Mój znajomy mial wymienione symptomy poszczepienne dzien po. Trzęsło go tak, że na pizamę zalozył polarowe dresy, na łeb czapkę z pomoponem , wlazł do spiwora i nakrył sie puchowa kołdrą. Rano bylo ok. Twardy chłop z niego, zadzwonil do nas , jak juz sie czuł dobrze
Ale jezdo kąto czysto satyryczne czy też tęga to promosją domku pogrzebaczowego?
Czysto satyryczne. Nie ma takiego zakładu, a adres co prawda istnieje, ale nie ma tam domu pogrzebowego. Nikt normalny by nie reklamował tak domu pogrzebowego. Chciałby Kolega by mu matkę chowała taka firma? Ja nie.
Teść mojego kuzyna wybierał trumnę dla swojej zmarłej żony, lubił wypić i mówił sznaps barytonem, jak Himilsbach. W końcu zatrzymał się przy jednej, która mu się spodobała i wychrypiał: ile ta przyjemność będzie kosztować?
Trzaskowski w żałobie. "Stało się najgorsze". Jego poruszający wpis wyciska łzy. Rafał Trzaskowski znów przeżywa trudne chwile. Akurat teraz powróciły bolesne i przeszywające żalem wspomnienia. Prezydent Warszawy nawet nie zamierzał kryć, jak wielki smutek czai się w nim obecnie. Słowa Trzaskowskiego naprawdę wyciskają łzy, bo płyną prosto z serca. Prezydent stolicy opublikował niezwykle poruszający wpis. Nie ma się co dziwić, że Trzaskowski jest aż tak przygnębiony i pogrążony w smutku. Rafał Trzaskowski podzielił się na Twitterze tragicznymi i bardzo smutnymi wspomnieniami. Mija bowiem druga rocznica śmierci Pawła Adamowicza.
"Kosmetyczka" to się przyjęło w zasadzie bezboleśnie, być może dlatego, że chyba głównie panie się tym fachem parają - i to pomimo zbieżności słowa z nazwą przedmiotu codziennego użytku :O
Komentarz
Każda z opcji jest śmieszniejsza od drugiej.
Trzęsło go tak, że na pizamę zalozył polarowe dresy, na łeb czapkę z pomoponem , wlazł do spiwora i nakrył sie puchowa kołdrą.
Rano bylo ok.
Twardy chłop z niego, zadzwonil do nas , jak juz sie czuł dobrze
Nikt normalny by nie reklamował tak domu pogrzebowego. Chciałby Kolega by mu matkę chowała taka firma? Ja nie.
uwielbiam od kilku lat
podobnie jak @CentralaRybna od paprykarza szczecińskiego
Skłodowska Kiuri też
Cow girl
Albo drukarz - drukarka.
Pilotka
Marynarka
Ślusarka
Reżyserka
Stolarka
Snycerka
Graficzka