta piosenka i ciągle ją nucę pod nosem
  • edytowano March 2020
    https://dailybuzz.nl/media/2020/3/23/005b8b30-6cf4-11ea-a921-10ddb1b30d21/naar_wc_conference_web_wm.mp4

heh
    A to mimo, że jest prześmiewcze niby z nas Polaków - ciemnogrodu to mnie rozbawiło do łez.
    https://i.redd.it/u1hsso6lyfo41.jpg
  • Oczywiście klękać! Jednak nie przed telewizorem, a przed Panem Jezusem.
  • Brzost napisal(a):
    "Inspiratorów wkrótce wykryć da się"
    Teraz będziemy śpiewać "respiratorów wkrótce wykryć da się" ;-)
  • Ewentualnie "depilatorów" (vide obrazek parę postów wyżej)
  • Premiera najnowszego Bonda "No time to die" wypada na listopad 2020. Możemy nie dożyć ;-)
  • Dobrze, że nie inseminatorów.

Babie jakiś element w mózgu popękał. A może jest jak Petru, nie potrafi merytorycznie rozmawiać o niczym, nie używa słów technicznych, trochę bardziej skomplikowanych, w mowie codziennej, więc mózg nie kojarzy i kiedy trzeba użyć system popełnia błędy.
  • Ja myślę że to kara boska.
  • Powiedziała "ins...", przerwała, chwilę pomyślała w panice czy to dobre słowo a na koniec rozluźniona i z uśmiechem powiedziała "inspiratorów."
  • Starość.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• więc po prostu niskie IQ?
  • zlituj sie Jorge, ona jest już
    wystarczająco
  • A ja myślę, że ona ruska, podobnie jak Bronek. Nauczyli ich akcentu, ale braki w zasobie słów wychodzą.
  • AnnaE napisal(a):
    Starość.
    Raczej niski poziom umysłowy i słabe wykształcenie ogólne.
  • edytowano March 2020
    Gdyby była młodsza, powiedziałabym - gimbaza. Ale że wiek nie po temu, użyję starego przysłowia -
    kto z kim przestaje, takim się staje.
    Każdy z tej bandy jest tego idealną ilustracją.
  • Tak sobie myślę, że to może być skutek wieloletniego prania mózgu przez tvn, gw i smsy-ściągi od prowadzących. Serio.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• A ja myślę że czytała z telepromptera i jakiś tuman źle napisał albo ona czytać nie umie.
    Co nie wyklucza wszystkiego powyżej. ^ A raczej potwierdza. :))

👣

🐾
    🐾

• Acha, to jeszcze umieścili na stronie PO. Czyli nikomu nie przeszkadzało.
  • A może faktycznie jej chodziło o jakichś inspiratorów a my łachą z niej drzemy, głupi...
  • Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
  • Jak się nie czyta nic poza gazwybem to się słówka mylą :)
  • Rafał napisal(a):
    Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
    Niestety, w punkt.
  • Rafał napisal(a):
    Stawiam że raczej totalnym te babole nie przeszkadzaja zupelnie. Maja proste odruchy: na to " ojtam, ojtam", a na wszystko "Kaczor wuj, precz z PiSem". To im wystarcza w każdej sytuacji.
    Oczywiście, poza tym wszelkie rzeczywiste sukcesy rządu wzbudzają w nich tylko jeszcze większą nienawiść,

Tak więc myślenie, że dobre i skuteczne działania PiS zmienią ich nastawienie i "wreszcie zrozumieją" jest niestety myśleniem życzeniowym.
  • Przecież cały fragment ma sens - musimy poznać plany większego czy mniejszego rozwoju choroby, bo trzeba się zastanowić ilu potrzebujemy inspiratorów.
  • los napisal(a):
    Acha, to jeszcze umieścili na stronie PO. Czyli nikomu nie przeszkadzało.
    głupie karakany
  • Tym głupim karakanom daliśmy się rządzić przez osiem lat. Nie świadczy to o nas dobrze.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.