Wytlumaczcie mi co was bawi w tej scenie bo ja chyba nie rozumiem co się tu dzieje. Pani chciala do kogos przemowic a ten ktos sie przesiadl i ją to zaskoczyło, tak?
przemk0 napisal(a): Wytlumaczcie mi co was bawi w tej scenie bo ja chyba nie rozumiem co się tu dzieje. Pani chciala do kogos przemowic a ten ktos sie przesiadl i ją to zaskoczyło, tak?
Obrady prowadził Terlecki. Weszła na mównicę, spojrzała na prowadzącego czyli Terleckiego, chyba zapytała "czy mogę", w każdym razie był między nimi kontakt wzrokowy. A potem zaczęło się. Rozglądając się czujnie po sali przemówiła w ten deseń: - A gdzie jest poseł Terlecki? Bo go nie widzę! A "nieobecny" Terlecki, z którym przed chwilą wymieniła spojrzenie i ukłon, jakby nigdy nic sterczy za nią z tyłu, bo wszak cały czas tam był i obrady prowadził. Jakoś tego nie zauważyła. No to sala w ryk. Ona znów pyta, sala rechoce. Było zabawnie.
Mam nadzieję, że się Przemo kapnąłeś co i jak. W opisie to wygląda marnie, w nagraniu bardzo śmiesznie.
Adam Szejnfeld @szejnfeld · 14.05.2015 Zwierzęta wyczuwają dobrych ludzi. Wybrała mnie gołębica, by mieć potomstwo. Na moim balkonie powstanie nowe życie.
Zapłodnił gołębicę?! )
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
(choć nie znam owej pani - może i głupia nie jest: to była taka uwaga ogólna)
A "nieobecny" Terlecki, z którym przed chwilą wymieniła spojrzenie i ukłon, jakby nigdy nic sterczy za nią z tyłu, bo wszak cały czas tam był i obrady prowadził. Jakoś tego nie zauważyła. No to sala w ryk. Ona znów pyta, sala rechoce. Było zabawnie.
Mam nadzieję, że się Przemo kapnąłeś co i jak. W opisie to wygląda marnie, w nagraniu bardzo śmiesznie.
W przypadku pożaru
opuścić budynek
ZANIM zaćwierka się o tym.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
ze strony KOD