Skip to content

Humer

1448449450451453

Komentarz

• 7my7my
    edytowano 24 October

@KazioToJa powiedział(a):

@trep powiedział(a):

A ja jednak wkleję ten film, bo była to kolejna manipulacja.

Przyjrzyjmy się dokładnie. Szlezwig Holsztajn proponuje coś posłance PiS, jakąś głupotę, pewnie coś w stylu "uściskajmy się". Ta śmieje się z tej głupoty, unika tego kontaktu, niemal wyrywa się. Odchodzi ze zniesmaczoną miną. Szlezwik wtedy robi minę "nie udało się".

i ten zdystansowany i nieprzyjazny Biedroń.

tu również straszny dystans

• Najgorsze oskarżenie do tej pory? Kobieta twierdzi, że w 1993 r. Trump dotykał jej w niewłaściwy sposób tajnymi dokumentami, chwaląc Hitlera

• A co mówił o Dżingis Chanie?

• edytowano 24 October

Kamala to faktycznie Kidawa, ale robienie z Trumpa niewiniątka to przegięcie - https://en.m.wikipedia.org/wiki/E._Jean_Carroll_v._Donald_J._Trump

Pomijam jego prowadzanie się z Epsteinem i resztą pedofilskiej szajki, bo za to wyroków nie ma. BTW ktoś wspominał, że nie tylko Trump ma zdjęcia z pedofilami - spędziłem trochę czasu na szukanie podobnych zdjęć Bidena i Kamali, jedyne co widać w moim Internecie to Epstein wklejany w miejsce męża Kamali itp fejki. Ale pewnie mam lewacki Internet, więc to normalne.

• edytowano 25 October

A jednak to za prezydentury Trumpa Epstein poszedł siedzieć.

No i nie mogę jeszcze jednego zrozumieć. Tusk jest za prezydenturą Kamali. Mocno przeciw Trumpowi. Leciał sobie ten serial Reset, gdy ZiS chcieli oddać Polskę rosji. Ustalili linię obrony na Wiśle, oddawali ruskim kodziki do różnych spraw polskiego bezpieczeństwa itd. Demokraci prawdopodobnie zmienili rząd w Polsce na antypolski, prorosyjski.

Z kolei PiS jest za Trumpem.

I teraz jaka to jest konstrukcja? Demsi będą bronić Polski wbrew polskim władzom? Wbrew rządowi, który pomogli wybrać?

PiS jest taki głupi, że popiera wroga Polski na stanowisko najpotężniejszego człowieka w Drodze Mlecznej?

Musicie mi to wyjaśnić, bo ja jestem za głupi.

• @Kuba_ powiedział(a):
    Kamala to faktycznie Kidawa, ale robienie z Trumpa niewiniątka to przegięcie - https://en.m.wikipedia.org/wiki/E._Jean_Carroll_v._Donald_J._Trump

Pomijam jego prowadzanie się z Epsteinem i resztą pedofilskiej szajki, bo za to wyroków nie ma. BTW ktoś wspominał, że nie tylko Trump ma zdjęcia z pedofilami - spędziłem trochę czasu na szukanie podobnych zdjęć Bidena i Kamali, jedyne co widać w moim Internecie to Epstein wklejany w miejsce męża Kamali itp fejki. Ale pewnie mam lewacki Internet, więc to normalne.

To już było ustalane na forumku że Epstein ma zdjęcia z Trumpem bo obaj fotografują się z każdym, natomiast Harris i Biden w pełni popierają Epsteina w jego poglądach, zdjęcia są nieważne.

• Nie jest Przemku dobrze obrażać rozmówców.

• @trep powiedział(a):

No to konsekwentnie, za prezydentury Trumpa poszedł popełnić swoje samobójstwo.

Musicie mi to wyjaśnić, bo ja jestem za głupi.

Ja się ze swoją głupotą pogodziłem, a odkąd Vance przestał szczekać prorosyjsko jest mi już znośniej z wygraną Trumpa. Ale nie ma zgody na opowieści typu "najgorsze oskarżenie do tej pory".

• Dajcie spokój, i tak rządzi Derin Devlet. Przynajmniej w polityce zagranicznej.

• @Kuba_ powiedział(a):
    odkąd Vance przestał szczekać prorosyjsko jest mi już znośniej

Ło, a jakoby przestał?

• edytowano 25 October

@Kuba_ powiedział(a):

@trep powiedział(a):

Nie myśli kolega w ogóle dialetycznie, NS2 też zbudowano w całości za Trumpa ale to nie obciąża Trumpa. Ujawnianie emaili Clinton dokonane przez rosyjskich hakerów obciążało Trumpa ale wyciąganie prorosyjskich ciągot Muska i Carlsona nie obciąża ani Trumpa ani Bidena.

• @Kuba_ powiedział(a):

@trep powiedział(a):

No, i jednego luja mniej na świecie.

Nadto (wybaczcie, nie śledzę jakoś tych spraw) zdaje się, że za prezydentury Trumpa była jakaś ustawa o przeciwdziałaniu handlu ludźmi. Nie przyniosła ona aby jakichś pozytywnych skutków? Może dyżurny amerykanista będzie wiedział?

• Moim zdaniem Bidon był lepszym preziem od Trumpa. Ale teraz to nie ma znaczenia, obaj jednakowo nienawidzą Kamali Harris

• Ci, którzy walczą z handlem dziećmi (Gibson, Cavieziel i inni) wspierają Trumpa.

• edytowano 25 October

Ja się ze swoją głupotą pogodziłem, a odkąd Vance przestał szczekać prorosyjsko jest mi już znośniej z wygraną Trumpa.

>
    Przypowieść o witaniu się z gąską w ogródku trzeba nieustannie przypominać. Młodszym i starszym, w ramach edukowania. Nawet po godzinach lekcyjnych ☝️

• Dla Marii, niepolityczny. Ponoć autentyk.

-- Two teas to room two two.
    -- Ram papam papam.

• Trepie, dziękuję:))
    I małe sprostowanie - lubię polityczny humor pod warunkiem, że jest humorem.

• Milicja Obywatelska.
    Mogą Obić, Zwłaszcza Oni Mogą Obić, Oni Również Mogą Obić

• Platformiane serduszka w klapach tuskowców to dopiero czarny humor.

• Henryk Lipka zmarł w wieku 80 lat. Jego firma SuperDrob w ciągu ponad 30 lat działalności stała się jednym z największych polskich producentów mięs. W ostatnim roku multimilioner przekazał biznes w ręce swoich synów - Cesara i Dariusa.

• @Mania powiedział(a):
    Platformiane serduszka w klapach tuskowców to dopiero czarny humor.

Puste w środku serce to idealna alegoria.

• @trep powiedział(a):
    Henryk Lipka zmarł w wieku 80 lat. Jego firma SuperDrob w ciągu ponad 30 lat działalności stała się jednym z największych polskich producentów mięs. W ostatnim roku multimilioner przekazał biznes w ręce swoich synów - Cesara i Dariusa.

Cóż za błazenada. Nie mógł dać synom normalnie na imię? Ja wiem... choćby Adolfo i Benito?

• a nie był to sponsor prasy prawicowej i ogłoszeniodaca drobiowy prawej strony?

• edytowano 29 October

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Henryk Lipka zmarł w wieku 80 lat. Jego firma SuperDrob w ciągu ponad 30 lat działalności stała się jednym z największych polskich producentów mięs. W ostatnim roku multimilioner przekazał biznes w ręce swoich synów - Cesara i Dariusa.

Cóż za błazenada. Nie mógł dać synom normalnie na imię? Ja wiem... choćby Adolfo i Benito?

A mógł był nazwać Maximus The Chicken King, więc jednak nieco mitygował się.

• edytowano 29 October

A tu Darkus:

• @christoph powiedział(a):
    a nie był to sponsor prasy prawicowej i ogłoszeniodaca drobiowy prawej strony?

Był.
    Zwłaszcza kościelnej.

+++

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.