profesor TK @TomieKawakami13
Czasy PiS to czasy totalnego ześwinienia. Dlatego urasta na ponury symbol, że sztandarowa inwestycja tej ekipy nazywa się "tunel pod świnią".- prof. Urban Jeż, etyk, geograf, specjalista ds chorób morskich
@pantelej powiedział(a):
Z Japonią to w końcu zawarliśmy pokój?
Jest taki problem, że oni wogle odrzucili nasze wypowiedzenie wojny. Oświadczyli, że rozumieją, że honor kazał nam tę wojnę wypowiedzieć, ale oni nie mają zamku do nas o nic.
W Paryżewie fajne są tylko muzea i metro, wszystko inne jest paskudne. Najgorsze są tualety i nie chodzi mi o przybrania pań tylko miejsca oddawania płynów ustrojowych.
@los powiedział(a):
W Paryżewie fajne są tylko muzea i metro, wszystko inne jest paskudne. Najgorsze są tualety i nie chodzi mi o przybrania pań tylko miejsca oddawania płynów ustrojowych.
Gdy byłem ostatni raz (10 lat temu) to i na stacjach metra czułem smród.
Zaletą metra paryskiego nie jest aromat tylko szeroka i znakomicie zorganizowana sieć. Lepsza niż Londyn (choć ten się cały czas poprawia) a bilety są wiele razy tańsze.
@los powiedział(a):
Zaletą metra paryskiego nie jest aromat tylko szeroka i znakomicie zorganizowana sieć. Lepsza niż Londyn (choć ten się cały czas poprawia) a bilety są wiele razy tańsze.
Komentarz
Jaka piękna tragedia.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/szklo-kontaktowe-odchodzi-krzysztof-daukszewicz-robert-gorski-artur-andrus-piotr-jacon-wakacje-kat
profesor TK
@TomieKawakami13
Czasy PiS to czasy totalnego ześwinienia. Dlatego urasta na ponury symbol, że sztandarowa inwestycja tej ekipy nazywa się "tunel pod świnią".- prof. Urban Jeż, etyk, geograf, specjalista ds chorób morskich
Telewizja Narodowa Gienka Sendeckiego nadaje:
Z Japonią to w końcu zawarliśmy pokój?
Jest taki problem, że oni wogle odrzucili nasze wypowiedzenie wojny. Oświadczyli, że rozumieją, że honor kazał nam tę wojnę wypowiedzieć, ale oni nie mają zamku do nas o nic.
Miętus i Syfon.
“Krajem tranzystorowym”. To o tej inwestycji intela?
Prawdę Ł-geniusz głosi, iż nie mamy ustalonej granicy z Japonią. Kto był na takiej granicy ten niech pierwszy rzuci kamulcem.
mówi chyba o unii personalnej Królestwa Polskiego i carskiej Rosji, wtedy była granica z Japonią
Nie bo KP to oddzielne państwo.
👣
🐾
🐾
Wahałem się jak wahadło Fuko, czy wlepić to we wątku nachodźczym, czy może frankofońskim. Ale i tu można podumać nad wpisem Króla Erłopy:
Zastanawia mię tylko, jakimi ścieżkami szła myśl imć Donaldinho, że w kwietniu 2022 uważał, że pan Maniek ma w sobie antyradziecką strunę.
Ciężko Konfederacji tutaj zarzuć hipokryzję, rozkład wartości nieruchomości mają w partii taki, jaki przewidują dla reszty kraju:
Czyli Braun, Bosak, Betkowicz, Urbaniak i Winnicki mają razem dokładnie tyle, żeby założyć agencję nieruchomości.
Gdy byłem ostatni raz (10 lat temu) to i na stacjach metra czułem smród.
Tam był syf z malarią i na lotnisku. Stoły w kawiarni lepiły się od brudu, w kiblu nie było papieru. France są straszne fleje.
A ja lubię wieżę Ajfla.
A wiecie, że Ajfel zmienił nazwisko, żeby go uważali za Francuza?
No taaa
Alzasienne
Elsässer
To taki prawie Ślązak,
Zmienił nazwisko, żeby nie mieli go za Niemca 😂😂
Jak znani zegamistrzowie Jaeger i le Coultre 😂😂
I tak najfajniejsze jest w Pradze.