Skip to content

Humer

1448449450452454

Komentarz

• Fear or maybe hope? :)DDD

• "there's two things in the world that I love: a good deal and a good meal"

• Napropo meal; spytali kiedyś Clarka Gable'a jak on to robi, że w scenach miłosnych jest tak przekonujący. Odpowiedział, że gdy patrzy na filmową partnerkę wyobraża sobie krwisty stek na talerzu i ślinka mu cieknie.

• Od razu złodziej, niewidzialna ręka rynku. Cejrowski się żali, że ktoś zapowiedź-reklame przerzucił z YouTube na fejsika i reklamuje nią swój biznes.

"KIEDY PREMIERA WYWIADU Z BRAUNEM?

Nie wiem, bo zwiastun ukradł złodziej.

Ukradł materiał z mojego YouTube i zrobił premierę na swoim Facebooku. Pod ukradzionym filmem sprzedaje koszulki.

Facebook uznaje teraz mój film za własność tego złodzieja. Czyli publikację filmu na moim koncie Facebook traktuje jak plagiat, a złodzieja traktuje jako prawowitego właściciela filmu. Wyświetlenia u mnie są zdziesiątkowane przez algorytmy zwalczające plagiaty.

Złodziej podpisał film: “Wojciech Cejrowski, Grzegorz Braun, falawolnosci .pl" - jakby to była jakaś kolaboracja, czy strona www nowego projektu. W komentarzach dodał link do swoich koszulek. Ktoś z Państwa kupił myśląc, że to projekt powiązany ze mną lub z Braunem?

Premiera mojego filmu na niewielkim profilu złodzieja nabiła złodziejowi ponad pół miliona wyświetleń. Premiera na moim, dużo większym kanale (758K), byłaby pewnie w milionach. Złodziej spalił moje algorytmy, więc spalił też premierę.

Przy okazji złodziej ukradł też moje subskrypcje.
    Złodziej zarabia, a mój kanał dostaje kary.

Kiedy premiera wywiadu z Braunem?
    Nie wiem. Mój Personel, a dodatkowo mecenas, pracują nad zabezpieczeniem całego wywiadu przed tym złodziejem i jemu podobnymi. I nad ukaraniem złodzieja.

Póki co, premiera wywiadu jest wstrzymana. Przez złodzieja.

wc"

• Przykro mi

• @christoph powiedział(a):
    Przykro mi

Niepotrzebnie, Cejrowski wyznaje zasadę "śmierć frajerom".

• Znaczy że sam Freiherr
    Od czasu do czasu;-)

• @PatrykSlowik
    Wywiad nieistniejącego dziennikarza z nieżyjącą Wisławą Szymborską o żyjącej Oldze Tokarczuk to coś, czego co prawda nie spodziewałem się w mediach publicznych, ale bardzo doceniam.
    Czy mogę prosić o wywiad z Janem III Sobieskim o tym, dlaczego warto płacić abonament RTV?

• W ostatnim filmie Kożuszek powiedział to samo. I tak jest. Trump ma przewagę sondażową we wszystkich swingowych stanach ale do wygranej jest ciągle daleko. W 3 z tych stanów przewaga z sondaży z zakresu 2 tygodni jest niższa niż z miesiąca, a więc trend jest spadkowy. Przypisałem już wszystkie stany do którejś z kandydatur i Trump wygrywa z 280, ale to oznacza, że którykolwiek stan (z mojej tabeli) by nie stracił, przegra wybory.

• Okazuje się, że nawet silni razem nie uważają tych wyników za sukces.

• 7my7my
    edytowano 24 October

.

• W jakiej sprawie to jest porozumienie ponad podziałami?

• I już wiadomo, dlaczego nie ma pieniędzy na szpitale:

• Jakie przemyślenia takie wybory.

• Wchodzę na Humer, żeby się odprężyć. A tu mi wciskają durnego tweeta, który z humorem nie ma NIC wspólnego. Komentarz Trepa zresztą takoż.
    Może jestem przewrażliwiona...
    Ale wściekłam się (to obecnie modne).

• 7my7my
    edytowano 24 October

@Maria powiedział(a):
    Wchodzę na Humer, żeby się odprężyć. A tu mi wciskają durnego tweeta, który z humorem nie ma NIC wspólnego. Komentarz Trepa zresztą takoż.

Mnie to zawsze śmieszy jak oni się poza kamerami obściskują w kontraście do tego jak na siebie szczekają przed kamerami,
    ale jeżeli jest to takie mało śmieszne to kasuje.

• @Maria powiedział(a):
    Wchodzę na Humer, żeby się odprężyć. A tu mi wciskają durnego tweeta, który z humorem nie ma NIC wspólnego. Komentarz Trepa zresztą takoż.

... ale to jest tak głupie, że aż śmieszne.

• @Maria powiedział(a):

Modna jest fuhia (zamiast literki "r" mamy "h")

• A ja jednak wkleję ten film, bo była to kolejna manipulacja.

Przyjrzyjmy się dokładnie. Szlezwig Holsztajn proponuje coś posłance PiS, jakąś głupotę, pewnie coś w stylu "uściskajmy się". Ta śmieje się z tej głupoty, unika tego kontaktu, niemal wyrywa się. Odchodzi ze zniesmaczoną miną. Szlezwik wtedy robi minę "nie udało się".

• @trep powiedział(a):

A ja jednak wkleję ten film, bo była to kolejna manipulacja.

Przyjrzyjmy się dokładnie. Szlezwig Holsztajn proponuje coś posłance PiS, jakąś głupotę, pewnie coś w stylu "uściskajmy się". Ta śmieje się z tej głupoty, unika tego kontaktu, niemal wyrywa się. Odchodzi ze zniesmaczoną miną. Szlezwik wtedy robi minę "nie udało się".

i ten zdystansowany i nieprzyjazny Biedroń.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.