Skip to content

Humer

1295296298300301456

Komentarz

• Jacyś działacze opuścili ruch szymka.
  • posix napisal(a):
    Jacyś działacze opuścili ruch szymka.
    2 do przodu, 3 do tyłu
  • posix napisal(a):
    Jacyś działacze opuścili ruch szymka.
    Śląsk.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Zagłębie
  • christoph napisal(a):
    Zagłębie
    Śląskie.
    ;))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano January 2021
    Nie wiem, czy tu, czy do psychiatryka... W każdym razie, profil "Kobiety Lewicy" na fejsiku obóża się:
    Obrzydliwy skandal w jednej z łódzkich parafii!!!! Ksiądz nie pozwolił zostać chrzestną naszej koleżance tylko dlatego, że dokonała 2 miesiące temu apostazji!!!!!!!!!!
  • adamstan napisal(a):
    Nie wiem, czy tu, czy do psychiatryka... W każdym razie, profil "Kobiety Lewicy" na fejsiku obóża się:
    Obrzydliwy skandal w jednej z łódzkich parafii!!!! Ksiądz nie pozwolił zostać chrzestną naszej koleżance tylko dlatego, że dokonała 2 miesiące temu apostazji!!!!!!!!!!
    To jest dziwne. Gdyż tak głupie, że śmierdzi fejkiem. A z drugiej strony przejrzałem profil "Kobiety Lewicy" i po prawdzie, no, nie wiem... wygląda że nie jest to profil fejkowy.
  • To jest tak głupie, że może być prawdziwe.
  • edytowano January 2021
    W_Nieszczególny napisal(a):
    To jest tak głupie, że może być prawdziwe.
    Też nie wydaje mi się szczególnie naciągane - chociaż głupota wyziera z każdej strony. Ale w sumie nie odbiega to daleko od innego popularnego przypadku pt. niewierzący domagają się ślubu kościelnego (bo biała suknia etc tec), i są oburzeni, jak się okazuje, że do tego trzeba być katolikiem :P (tzn. przynajmniej jedna strona musi być ;) )
  • adamstan napisal(a):
    Też nie wydaje mi się szczególnie naciągane - chociaż głupota wyziera z każdej strony. Ale w sumie nie odbiega to daleko od innego popularnego przypadku pt. niewierzący domagają się ślubu kościelnego (bo biała suknia etc tec), i są oburzeni, jak się okazuje, że do tego trzeba być katolikiem :P (tzn. przynajmniej jedna strona musi być ;) )
    można wynająć budynek i aktora, tak robią w Azji
  • edytowano January 2021
    christoph napisal(a):
    adamstan napisal(a):
    można wynająć budynek i aktora, tak robią w Azji

Tak, ale tak można robić w kraju, który nie ma mocnych tradycji chrześcijańskich i/lub katolików jest bardzo mało. Ale u nas (chyba na szczęście) raczej taki numer by nie przeszedł - bo nawet taka niewierząca para będzie miała z pewnością jakichś katolików w rodzinie, którzy raczej nie byliby zachwyceni takim pomysłem
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    adamstan napisal(a):
    To jest dziwne. Gdyż tak głupie, że śmierdzi fejkiem. A z drugiej strony przejrzałem profil "Kobiety Lewicy" i po prawdzie, no, nie wiem... wygląda że nie jest to profil fejkowy.

Jeśli miałbym zrobić fejkowy profil ośmieszający lewicę ,to tak by wyglądał. Z drugiej strony ,może prowadzący profil są faktycznie tak durni?
  • edytowano January 2021
    Przecież wiele durnych rzeczy współczesna lewica przeforsowała na świecie, nawet takich, które jeszcze 10-20 lat temu były tylko w skeczach kabaretowych. Głupota to ich znak firmowy a dwójmyślenie ma się dobrze. Np. feministki, które domagają się wpuszczania nielegalnych imigrantów z Afganistanu, którzy traktują kobiety gorzej niż zwierzęta.
  • SigmundvonBurak napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    adamstan napisal(a):
    Jeśli miałbym zrobić fejkowy profil ośmieszający lewicę ,to tak by wyglądał. Z drugiej strony ,może prowadzący profil są faktycznie tak durni?

Pytania mnożą się jak homiki. A ja serio -- przeglądałem i nie mam pewności.
  • edytowano January 2021
    Obrzydliwych skandali jest wiele, np taki, że ksionc nie zezwala popierać postulatów czarnych wiedźm, jeśli delikwent chce przystąpić do bierzmowania
    https://dorzeczy.pl/kraj/170110/nie-mozna-promowac-aborcji-i-przyjac-bierzmowania-rodzice-uczniow-sa-zaskoczeni.html

vNastolatkowie, jak widać zmuszani są przez lokalnego proboszcza do zatracenia posiadania własnego zdania" – alarmuje serwis gorlice24.pl
    ech
  • To tylko przypadkiem jest w dziale Humor,
    No ale jest chwalebna kontynuacja
    - Pomógł im podjąć decyzję o przystąpieniu do sakramentu bierzmowania nie tylko w sposób wolny, ale także bardziej świadomy, co zasługuje na uznanie - uważa ks. Piotr Steczkowski kanclerz kurii diecezji rzeszowskiej.
  • Waldemar "Akteon" Kuczyński
  • edytowano January 2021
    SigmundvonBurak napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    adamstan napisal(a):

Pewien kapłan-demonolog zapytał kiedyś w odpowiedzi na stwierdzenie, że jakieś promowane toksyczne zjawiska społeczne są zbyt głupie, by stanowić poważne zagrożenie:

"A dlaczego Szatan nie miałby działać również przez rzeczy głupie?"
  • Nie, to profil dla beki. Naprawdę, ale faktycznie - zrobiony doskonale bo niektórzy się łapią:)
    Mało tego - sami nie jesteście pewni, czy aby to na pewno fejk:)

Raz że zręczność prowadzących - dwa, że autentyczne kobiety lewicy są naprawdę takie głupie.
  • ale dla beki z prawicy czy z lewicy?

bo wychodzi, że to jednak kobiety lewicy robią sobie bekę z mężczyzn prawicy, wiedząc jak machać swoją czerwoną płachtą!
  • TecumSeh napisal(a):
    Nie, to profil dla beki. Naprawdę, ale faktycznie - zrobiony doskonale bo niektórzy się łapią:)
    Mało tego - sami nie jesteście pewni, czy aby to na pewno fejk:)

Raz że zręczność prowadzących - dwa, że autentyczne kobiety lewicy są naprawdę takie głupie.
    W tej chwili to bez znaczenia, informacja poszła, przyjęliśmy ją do wiadomości i teraz każdy sobie ją obrabia w głowie - ma ksiądz rację czy nie ma.
  • romeck napisal(a):
    ale dla beki z prawicy czy z lewicy?
    Oczywiście że z lewicy. Trolling level master.
    Przemko napisal(a):
    W tej chwili to bez znaczenia, informacja poszła, przyjęliśmy ją do wiadomości i teraz każdy sobie ją obrabia w głowie - ma ksiądz rację czy nie ma.
    Informacja była też gdzie indziej, nawet na wysypach lewactwa jakim jest wykop - a i tam znaleźli się co przytomniejsi, o dziwo.
    Jeśli ktoś uważa że ksiądz racji nie ma, to co w Kościele robi w ogóle?
  • Na którymś z forumków, był taki słodki wątek "Zacznij od Bacha, a skończ Procolem Harumem", no, znaleźć go nie mogę, a chciałem się doń dołożyć:

• Zresztą, czytam w Łajce, że w Procolu Harumie też zaczynali od Bacha:
    Początkowo grali w lokalnych klubach repertuar taneczny. Przełomem było wydanie w 1967 pierwszego singla, który zawierał utwór A Whiter Shade of Pale (co na polski przetłumaczono nieściśle jako „Bielszy odcień bieli”), zainspirowany muzycznie „Arią na strunie G” Jana Sebastiana Bacha.
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Procol_Harum
  • Žeńska wersja Grupy Mo Carta!!! ;)
  • edytowano January 2021
    Tyle, że hitleroska.

Wątek jest w AVce w dziale (o! dziwo!) muzyka.
  • Zastanawiam się, czemu taysze Egipcjanie czcili akurat takego ptaszora:

• Żona Borysława :-D
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.