pantelej napisal(a): Bronisław Komorowski dodał, że "gdy obejmował Pałac Prezydencki, do głowy mu nie przyszło, aby sprawdzać, co zostało po prezydencie Kwaśniewskim, gdyż wydawało mu się oczywiste, że obowiązuje pewna elegancja".
Kadry szturmowe Kolego są do szturmu, a nie do sztabu. To dość elementarne, jakkolwiek dla kadr szturmowych czasem przykre. Niesłusznie przykre bo każdy pownien robić to co umie najlepiej i świetnie by było gdyby jeszcze czerpał z tego przyjemność.
Eden napisal(a): Rafik, czy Ty czerpiesz przyjemność z pieprzenia 3 po 3 i nie na temat? Bo wychodzi Ci to świetnie na tym forumku i chyba jesteś w tym najlepszy
Eden może ty jestes z klubu Gapola. To nie zmienia faktu że zachowujesz się jak ostatni cham. Szkoda mieć takich po swojej stronie bo wszystko spieprzą i ludzi odstraszą. To właśnie, tylko nieco delikatniej, mam na mysli pisząc że komandosi do sztabu się nie nadają. Zdecydowanie się nie nadają.
Eden napisal(a): Rafik, czy Ty czerpiesz przyjemność z pieprzenia 3 po 3 i nie na temat? Bo wychodzi Ci to świetnie na tym forumku i chyba jesteś w tym najlepszy
Ja bym jednak na pierwsze miejsca dał Laessiego i Edena.
Panowie, administracja bardzo zniechęca do osobistych przysrywek. Szczególnie Eden jest zniechęcamy, gdyż zdaniem administracji swój limit wyczerpał bardziej niż inni.
Dobra, dobra - profesor, z całym szacunkiem, na pejsbuku czy innym ćwierkaczu akurat chiba się niekuniecznie najlepiej wyznawa - łagodniej już tego nie mogłam opisać Zatem jednak poproszę jakiegoś ałtoryteta o odpowiedź na pytanie, czy tekst z obrazka wyżej (z błędnym "w cudzysłowiu" zamiast "w cudzysłowie") jest autorstwa Kluzicy, czy to fejk, jak nie przymierzając z Kingą Dudą było?
No proszę, wygląda na to, że jednak ministra. I w króciutkim tekście jeszcze jeden błąd wyłapany już nie przeze mnie - nie "dużymi" a "wielkimi". A do naczelnej od edukacji najlepiej drukowanymi, tak żeby zrozumiała: WON!
Ach gdyby tak wierchuszce PO, powiedzmy dwóm tysiacom dzialaczy, płacić po 10 kołana miesiac za to aby po 8 godzin dziennie nadawali na fejsie i potem juz nic nie robili tylko odpoczywali! Myślę, ze wyszłoby znacznie taniej niż gdy rządzą. Opłaca się. No i ubaw by był bez przykrych onsekwencji praktycznych jak dotychczas. Ja myślę, że teraz wiekszośc by na to poszła.
Mania napisal(a): W tomacie drożdżówek wypowiedział się też minister, profesor Zembala: Zembala: #Drożdżówki są pewnym znakiem rozwagi i kompromisu.
To jest dobry znak. Naprawdę. W PO dojrzewa swiadomość, że nie wszystko da się osiagnąć i trzeba czasem taktycznie się wycofać. Marzy mi się taki komunikat: "Podanie się rządu do dymisji oraz połączenie się PO z Nowoczesną pod przewodnictwem Pana Petru jest mocnym znakiem rozwagi i kopromisu. Polska zasługuje na zmianę." Tam sa prawdziwi meżowie i damy stany. Czasem im nie wychodzi, ale strasznie się starają i to pewnie dlatego.
Mania napisal(a): W tomacie drożdżówek wypowiedział się też minister, profesor Zembala: Zembala: #Drożdżówki są pewnym znakiem rozwagi i kompromisu.
To jakaś groteska. Mydlę się, czy dzieci i tak biorą do szkoły różne chipsy i batony, które dostają od rodziców?
Taaak? To niedopuszczalne! Czeba zrobić kontrolę tornistrów a jak w którym znajdziemy batonika... Sierociniec w najlepszym razie.
Zastanawiam si ę czy nie przenieść wątku do hejt parku. Ktoś z rządu może czytać forum i się zainspirować.
Parę dni temu , w rozmowie radiowej, ktoś (bodajże Warzecha) zwrócił uwagę, że młodzież na przerwach biega do pobliskich sklepów, dodatkowo narażając się na wypadki samochodowe. Odpowiedź jakiejś "prozdrowotnej" kobiety była prosta - za wychodzenie poza teren szkoły wyciągać konsekwencje, a jak nie pomoże to [fanfary] zakazać sprzedaży niezdrowej żywności w bezpośrednim sąsiedztwie szkół ..
Komentarz
Znaczy - minister z ministrą się zaszyli w sitowiu lub cudzysłowiu i tam sobie "negocjowal"i?
Oj, świntuszki...
Był jeszcze niedawno Pą Prezydą, teraz będziemy mieli Pą Profesor...
http://niezalezna.pl/71455-komorowski-zaczal-nowa-prace-prowadzi-zajecia-ze-studentami-wynagrodzenie-tajemnica
W morde! W życiu bym na Lewandoskiego nie poszedł!
)
JORGE>
Zatem jednak poproszę jakiegoś ałtoryteta o odpowiedź na pytanie, czy tekst z obrazka wyżej (z błędnym "w cudzysłowiu" zamiast "w cudzysłowie") jest autorstwa Kluzicy, czy to fejk, jak nie przymierzając z Kingą Dudą było?
JORGE>
A do naczelnej od edukacji najlepiej drukowanymi, tak żeby zrozumiała:
WON!
Zembala: #Drożdżówki są pewnym znakiem rozwagi i kompromisu.
Zastanawiam si ę czy nie przenieść wątku do hejt parku. Ktoś z rządu może czytać forum i się zainspirować.
http://wyborcza.pl/1,75968,18948502,to-nie-sa-akademickie-standardy-list-do-rektora-uniwersytetu.html#BoxGWImg
Parę dni temu , w rozmowie radiowej, ktoś (bodajże Warzecha) zwrócił uwagę, że młodzież na przerwach biega do pobliskich sklepów, dodatkowo narażając się na wypadki samochodowe. Odpowiedź jakiejś "prozdrowotnej" kobiety była prosta - za wychodzenie poza teren szkoły wyciągać konsekwencje, a jak nie pomoże to [fanfary] zakazać sprzedaży niezdrowej żywności w bezpośrednim sąsiedztwie szkół ..