Skip to content

Humer

13637394142456

Komentarz

• ale, ale ...weteryniarz może wystawić L4?
    Tylko dla kota. Mruczek jest zwolniony z łapania myszy na tydzień, bo musi się zaopiekować chorą Pusią.
    Tylko dla kota. Mruczek jest zwolniony z łapania myszy na tydzień, bo musi się zaopiekować chorą Pusią.
    a inny chirurg czy ginolog może - to jakaś dyskryminancja musi być...hmmmm...wszak wszyscy mamy w sobie coś ze zwierzęcia ....
    :)) ale ostatecznie można wyjechać do "zdrowego kraju" jakby co
  • Komendant Główny Policji gen. insp. Krzysztof GAJEWSKI "służbę w Policji pełni od 1983 r."

http://info.policja.pl/inf/kierownictwo-i-struktu/komendanci/86241,Komendanci.html

• Nie wiem czy to do działu Humer, ale ja się (wewnętrznie) serdecznie obśmiałam, bo to je wiborne :-)
    image
  • Arkadiusz Robaczewski - fb

Odbieram telefon. Miły dziewczęcy głos mówi:

-Nazywam się xy, dzwonię z firmy Mega Wypasiony Marketing Company. Nasza firma wprowadza na polski rynek męskie skarpetki, modne bardzo, eleganckie, wygodne, same chodzą...
    - Przepraszam panią, akurat jestem w trakcie pracy, proszę zatelefonować za 3 h...
    - Ale zajmę panu tylko minutkę, bardzo proszę!
    - Dobrze, słucham zatem z zainteresowaniem
    - Nasze maszynki do golenia mają tytanowe ostrza, doskonale przylegające do twarzy, rączka zaś, pokryta kosmicznym aluminium jest tak wyprofilowana, że doskonale można prowadzić maszynkę. Ostrze jest supertrwałe, wystarcza na 60 dni golenia, dodatkowo dostawa jest gratis. Prawda, że brzmi interesująco?
    - Nad wyraz, jestem zafrapowany.
    - Cieszę się. Jaki rozmiar skarpetek mam dla pana przygotować?
    - Rozmiar nie jest istotny, niech mają tylko naprawdę supertwałe, tytanowe ostrza.
    - Oj! Przepraszam.

Miła pani się rozłaczyła.
  • Albo na foRum albo na IVforum by wątek o telefonach z telemarketingu i jak juzerzy odpowiadają. Może przekleić? :)
    Najbardziej podobała mi się odpowiedz: "Proszę chwilę poczekać, zdejmę tylko garnek z gazu.." po czym nie rozłączając rozmowy kładło się słuchawkę na stole i .... "halo, haaalooo, proszę paniiiii, halooo" Najwytrwalsze marketerki wytrzymywały pięc minut! :)
  • - Cieszę się. Jaki rozmiar skarpetek mam dla pana przygotować?
    - Rozmiar nie jest istotny, niech mają tylko naprawdę supertwałe, tytanowe ostrza.
    - Oj! Przepraszam.

Miła pani się rozłaczyła.
    !

• Nekromancja ;) : widziałem Jaskiernię Jerzego! W telewizji, jako przewodniczący stowarzyszenia "Pokolenie" występuje w materiałach referendalnych tegoż (jest czas antenowy w rządowej telewizji w związku z referendum Dziadziowego) i wzywa do głosowania przeciwko "jowom".
  • Bottom of the barrel. Scraping the bottom of the barrel.
  • Judeoukraina ;)

image
  • Angie oblano wybielaczem

image
  • zrobie vlepki z tego zestawienia. ono mowi wszystko
  • nekro-humor

image
  • edytowano August 2015
    image
  • Rosyjscy internauci też nabijają się z kandydatów:

image

Tłum: "W życiu nie widziałem...
    niczego piękniejszego..."
  • no, nie
    to tutaj już trzeba tłumaczyć cyrylicę? :)

Padłem ze śmiechu!
  • edytowano August 2015
    image
  • Tusk: Zostaliśmy zaproszeni na obiad wielkich i możnych
    Kopacz: Wspaniale! A co w menu?
    Tusk: My
  • edytowano August 2015
    image
  • Tłumy panie tłumy!!!!
  • Janecki jak zwykle trafnie: marszałek polny Borusewicz ;)
  • edytowano August 2015
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.