A z tym wirusem, kto to słyszał, dajcie spokój! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! Wujek, polej - pora się odkazić, hehehe No niby kradną, ale za to dają Młody, jak tam lekcje przez komputer? Kto idzie na balkon zapalić? No takie czasy nastały Nigdy się nie szczepiłem i nie zaszczepię! Powiedz babci masz tam jakąś narzeczoną? Szkoda, że Boczek nie żyje Nie masz apetytu? Wirusa może masz? Spisek Gatesa Wszystko zamykają a kościoły otwarte - tace zapełnić trzeba, hehehe Przełącz na jakieś kolędy Karp wam nie smakuje? Wam to tylko hamburgera z frytkami A znasz kogoś kto miał wirusa? A ty Kasiu, kiedy nam narzeczonego przedstawisz? Niedługo matura, zaraz starą panną będziesz No to na drugą nóżkę Dla Mariusza to tylko rózga, hehe Zdrowia, bo zdrowie najważniejsze, a jak będzie zdrowie to i piniążki się znajdą Wyłączaj te wiadomości, zaraz Kevina puszczą Prezentów nie będzie, Mikołaj na kwarantannie hehehe Tak babciu, Ahmed jest Włochem Wszystko drożeje dookoła a pensję w miejscu A w Ameryce z tymi wyborami - kto to słyszał! Kiedyś to były święta - mróz 20 stopni i meter śniegu Święta, święta i po świętach
Śrut nocnej ciszy u mnie był dosłownie. Otóż kupiłem pod choinkę wiatrówkę na śrut 5,5mm, niby nie powinno się w salonie ale ustawiłem deskę z tarczą ok. 11m od kanapy (ok. tyle mam do drzwi) i waliliśmy z dziećmi. Dziwi mnie potężna moc tej śrutówki, wbija się głęboko w deskie, Raz zrykoszetował i przeleciał na wylot przez bombkę a ta nie spadła tylko wisi jak ogryzek.
Dyzio_znowu napisal(a): w sumie to zrykoszetował raz i we mnie ale już bardzo słabiutko dostałem. Rykoszetował od płyty meblowej a od deski dżewnianej wcale nie rykoszetuje
Matko naszego Pana... Gdybyś dostał w oko to ciekawe czy też miałbyś taką opinię że słabiutko. Bo skoro strzelałeś w salonie i do deski albo płyty meblowej to jak rozumiem pewnie okularów też nie miałeś. A co najmniej nie wszyscy w salonie. Następnym razem zrób sobie papierową tarczę a za nią gąbkę albo piankę a następnie deskę. A najlepiej jeszcze za tą gąbką dyktę potem deskę. I koniecznie wszyscy w okularach.
kupiłem takie tekturowe tarcze i wsadziłem za nie styrodur i deskę drewnianą i to w 100 % chwyta kule. Rykoszetowało tylko jak na poczatku zastosowałem płytę meblową. Poza tym zostałaliśmy pogonieni na dwór i uwiązałem butelki na sznurkach i balony ze starą mąką- znacznie lepsza zabawa niż tarcza
Wiele pistoletów CO2 na śrut i to 4,5 mm bez problemu osiąga donośność jakiś 50 metrów, przy czym w miarę dokladnie celować da się do ok. dwadziestu kilku. Karabin w kalibrze 5,5 pewnie może więcej, takwiec tego..
A z tym wirusem, kto to słyszał, dajcie spokój! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! Wujek, polej - pora się odkazić, hehehe No niby kradną, ale za to dają Młody, jak tam lekcje przez komputer? Kto idzie na balkon zapalić? No takie czasy nastały Nigdy się nie szczepiłem i nie zaszczepię! Powiedz babci masz tam jakąś narzeczoną? Szkoda, że Boczek nie żyje Nie masz apetytu? Wirusa może masz? Spisek Gatesa Wszystko zamykają a kościoły otwarte - tace zapełnić trzeba, hehehe Przełącz na jakieś kolędy Karp wam nie smakuje? Wam to tylko hamburgera z frytkami A znasz kogoś kto miał wirusa? A ty Kasiu, kiedy nam narzeczonego przedstawisz? Niedługo matura, zaraz starą panną będziesz No to na drugą nóżkę Dla Mariusza to tylko rózga, hehe Zdrowia, bo zdrowie najważniejsze, a jak będzie zdrowie to i piniążki się znajdą Wyłączaj te wiadomości, zaraz Kevina puszczą Prezentów nie będzie, Mikołaj na kwarantannie hehehe Tak babciu, Ahmed jest Włochem Wszystko drożeje dookoła a pensję w miejscu A w Ameryce z tymi wyborami - kto to słyszał! Kiedyś to były święta - mróz 20 stopni i meter śniegu Święta, święta i po świętach
trep napisal(a): Hehehe (śmieszne bo prawdziwe)
21 lat świąt BN bez polityki i bieżączki! Jakoś tak się przyjęło w rodzinie na Śląsku...
trep napisal(a): Hehehe (śmieszne bo prawdziwe)
21 lat świąt BN bez polityki i bieżączki! Jakoś tak się przyjęło w rodzinie na Śląsku...
U nasz w tym roku też nie było cytowanych rozmów. Wigilie miałem dwuosobowe. Najpierw ja i Matka (z zachowaniem wszelkich reżimów i dystansu), potem ja i Żona. Mieliśmy kontakt kowichem tydzień wcześniej.
Mordechlaj_Mashke napisal(a): A to szacun! No ale zagajać jakoś trzeba, hehe.
Może kapusty podać? A drugą rybę próbowałeś? Kompociku? A co tam pod choinką? O, jaki ładny obrus/ dekoracje! O, jakie śliczne wintydżowe talerze! Po prababci? Szkoda, że nie ma śniegu! Oj, szkoda, szkoda... Oj, wielka szkoda! Kiedyś to były zimy! Weźmiecie do domu trzecią miskę sałatki? Jeszcze makówek? To kto zanuci kolędę? Łoj, maluśki, maaluuuśkiiiiiii!!!
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Oglądamy od 3 minutki ,tu jest dokładnie wyjaśnione o co chodzi z tymi szczepieniami celebrytów .
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!
Wujek, polej - pora się odkazić, hehehe
No niby kradną, ale za to dają
Młody, jak tam lekcje przez komputer?
Kto idzie na balkon zapalić?
No takie czasy nastały
Nigdy się nie szczepiłem i nie zaszczepię!
Powiedz babci masz tam jakąś narzeczoną?
Szkoda, że Boczek nie żyje
Nie masz apetytu? Wirusa może masz?
Spisek Gatesa
Wszystko zamykają a kościoły otwarte - tace zapełnić trzeba, hehehe
Przełącz na jakieś kolędy
Karp wam nie smakuje? Wam to tylko hamburgera z frytkami
A znasz kogoś kto miał wirusa?
A ty Kasiu, kiedy nam narzeczonego przedstawisz? Niedługo matura, zaraz starą panną będziesz
No to na drugą nóżkę
Dla Mariusza to tylko rózga, hehe
Zdrowia, bo zdrowie najważniejsze, a jak będzie zdrowie to i piniążki się znajdą
Wyłączaj te wiadomości, zaraz Kevina puszczą
Prezentów nie będzie, Mikołaj na kwarantannie hehehe
Tak babciu, Ahmed jest Włochem
Wszystko drożeje dookoła a pensję w miejscu
A w Ameryce z tymi wyborami - kto to słyszał!
Kiedyś to były święta - mróz 20 stopni i meter śniegu
Święta, święta i po świętach
👣
🐾
🐾
(śmieszne bo prawdziwe)
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/99910/tylko-sie-nie-pchaj
Byłby to czarny humer gdyby coś innego zawisło jak ogryzek ;-)
Gdybyś dostał w oko to ciekawe czy też miałbyś taką opinię że słabiutko. Bo skoro strzelałeś w salonie i do deski albo płyty meblowej to jak rozumiem pewnie okularów też nie miałeś. A co najmniej nie wszyscy w salonie.
Następnym razem zrób sobie papierową tarczę a za nią gąbkę albo piankę a następnie deskę. A najlepiej jeszcze za tą gąbką dyktę potem deskę.
I koniecznie wszyscy w okularach.
(Kibice to wredne som )
👣
🐾
🐾
O, jakie śliczne wintydżowe talerze! Po prababci? Szkoda, że nie ma śniegu! Oj, szkoda, szkoda... Oj, wielka szkoda! Kiedyś to były zimy! Weźmiecie do domu trzecią miskę sałatki? Jeszcze makówek? To kto zanuci kolędę?
Łoj, maluśki, maaluuuśkiiiiiii!!!