Skip to content

Humer

14142444647456

Komentarz

• Pewnie, że sprawa nie byłaby rozegrana lepiej. Sądzę nawet, że mogłaby być rozegrana dużo gorzey z tym tylko, że lud myślałby , że yest rozegrana lepiey y że wszystko zmierza w dobrym, światłym, postępowym kierunku. Innemi słowy lepszy byłby tylko pic ...
  • Jankes kasztanką Thuske? To ci dopiero humer.
    Siurprajz siurprajz.
  • Pewnie, że sprawa nie byłaby rozegrana lepiej. Sądzę nawet, że mogłaby być rozegrana dużo gorzey z tym tylko, że lud myślałby , że yest rozegrana lepiey y że wszystko zmierza w dobrym, światłym, postępowym kierunku. Innemi słowy lepszy byłby tylko pic ...
    O to się rozchodzi> Inna rzecz, że teraz i Tusk mógłby pijarowo polec. Jego czar już prysł. Nie wiem czy o tym wiedział i dlatego zwiała do Brukseli, czy tez miał tam wazniejsze zlecenie. W sumie to już mało ważne dla polskiej polityki wewnetrznej. Może to zlecenie tylko wymaga uwagi.
  • Fejsbuk kasuje, więc wklejam raz jeszcze link z przemową idiotki, fonia musi być włączona !!!

JORGE>
  • Skrzyżowanie Tereni z Ewką = Misiek.
  • Choć wcale mi nie do śmiechu
    image
  • Moraine

Program wyborczy PO: od 2020r w Polsce będą Komiszariaty Policyjne.
  • w memach dajemy radę, ale politycznie PiS i PAD na razie fatalnie. Będzie jak z siatkarzami. Do ostatniego meczu na prowadzeniu, a na IO na razie nie jadą :(
  • edytowano September 2015
    PAD wyjątkowo rozczarowuje, pisałem to już wcześniej; jego nieporadność, w tym medialna, rozwala...
  • A skąd wiecie, że PiS i Duda nie dają rady politycznie i medialnie ?

JORGE>
  • Bo to tak miło pogadać.
    No jakże i administracja nie grzmi na taki defetyzm i estetyzm!? Dalejże huzia na dobranockę i extranerusa! Wytropiłem, wytropiłem V kolumnę!!

Na marginesie: nie zgadzam się z Kolegami. PiS i PAD sa nadal dobrze odbierani przez publikę. Nawet ich "nieporadność" jest odbierana dobrze. Ludzie też są zszokowani nachalną propagandą i napaściami POprawniaków. Nie dziwią się więc, że ich ulubieńcom czasami mowę odbiera z oburzenia lub zdarza się niezręczność pod naciskiem. Są przez to im bliźsi.
  • extraneus napisal(a):
    PAD wyjątkowo rozczarowuje, pisałem to już wcześniej; jego nieporadność, w tym medialna, rozwala...
    Takie myśli w dziale HUMOR?....
  • PAD VERY OK
    Tutaj dowód jego tytanicznej pracy u podstaw, którą codziennie wykonuje, ale niektórzy jej nie widzą, bo Jakub Sobieniowski i Justyna Pochanke również nie zauważyli...
    http://wpolityce.pl/polityka/266263-prezydent-andrzej-duda-w-gostyniu-nie-wolno-realizowac-rozwoju-kraju-wbrew-ludziom-niestety-w-polsce-na-przestrzeni-ostatnich-lat-wiele-takich-sytuacji-mialo-miejsce
  • Zeteselowiec Skurwiel ps. Bury:

Szef CBA nazwał mnie skur…elem, może nim jestem, ale on nie miał prawa tak mówić
    :)

• romeck napisal(a):
    Zeteselowiec Skurwiel ps. Bury:

Szef CBA nazwał mnie skur…elem, może nim jestem, ale on nie miał prawa tak mówić
    :)

Tak myslem i w tem zdaniu musi byc jakas głębsza treść.Czy to aby nie była druga, po ciepłej wodzie, zasada ideowa tych rządów?: My som skurwiele, wasze skurwiele i tym świenoszkom wara od nas i od was!
  • loslos
    edytowano September 2015
    krytykapolityczna.pl/felietony/20150924/polskie-kobiety-witaja-uchodzcow
    Martwimy się o asymilację? Nie ma lepszego sposobu na asymilację niż małżeństwo, jak wiadomo.
    Nie udało się z Ignacym Karpowiczem, to by się jakiegoś Araba poasymilowało, co? Oj, pani to jedno w głowie.
    los napisal(a):
    krytykapolityczna.pl/felietony/20150924/polskie-kobiety-witaja-uchodzcow
    Martwimy się o asymilację? Nie ma lepszego sposobu na asymilację niż małżeństwo, jak wiadomo.
    Nie udało z Ignacym Karpowiczem, to by się jakiegoś Araba poasymilowało, co? Oj, pani to jedno w głowie.
    W tomacie:
    Skórę jak mahoń miał i uśmiech przeuroczy
    Męski podbródek za zarostem czarnym chował
    dłoń moją ujął i głęboko spojrzał w oczy
    a potem.... Boże! Jak on się asymilował!

Minęło tych asymilacji chyba z tysiąc
    Aż raz wieczorem, gdyśmy siedli do kolacji
    zadrżałam kiedy szepnął "Zostań mą hurysą
    - wstąpmy na wyższy stopień naszej integracji

Minęło kilka lat, gustowny noszę hidżanb
    gotuję kuskus oraz Koran podczytuję
    Wszystko być musi dobrze gdy się Achmed zbliża
    - a jak się wkurzy to mi przyasymiluje

• Przed:
    image

PO:
    image
  • Życie przerosło kabaret
    image
  • Miałem o tej akcji napisać - jest strona i jest aplikacja na smartfony, pstryka się zdjęcie hejtowym treściom i umieszcza na mapce. Polecam dołączyć się do zabawy i wrzucać im wszystkie lewackie hasła jakie znajdziecie, wiecie te proimigranckie, antynarodowe itd.
    MSPANCh:
    http://rebelya.pl/forum/watek/81357/
    Dotyczczas myślałem, że histerie w rodzaju "Czarnosecińcy grożą przemocą" to domena zniewieściałych lewicowców, a tu przedstawiciel trve prawicy cienko popiskuje...
  • Chyba na razie nikt mu nikt nie zrobił bo widziałem go dziś na Powązkach, był cały i zdrów ;-)
    Ten Ryszard naprawdę się nadaje. Jest wymarzonym i kompetentnym przywódcą partii poganiaczy tubylców. Nie trafił zbytnio w swój czas. Nadałby się w takiej Kompanii Wschodnioindyjskiej w czasach gdy wymagała już pewnego podparcia, bo Hindusi stawali się nieposłuchani. Myślę, że MWzWM z nieco starszego pokolenia powinni iśc za nim. Gdyby wygrał z pewnością obroniłby ich pozycje w korporacjach przed młodym pokoleniem lemingów oraz utrzymal tubylców w posłuchu, zapewne mieszniną siły i łagodnej perswazji, z dużą przewagą siły..
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.