Dla wielu gest księdza jest niezrozumiały. Tegoroczne roraty objaśniają przestrzeń w kościele. Znak, że nawet rodzice nie mówią lub nie wiedzą nic o tej przestrzeni, przedmiotach i znakach
Taki sobie kawał: Samolot. Piękna blondyna zaczytana w jakiejś książce. Nie zwraca uwagi na pana, któremu przypadł fotel obok. W końcu on zniecierpliwiony brakiem zainteresowania grzecznie pyta: - Cóż to za książka, że tak panią wciągnęła? - A, to rozprawa o tym, jakie rasy mężczyźni mają największe przyrodzenie i mogą najdłużej. - Hm, jacyż to? - żywo zainteresował się pan. - To Indianie i Żydzi. Pan żwawo podrywa się z fotela: - Pani pozwoli, że się przedstawię. Winnetou Rozenkranc.
Komentarz
w zasadzie dokument nt. zmiany postrzegania gestów!
dla nie klikających: ksiądz błogosławi dziewczynkę pierwszokomunijną, a ona... przybija mu 'piątkę'!
Tegoroczne roraty objaśniają przestrzeń w kościele. Znak, że nawet rodzice nie mówią lub nie wiedzą nic o tej przestrzeni, przedmiotach i znakach
https://www.salon24.pl/u/siukumbalala/1099022,z-archiwum-x
Psychiatrycznym to trzeba wspołczuc, isię pochylać.
zostaje tylko sie śmiechnąć
👣
🐾
🐾
Przecież "sprzedam opla" też się chyba w prawdziwym nekrologu nie ukazało?
👣
🐾
🐾
Nie każcie mi bukiew wklepywać w translator pliz:)
pochowany (został)
sławny
GINEKOLOG
Abram
LIBERMAN
a jego syn, Mojsza
przyjmuje w tym samym gabinecie
przy ul. Babiela 17
od 11 do 16:30
(telefon 36653366
imejl mojsza@liberman.iz)
Samolot. Piękna blondyna zaczytana w jakiejś książce. Nie zwraca uwagi na pana, któremu przypadł fotel obok. W końcu on zniecierpliwiony brakiem zainteresowania grzecznie pyta:
- Cóż to za książka, że tak panią wciągnęła?
- A, to rozprawa o tym, jakie rasy mężczyźni mają największe przyrodzenie i mogą najdłużej.
- Hm, jacyż to? - żywo zainteresował się pan.
- To Indianie i Żydzi.
Pan żwawo podrywa się z fotela: - Pani pozwoli, że się przedstawię. Winnetou Rozenkranc.
Czy jesteśmy pewni że to fejk?
Znając Ruskich...
Znając Żydów..
i znając Kraków..
;-)
!!! )
a po łacinie (medycznej) to jaka jednostka chorobowa?