Godson dobry w słowotwórstwie. Po ćwiczeniach posłów na poligonie, będzie jakieś 3 miesiące, redachturka pyta Johna jak było. On szczerze wali: Ciężko. Wycisnęli z nas cytrynę.
Komentarze! "Wspaniała i warta uwagi inicjatywa. Pozdrawiam z Tel Awiwu. Wyslalam zdjecie meza, syna i moje." "To zaszczyt stać sie częścią portretu jednego z najwiekszych Polaków! (Niestety jednego z ostatnich... Emotikon frown. Zdjęcie oczywiście dodane."
Komentarze! "Wspaniała i warta uwagi inicjatywa. Pozdrawiam z Tel Awiwu. Wyslalam zdjecie meza, syna i moje." "To zaszczyt stać sie częścią portretu jednego z najwiekszych Polaków! (Niestety jednego z ostatnich... Emotikon frown. Zdjęcie oczywiście dodane."
Czy ten obrazek z Herr Liss jako Mesjaszem nie ociera się co nieco o bluźnierstwo?
Dopóki się ociera, nie ma tragedii. Tak jak z dowcipem: "Dlaczego św. Piotr się zaparł Pana Jezusa? Bo mu teściową uzdrowił" przypomnianym dziś na ćwierkaczu...
Ja myslę, że Niemcy mogliby zajarzyć, że jak przeniosą swoją produkcję do Polski i wprowdzą tu stawkę minimalną za godzinę 10 EURO,no niech będzie starczy 6, stołówki pracownicze i domy wczasowe i to sfinansują to ci uchodźcy nie ruszą się od nas do nich, a nawet część ichniejszych Turków, Kurdów i Arabów z chęcia od nich wyjedzie do nas. To jest znacznie prostsze niz obecne łamańce.
Komentarz
>:P
Komentarze!
"Wspaniała i warta uwagi inicjatywa. Pozdrawiam z Tel Awiwu. Wyslalam zdjecie meza, syna i moje."
"To zaszczyt stać sie częścią portretu jednego z najwiekszych Polaków! (Niestety jednego z ostatnich... Emotikon frown. Zdjęcie oczywiście dodane."