Egzegeza:
Klatka piersiowa - chest.
Pakistańska zabawa w napierdzielanie się piąchą po klacie - chester.
Ponieważ kobiety, jak zwykle ze wszystkiego co fajne są wykluczone a tylko mężczyźni mogą mieć "fun", zabawa ta nazywa się - manchester.
Manchester - UK.
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Wahałem się jak wahadło Fuko, czy wlepić to we wątku nachodźczym, czy może frankofońskim. Ale i tu można podumać nad wpisem Króla Erłopy:
Zastanawia mię tylko, jakimi ścieżkami szła myśl imć Donaldinho, że w kwietniu 2022 uważał, że pan Maniek ma w sobie antyradziecką strunę.
No jag to?
Trzeba czytać w końtekście z pierwszym zdaniem: "więcej Ełropy w Europie" znaczy więcej lewactwa, pedalstwa, feminizmu politpoprawności, ubogacenia kulturowego, ustaw przeciwko religii, rodzinie, wspierania Unii. Rosja, jakby nie było, nie podziela tych "wartości".
Co do drugiego zdania to oczywiście literówka. Chodziło mu, że niedługo, tak jak we Francy, będziemy mieli paraliż w Warszawie.
A co do samego Tuska to chyba wiadomo: jest takie powiedzenie "nie urodzi wrona sokoła", hehe
Swoją drogą, mignął mi ostatnio jakiś nagłówek podczas skrolowania fejsika (chyba ze Złonetu), jak to Strzepan ma nadzieję, że jego książki nie staną się lekturami szkolnymi
Nie ma na Ziemi człowieka tak nieszczerego i upozowanego. To swoją drogą pewna sztuka jest, tak ani na minutę nie wypaść z roli, zasługująca na niewątpliwy podziw. 24 na dobę, 365 dni w roku.
Znakomita większość nagrań gdzie ludzie coś wykonują własnymi rękami na youtube to fejki, te filmy "primitive technology" to niemal wszystkie. Ratowanie zwierząt, odnawianie przedmiotów, jest teraz moda na to.
Komentarz
Egzegeza:
Klatka piersiowa - chest.
Pakistańska zabawa w napierdzielanie się piąchą po klacie - chester.
Ponieważ kobiety, jak zwykle ze wszystkiego co fajne są wykluczone a tylko mężczyźni mogą mieć "fun", zabawa ta nazywa się - manchester.
Manchester - UK.
👣
🐾
🐾
No jag to?
Trzeba czytać w końtekście z pierwszym zdaniem: "więcej Ełropy w Europie" znaczy więcej lewactwa, pedalstwa, feminizmu politpoprawności, ubogacenia kulturowego, ustaw przeciwko religii, rodzinie, wspierania Unii. Rosja, jakby nie było, nie podziela tych "wartości".
Co do drugiego zdania to oczywiście literówka. Chodziło mu, że niedługo, tak jak we Francy, będziemy mieli paraliż w Warszawie.
A co do samego Tuska to chyba wiadomo: jest takie powiedzenie "nie urodzi wrona sokoła", hehe
👣
🐾
🐾
W kwestii kaczek.
Ale że co, mużyki przynoszą jadło?
W związku z wydarzeniami w Holandii, gdzie na królową piękności wybrano faceta, zamieszczam adekwatny film - "Jak obronić królową".
Holandia wybrała Miss, czas na Niemcy
Ściągnięte z pejsbuka
Kasia Tusk modowa blogerka?
Nie przynoszą tylko odbierają i nie jadło tylko płaszcze.
Pasztety do adopcji, wirtualnej.
Ale dymanie ludzi.
https://kroliki.net/pl/adopcje/lista/
https://www.kroliki.net/pl/adopcje/wirtualna-adopcja/
Mają łeb do interesów
"Raz w życiu miałem prawdziwą pracę, było to najgorsze 18 miesięcy w moim życiu"
Kto bez góglania zgadnie ałtora? ;-)
mencen?
Nie.
miki?
Nie polityk.
Jakiś lewak?
E, nie polityk, to nie dojdziemy...
Strzepan?
E nie, Strzepan to chyba musiał gdzieś pracować, jakieś felietony pisał przecież?
Bingo!
Swoją drogą, mignął mi ostatnio jakiś nagłówek podczas skrolowania fejsika (chyba ze Złonetu), jak to Strzepan ma nadzieję, że jego książki nie staną się lekturami szkolnymi
W tym wywiadzie też coś na ten temat było. Pejsbuk mi podrzucił z gazeta.pl
To chyba mówimy o tym samym wywiadzie - możliwe, że był to istotnie gaz, a nie onet. Mignął mi tylko nagłówek, ale nie otwierałem.
Nie ma na Ziemi człowieka tak nieszczerego i upozowanego. To swoją drogą pewna sztuka jest, tak ani na minutę nie wypaść z roli, zasługująca na niewątpliwy podziw. 24 na dobę, 365 dni w roku.
Na wspominanym panu to się nawet łociec Szuszak poznał
https://youtu.be/O5NmrmtHqGo
od 15:49
puenta 18:40
Panie hrabio, ja to mam taki talent, że mógłbym pisać wiersze jak Mickiewicz, jak Słowacki. Tylko bieda w tym, że ja nie mam nic do powiedzenia.
Czy wiecie, że Szczypan zdradził był niedawno Merca i został ambasadorem fhancuskiej marki Alpine?
Das is Dolchstoss!
Zdaje się że najpierw kopnął go Mercedes, nie że sam zrezygnował.
Mat i Pat, wersja egzotyczna.
Znakomita większość nagrań gdzie ludzie coś wykonują własnymi rękami na youtube to fejki, te filmy "primitive technology" to niemal wszystkie. Ratowanie zwierząt, odnawianie przedmiotów, jest teraz moda na to.