Skip to content

Humer

1296297299301302456

Komentarz

• żona jako służba porządkowa, zamiata chodniki :D
  • Zimnokrwista jak kaltbluty
  • christoph napisal(a):
    Zimnokrwista jak kaltbluty
    Zaniedbany fryz.
  • Borysław też niestarannie poleruje.
  • Przyznaję, że ten obuw mnie zszokował. Nigdy podobnych nie widziałam. Wygodne dla służb oczyszczania miasta W-wy. Kto za Rafciem T. ten nosi butki Budki! Tak zaoszczędzoną na miotłach kasę można przeznaczyć na kolejne eksperymentalne kozy. Idź wełna do wełny.
  • Pani_Łyżeczka napisal(a):
    christoph napisal(a):
    Zaniedbany fryz.
    A toś mi Siostrą, Siostro!
  • Sensacja: Klimasara nauczyła się obierać kartofle! Prawdopodobnie spiłowała pazury.
    image
  • Mania napisal(a):
    Sensacja: Klimasara nauczyła się obierać kartofle! Prawdopodobnie spiłowała pazury.
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Etam. Pewnie jakimś cudem młode były.
  • kto to?
  • romeck napisal(a):
    kto to?
    Pierwsza d*** Rewolucji.
  • wszedłem na jej instagrama - fuj, rzyg; pełno takich, to problemy z samooceną są...

a naprawdę kiedyś ładna była... (8 latek):
  • Mania napisal(a):
    Sensacja: Klimasara nauczyła się obierać kartofle! Prawdopodobnie spiłowała pazury.
    Kupiła obrane, napisała.
  • Pani_Łyżeczka napisal(a):
    christoph napisal(a):
    Zaniedbany fryz.
    src33546145/posts/918598115611510image
  • Wierzcie lub nie, ale po obejrzeniu tego filmiku sam przed chwilą wyguglałem "what happened to google glass".

:-/

👣

🐾
    🐾

• Kura, YMMD!

image

:D:D:D
  • PiS zakazał meczy w TVP, sam widziałem!
  • edytowano February 2021
    image
  • Grafik płakał, jak rysował.
  • Poprawiłem :). Kasujemy
  • Gil-Piątek określiła się jako lewy palik.
    Co z feminatywem?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Palikot? Albo Palikocica.
  • los napisal(a):
    Palikot? Albo Palikocica.
    A co kot Waści zawinił?
    ;))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• „To, co się dzieje z pandemią, to co się dzieje z migracją, to dwadzieścia lat ostrzegałem przed" – oświadcza Lech Wałęsa na najnowszym nagraniu, które opublikował na swoim profilu na Facebooku.

„To, co się teraz dzieje, to tylko pogrożenie palcem: 'Słuchajcie ludki, weźcie się do roboty, przygotujcie rozwiązania, bo to żadna pandemia, następna - nie przeżyjecie'. Było posłuchać starego Wałęsy, usiąść do stołu, wyliczyć mapy, które nie mieszczą się w starych państewkach, ustawić je część na kontynentalne, a część na globalne. I ta pandemia i migracja to są mapy globalne. Jak to ustalimy, to trzeba się zastanowić, jakie potrzebne są struktury i programy, by przeciwstawić się tym tendencjom” – mówi dalej Wałęsa
  • Dzisiaj dzień deprechy, to trochu czarnego humoru.
    Spotkałam na mieście znajomego. Od lat wielu trudniacego sie kamieniarstwem cmentarnym.
    Promienny i okrąglutko uśmiechnięty opowiadal mi jak wspaniale mu sie dzieje.
    -Bo wiesz, nie tylko umierają i na bieżaco robia poprawki pomników i nowe zamawiają, ale jakie zaszłosci ja naprawiam. Jeden gośc przyszedł i zamawia pomnik swojej babce, która do wieczności przeszła 14 lata temu.
    Zostawila gościowi piniądz na nagrobek, ale młodym i płochym przehulał.
    I teraz powiada,- jak by mi przyszlo umrzeć, to jak sie kurna babce na oczy pokażę?
    :D

Moje wspomnienia z tą branżą to też czarny humor, gdy kupowaliśmy pomnik córce no i sobie samym zarazem to pani od razu "zaoraszamy ponownie, może niekoniecznie po pomnik ale parapecik do domu albo blat do kuchni - dla stałych klientów rabaty".
    Jeśli ktoś szuka cmentarnego humoru - to konto jest musem.

https://mobile.twitter.com/bytompogrzeby
  • peterman napisal(a):
    Jeśli ktoś szuka cmentarnego humoru - to konto jest musem.

https://mobile.twitter.com/bytompogrzeby
    Ale jezdo kąto czysto satyryczne czy też tęga to promosją domku pogrzebaczowego?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.