Nie wiem, czy tu, czy do psychiatryka... W każdym razie, profil "Kobiety Lewicy" na fejsiku obóża się:
Obrzydliwy skandal w jednej z łódzkich parafii!!!! Ksiądz nie pozwolił zostać chrzestną naszej koleżance tylko dlatego, że dokonała 2 miesiące temu apostazji!!!!!!!!!!
adamstan napisal(a): Nie wiem, czy tu, czy do psychiatryka... W każdym razie, profil "Kobiety Lewicy" na fejsiku obóża się:
Obrzydliwy skandal w jednej z łódzkich parafii!!!! Ksiądz nie pozwolił zostać chrzestną naszej koleżance tylko dlatego, że dokonała 2 miesiące temu apostazji!!!!!!!!!!
To jest dziwne. Gdyż tak głupie, że śmierdzi fejkiem. A z drugiej strony przejrzałem profil "Kobiety Lewicy" i po prawdzie, no, nie wiem... wygląda że nie jest to profil fejkowy.
W_Nieszczególny napisal(a): To jest tak głupie, że może być prawdziwe.
Też nie wydaje mi się szczególnie naciągane - chociaż głupota wyziera z każdej strony. Ale w sumie nie odbiega to daleko od innego popularnego przypadku pt. niewierzący domagają się ślubu kościelnego (bo biała suknia etc tec), i są oburzeni, jak się okazuje, że do tego trzeba być katolikiem :P (tzn. przynajmniej jedna strona musi być )
Też nie wydaje mi się szczególnie naciągane - chociaż głupota wyziera z każdej strony. Ale w sumie nie odbiega to daleko od innego popularnego przypadku pt. niewierzący domagają się ślubu kościelnego (bo biała suknia etc tec), i są oburzeni, jak się okazuje, że do tego trzeba być katolikiem :P (tzn. przynajmniej jedna strona musi być )
można wynająć budynek i aktora, tak robią w Azji
Tak, ale tak można robić w kraju, który nie ma mocnych tradycji chrześcijańskich i/lub katolików jest bardzo mało. Ale u nas (chyba na szczęście) raczej taki numer by nie przeszedł - bo nawet taka niewierząca para będzie miała z pewnością jakichś katolików w rodzinie, którzy raczej nie byliby zachwyceni takim pomysłem
adamstan napisal(a): Nie wiem, czy tu, czy do psychiatryka... W każdym razie, profil "Kobiety Lewicy" na fejsiku obóża się:
To jest dziwne. Gdyż tak głupie, że śmierdzi fejkiem. A z drugiej strony przejrzałem profil "Kobiety Lewicy" i po prawdzie, no, nie wiem... wygląda że nie jest to profil fejkowy.
Jeśli miałbym zrobić fejkowy profil ośmieszający lewicę ,to tak by wyglądał. Z drugiej strony ,może prowadzący profil są faktycznie tak durni?
Przecież wiele durnych rzeczy współczesna lewica przeforsowała na świecie, nawet takich, które jeszcze 10-20 lat temu były tylko w skeczach kabaretowych. Głupota to ich znak firmowy a dwójmyślenie ma się dobrze. Np. feministki, które domagają się wpuszczania nielegalnych imigrantów z Afganistanu, którzy traktują kobiety gorzej niż zwierzęta.
Jeśli miałbym zrobić fejkowy profil ośmieszający lewicę ,to tak by wyglądał. Z drugiej strony ,może prowadzący profil są faktycznie tak durni?
Pytania mnożą się jak homiki. A ja serio -- przeglądałem i nie mam pewności.
To tylko przypadkiem jest w dziale Humor, No ale jest chwalebna kontynuacja - Pomógł im podjąć decyzję o przystąpieniu do sakramentu bierzmowania nie tylko w sposób wolny, ale także bardziej świadomy, co zasługuje na uznanie - uważa ks. Piotr Steczkowski kanclerz kurii diecezji rzeszowskiej.
Pewien kapłan-demonolog zapytał kiedyś w odpowiedzi na stwierdzenie, że jakieś promowane toksyczne zjawiska społeczne są zbyt głupie, by stanowić poważne zagrożenie:
"A dlaczego Szatan nie miałby działać również przez rzeczy głupie?"
Nie, to profil dla beki. Naprawdę, ale faktycznie - zrobiony doskonale bo niektórzy się łapią:) Mało tego - sami nie jesteście pewni, czy aby to na pewno fejk:)
Raz że zręczność prowadzących - dwa, że autentyczne kobiety lewicy są naprawdę takie głupie.
TecumSeh napisal(a): Nie, to profil dla beki. Naprawdę, ale faktycznie - zrobiony doskonale bo niektórzy się łapią:) Mało tego - sami nie jesteście pewni, czy aby to na pewno fejk:)
Raz że zręczność prowadzących - dwa, że autentyczne kobiety lewicy są naprawdę takie głupie.
W tej chwili to bez znaczenia, informacja poszła, przyjęliśmy ją do wiadomości i teraz każdy sobie ją obrabia w głowie - ma ksiądz rację czy nie ma.
romeck napisal(a): ale dla beki z prawicy czy z lewicy?
Oczywiście że z lewicy. Trolling level master.
Przemko napisal(a): W tej chwili to bez znaczenia, informacja poszła, przyjęliśmy ją do wiadomości i teraz każdy sobie ją obrabia w głowie - ma ksiądz rację czy nie ma.
Informacja była też gdzie indziej, nawet na wysypach lewactwa jakim jest wykop - a i tam znaleźli się co przytomniejsi, o dziwo. Jeśli ktoś uważa że ksiądz racji nie ma, to co w Kościele robi w ogóle?
Zresztą, czytam w Łajce, że w Procolu Harumie też zaczynali od Bacha:
Początkowo grali w lokalnych klubach repertuar taneczny. Przełomem było wydanie w 1967 pierwszego singla, który zawierał utwór A Whiter Shade of Pale (co na polski przetłumaczono nieściśle jako „Bielszy odcień bieli”), zainspirowany muzycznie „Arią na strunie G” Jana Sebastiana Bacha.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Tak, ale tak można robić w kraju, który nie ma mocnych tradycji chrześcijańskich i/lub katolików jest bardzo mało. Ale u nas (chyba na szczęście) raczej taki numer by nie przeszedł - bo nawet taka niewierząca para będzie miała z pewnością jakichś katolików w rodzinie, którzy raczej nie byliby zachwyceni takim pomysłem
Pytania mnożą się jak homiki. A ja serio -- przeglądałem i nie mam pewności.
https://dorzeczy.pl/kraj/170110/nie-mozna-promowac-aborcji-i-przyjac-bierzmowania-rodzice-uczniow-sa-zaskoczeni.html
vNastolatkowie, jak widać zmuszani są przez lokalnego proboszcza do zatracenia posiadania własnego zdania" – alarmuje serwis gorlice24.pl
ech
No ale jest chwalebna kontynuacja
- Pomógł im podjąć decyzję o przystąpieniu do sakramentu bierzmowania nie tylko w sposób wolny, ale także bardziej świadomy, co zasługuje na uznanie - uważa ks. Piotr Steczkowski kanclerz kurii diecezji rzeszowskiej.
Pewien kapłan-demonolog zapytał kiedyś w odpowiedzi na stwierdzenie, że jakieś promowane toksyczne zjawiska społeczne są zbyt głupie, by stanowić poważne zagrożenie:
"A dlaczego Szatan nie miałby działać również przez rzeczy głupie?"
Mało tego - sami nie jesteście pewni, czy aby to na pewno fejk:)
bo wychodzi, że to jednak kobiety lewicy robią sobie bekę z mężczyzn prawicy, wiedząc jak machać swoją czerwoną płachtą!
Informacja była też gdzie indziej, nawet na wysypach lewactwa jakim jest wykop - a i tam znaleźli się co przytomniejsi, o dziwo.
Jeśli ktoś uważa że ksiądz racji nie ma, to co w Kościele robi w ogóle?
Wątek jest w AVce w dziale (o! dziwo!) muzyka.