@los powiedział(a):
O istnieniu Wielomskiego wiedziałem już wcześniej ale o Napierale dowiedziałem się dopiero teraz. Musi to być wybitna postać, skoro uwalenie habilitacji zasłużyło na wpis w Łajce. Znam takich, którzy habilitację obronili z nagrodą a w Łajce ciągle ich nie ma.
Żelazny elektorat PO ode mnie z pracy, 50+, jest zakochany w Kołodziejczaku, mówią że polityk z krwi i kości, wybaczą mu wszystko. Bo ebie PiS, tyle wystarczy.
@Przemko powiedział(a):
Żelazny elektorat PO ode mnie z pracy, 50+, jest zakochany w Kołodziejczaku, mówią że polityk z krwi i kości, wybaczą mu wszystko. Bo ebie PiS, tyle wystarczy.
Totalni przyjmą każde wielkie mokebe od zaplecza, byle na chałwę ośmiu kropek.
@Przemko powiedział(a):
@Przemko powiedział(a):
Komentarz
"Stokrotka" znajduje się w fazie rozwojowej, w krórej może rozbudzić zmysły co najwyżej ptaków krukowatych krążących nad plażą
Jak teraz jak on lży Bartosiaka?
Perwersyjna gerontofilia.
Nie rozumię
Dotyczy internautów ze screena o stokrocie, którego wkleił pantalej
to ja wolę panią, która chyba nie chce już śpiewac publicznie
j/n
J/n
A uczył Taleb — na czarnego łabędzia miej baczenie
https://www.instagram.com/reel/Cvv8rvvpuDm/?igshid=M2MyMzgzODVlNw==
Internetowe wojenki endeków.
Wojna indyków.
Nowoczesnych.
Liska
berecik uciska
Udar czyni straszne spustoszenia.
o jeden udar za dużo
PO tego kierowcę seicento wciągnęło na listę do sejmu. U nich to trzeba mieć zasługi. ;-)
Praktyczne zasługi na polu chwały!
Strach pomyśleć, co się będzie w tym sejmie działo.
Spokojnie; tam są take zapory, że się seicento nie prześliźnie!
Potwierdzam
To będzie paka, jakiej w Okrąglaku jeszcze nie widzielim.
Ale chyba bez Scerby, bo podobno dostał dopiero siódemkę na liście.
Kołodziejczak będzie lepszy niż KOD; będzie wylewał gnojówkę przed Sejmem.
Totalni przyjmą każde wielkie mokebe od zaplecza, byle na chałwę ośmiu kropek.
A dopiero co ebał Tuska.
żelazny elektorat PO zniesie wszystko.