Może masz 87 lat i już jej wolno, ale jeśli nie, to boli mnie wulgaryzm u dziewcząt. One używają już słów b. wulgarnych jako normalnych zwrotów. Ciekawi mnie, jakie słowa wybierają, gdy chcą być czemuś wulgarne.
Powoływanie się w przypisach na "prywatne rozmowy w Waszyngtonie, data ...", podczas gdy zaznaczone fragmenty pochodzą w rzeczywistości w całości bądź w większości z innego opracowania.
@trep powiedział(a):
Mnie tylko jedna rzecz ciekawi: czy praca doktorska powstała zanim wynaleziono plagiatometr. Bo jeśli po...
No i robię ankietę:
Xero and Future
czy
Strategy and Xero
?
Doktorat bronil w 2016 . Programy antyplagiatowe na pewno juz istnialy. U zzony na uczelni ich stosowanie bylo obowiazkowe, ale nie wiem czy to regulacje wewnętrzne czy ogolne przepisy.
Swego czasu w zamierzchłych latach 90-tych, gdy nauka marketingu dopiero raczkowała w Polsce i brakowało istotnych krajowych publikacji, niektórzy naukowcy tworzyli jego podręczniki będące w istocie xerolizą monumentalnej książki Philipa Kotlera, co najwyżej z nieco spolonizowanymi przykładami.
@KazioToJa powiedział(a):
niepozornych z pewnością tu nie ma
Z pewnością. Tym bardziej, że filozofowi najszczytniejszej wzniosłości ducha nie wypadało tak wprost napisać "może być nawet pokraka, za którą nikt by się nie obejrzał".
@KazioToJa powiedział(a):
Z pewnością. Tym bardziej, że filozofowi najszczytniejszej wzniosłości ducha nie wypadało tak wprost napisać "może być nawet pokraka, za którą nikt by się nie obejrzał".
Komentarz
Córka znalazła dzisiaj w odmętach internetu "prezerwatywy wyborcze".
Stwierdziła, że "Lewica, nie pękaj zagłosuj" to słabe hasło, lepsze będzie "Lewica? Na ch... Ci to"
https://facebook.com/photo/?fbid=24026196587027014&set=a.1430357470370914
Może masz 87 lat i już jej wolno, ale jeśli nie, to boli mnie wulgaryzm u dziewcząt. One używają już słów b. wulgarnych jako normalnych zwrotów. Ciekawi mnie, jakie słowa wybierają, gdy chcą być czemuś wulgarne.
Panienka letkich obyczajuf, wiadomo.
иди на хуй
Ryszard w formie.
Pasuje do wielu wywłątków, ale śmieszy mnie najbardziej. Wolski vs Bartosiak: Endgame.
Hasztag muremzamagistrem
Jak od razu atomówka, toż to nie drabina, a winda eskalacyjna! Chyba zrobię pivot na kuchnię po popkorn.
Za podobne sprawy odebrano doktora min obrony narodowej NRF Gutenbergowi w 2011
Czy to ten slynny Doktorat Nowego Wzoru?
Jak macie siłę i zdrowie to poproszę o streszczenie.
Te napisy tytułowe nie kojarzą wam się z jakimś zespolem filmowym z PRL? Gdzieś już taki zestaw liternictwa i barw widziałem.
Polska Kronika Filmowa.
To się chłopu fest udało:
Mnie tylko jedna rzecz ciekawi: czy praca doktorska powstała zanim wynaleziono plagiatometr. Bo jeśli po...
No i robię ankietę:
Xero and Future
czy
Strategy and Xero
?
Copycat and Future
Plagiat and Futter
promotor Góralczyk, recenzja Koziej.
Doktorat bronil w 2016 . Programy antyplagiatowe na pewno juz istnialy. U zzony na uczelni ich stosowanie bylo obowiazkowe, ale nie wiem czy to regulacje wewnętrzne czy ogolne przepisy.
Co do ankiety to proponuję:
Copy-Paste and future
Bo gdyby przed powstaniem plagiatometru, to tylko oszust. A skoro po, to dodatkowo głupek.
ile zła narobił chat gpt
Swego czasu w zamierzchłych latach 90-tych, gdy nauka marketingu dopiero raczkowała w Polsce i brakowało istotnych krajowych publikacji, niektórzy naukowcy tworzyli jego podręczniki będące w istocie xerolizą monumentalnej książki Philipa Kotlera, co najwyżej z nieco spolonizowanymi przykładami.
Takoż z zarządzania, Jamesa Stonera.
Czy w owych bankach szwajcarskich można było wówczas deponować złoto w postaci sztabek o poniższym kształcie?
Azali jezdo prawda czy satyra w krótkich majteczkach?
Czy jest tu panna na wydaniu?
Noale takich totu na pewno nie ma!