Skip to content

Humer

17475777980456

Komentarz

• edytowano February 2016
    JORGE napisal(a):.......Historia zna przypadki ludzi, którzy mieli wygaszoną część mózgu, ale objawiali wybitne predyspozycje w różnych dziedzinach. Ale to ma być polityk ....

JORGE>

Podobno takich zwą idiot savant. Zapomniałem już co znaczy savant ale kojarzę co znaczy idiot :P

• Kamera idioten, to genialny hitleroski wynalazek. W sam raz dla takich Ryśków na Rubikoniu
  • loslos
    edytowano February 2016
    JORGE napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło
    Nie, chłop ma coś z wypełniaczem czaszki. Raz można, ale tu mamy serię. Najprostsze wytłumaczenie, on nic nie czyta i niczego nie ogląda. Prawie (bo parę razy musiał) nie słyszał jak wymawia się Kameron (jeżeli dobrze rozumiem popełniony błąd) i nigdy tego nazwiska nie wypowiedział. Podobnie jak 6 króli, co widzicie przed oczyma kiedy mówimy o królach, którzy odwiedzili Jezusa ? 3 postacie z darami. Każdy, minimalnie nawet umocowany w polskiej i chrześcijańskiej rzeczywistości wie o co chodzi. Petru jakby nic nie kojarzył. Takiego błędu nie da się popełnić. Rubikoń zaś wykracza poza jakąkolwiek analizę, to jakieś dopowiedzenie oderwanego od świata człowieka, który coś usłyszał i skojarzył na podstawie dostępnej mu wiedzy. Ale którędy to mu w czaszce szło to chyba nawet on sam nie wie.

Co nie znaczy, że nie potrafi posługiwać się bardzo sprawnie liczbami.
    Jagby się posługiwał sprawnie liczbami, to by zrobił doktorat. W ekonomii Rubikoń jest 0+ a ten plus za to, że kiedyś go widziałem na panelu z Rzońcą. Rzońca był głupszy.

• Chodzi o posła Bogdana Rzońcę z PiSu?
  • los napisal(a):

Jagby się posługiwał sprawnie liczbami, to by zrobił doktorat. W ekonomii Rubikoń jest 0+ a ten plus za to, że kiedyś go widziałem na panelu z Rzońcą. Rzońca był głupszy.

Nie jestem w stanie ocenić Rumuna od strony zawodowej, więc jakąś furtkę zostawiłem. Dla przyzwoitości, bo domyślałem się, że ze wszystkim jest źle. Pewnie umrę zdziwiony, cały czas nie mogę uwierzyć że takie cuda tak daleko zachodzą. I nie przyjmuje argumentu, że to właściwie nikt. On nawet jeżeli tylko jest to i tak nie powinno go być.

JORGE>

• A mam takie pytanie bo ja aż tak nie śledzę.

Te wpadki petru to nie były przypadkiem jakoś natężone ostatnio? Czy to po prostu tak powoli szło.

Bo jak mam być szczery to tego z 6 królami w sensie tak się pomylić to wydaje mi się to niemożliwe. I tak sobie pomyślałem ostatnio, może specjalnie?

Przecież na początku był wszędzie (nie wiem jak teraz). Ale to wsyztsko to jakoś ostatnio? Czy nie? Bo aż mi to troszke nie pasuje :). Jakies wypalenie?
  • Rysiek na Rubikoniu zmierzający do kameruńskich 6 króli to jest właśnie ten długo wyczekiwany bugodrzanski Miś. Miś na miarę ich oczekiwań i możliwości. I tym Misiem będą oni otwierać wszystkie kaprawe, pisoskie oczęta. I nie jest to ich ostatnie słowo!
  • przydałby się mem ze swetru zdejmującym twarz, by pokazać że pod nią ma... gajowego...
    JORGE napisal(a):
    los napisal(a):

Nie jestem w stanie ocenić Rumuna od strony zawodowej, więc jakąś furtkę zostawiłem. Dla przyzwoitości, bo domyślałem się, że ze wszystkim jest źle. Pewnie umrę zdziwiony, cały czas nie mogę uwierzyć że takie cuda tak daleko zachodzą. I nie przyjmuje argumentu, że to właściwie nikt. On nawet jeżeli tylko jest to i tak nie powinno go być.

JORGE>

Po "wpadkach" Brona (Jan Paweł 3, kaman!) nie jestem w stanie uwierzyć że tego typu rzeczy są z głupoty. Część pewnie tak, ale znakomita większość to po prostu marketing wiralowy. I to działa, bo my zamiast ignorować go gadamy o nim a niektórzy nawet poświęcają czas na robienie memów. To dopiero trzeba mieć problem z wypełniaczem czaszki, generować memy z Petru.
  • 6 króli bo 6 stycznia ale kamerun to już czysty idiotyzm
  • Rubikoń przebija wszystko. I następny memik, Jego Nadętość Rzeplińska na Rubikoniu, żeby się nasz Przemcio trochę odwirował :D
    image
  • wstawcie Petru to będzie Rubikoń
  • los napisal(a):
    Rzońca był głupszy.
    E, no... facet, który ukończył studia podyplomowe MBA na University of Minnesota.głupszy od Swetru?! To chyba tylko dlatego, że ten ostatni się nie odzywał.
  • JORGE napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło
    Nie, chłop ma coś z wypełniaczem czaszki. Raz można, ale tu mamy serię.
    Nie wiem czy to ma jakąś nazwę (bo to chyba jednak jeszcze nie afazja) ale zdarzają się ludzie, którzy podczas wypowiedzi ustnych mylą podstawowe słowa. Sam znam trochę starszego ode mnie faceta z podobną przypadłością. To człowiek naprawdę bardzo inteligentny i z ogromną wiedzą, ale jak coś mówi - zwłaszcza szybko - to często sadzi przedziwne kwiatki. To może być "Bolesław Krzywoustny" ale i "Bogusław Chrobry", podobnie z nazwami geograficznymi. Co ciekawe, jak pisze - nawet "na gorąco" przez Messengera, takich błędów nie robi. Ostatnio rozwalił wszystkich pomstowaniem na "flamingi" (zamiast "lemingi").

pawel.adamski napisal(a):
    ...Ostatnio rozwalił wszystkich pomstowaniem na "flamingi" (zamiast "lemingi").

Kto to jest "flaming"?
    To "leming", który już totalnie "odleciał"!
    :)

© romeck

• mmaria napisal(a):
    los napisal(a):
    Rzońca był głupszy.
    E, no... facet, który ukończył studia podyplomowe MBA na University of Minnesota.głupszy od Swetru?! To chyba tylko dlatego, że ten ostatni się nie odzywał.
    To pewnie MBA której z polskich uczelni ze stempelkiem z Minnesoty, to powszechny obyczaj. Bezwartościowy erzac.
  • MBA = Międzyresortowa Baza Absolwentów.

• Master Bullshit Artist
    image
    Nius na Onet o tytule: "Nowy sondaż: olbrzymia przewaga PiS na resztą:

Jeden z komentarzy:

HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwiKwikwikwikwikwikwikwikwiwikwi
    Kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bardzo mnie to rozbawiło, he, he,nie wiem czemu ...

"Skad sie u Petru wzielo 19% chyba razem z zydami ?"

JORGE>
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Link?
    Do kwikwikwikkk?
    Prawie co dzień w komentarzach pod newsami o "tragicznych posunięciach PiS" i innych plagach jakie PiS tworzy :)
  • fatuswombatus napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Link?
    Do kwikwikwikkk?
    Prawie co dzień w komentarzach pod newsami o "tragicznych posunięciach PiS" i innych plagach jakie PiS tworzy :)
    Nem nem soha! Do danego sondażu, co o nim Jorge.
  • Tu ciekawą cycatę znalazłem w neciku przez przypadek:
    Pan Minister Nowak komentując sprzeciw Prawa i Sprawiedliwości wobec wprowadzenia EURO, powiedział że, konieczną w tym wypadku zmianę Konstytucji przeprowadzi się dopiero w następnej kadencji, gdzie w jego mniemaniu nie będzie już w Sejmie posłów PiS bo PiS nie jest wieczny.
    http://grudqowy.salon24.pl/68871,nem-nem-soha

Cycata z roku 2008, ma się rozumieć.
  • Pamiętałwszy o tem, że zaledwie 2 lata później PiS się zmniejszył o jakieś 50 najtęższych głów, nie znajduję tej cycaciki śmiesznom...
    Czym jest Twitter.com:
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.