Skip to content

Humer

17374767879456

Komentarz

• edytowano February 2016
    extraneus napisal(a):
    image
    Bezczelne są i zuchwałe.
  • randolph napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    image
    Bezczelne są i zuchwałe.
    Może i bezczelne, ale odczytuję to jako sygnał: "Panie Prezesie, zawsze może Pan na nas liczyć!"
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    randolph napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    image
    Bezczelne są i zuchwałe.
    Może i bezczelne, ale odczytuję to jako sygnał: "Panie Prezesie, zawsze może Pan na nas liczyć!"

Odpowiedź pan Prezesa: Tam jest podanie o przyjęcie do PiS oraz zapraszamy tedy do sejmowego klubu PiS :)
    A ja wolę myśleć że odpowiedź prezesa jest jakby to powiedzieć wzorowana na braterskim pożegnaniu innego ciula:

.
  • extraneus napisal(a):
    .
    Ale dlaczego? (że kropka?) :)
  • A, pomyślałem, że nie będę zaśmiecał nawet Humoru Lizem :)
  • Mania napisal(a):
    image

ze strony KOD
    Polubiłem te panie i nawet tego męża Niemca.
  • To nie może być rasowy Hitlerowiec. Pewnie jakiś Turek albo inny Bałkaniec
  • To jest w każdym Niemcu - kiedy ordnungu nie da się już znieść, odzywa się myśl: niech przyjdą Polacy i to wreszcie rozpitolą.
  • Eden napisal(a):
    To nie może być rasowy Hitlerowiec. Pewnie jakiś Turek albo inny Bałkaniec
    Jak najbardziej rasowy Helmut - nawet jest jego focia z wnusią na pejsiku.

• *
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Krzysztof Karnkowski ‏@karnkowski · 1 min.1 minutę temu
    Ma z panem Heńkiem rodzina
    Dość uciążliwy frasunek
    Co papier tyłkiem zabrudzi
    Krzyczy, że to rysunek

• Cały postępowy świat obiegła informacja, że Platforma Obywatelska przygotowała projekt ustawy. Jest on odpowiedzią na kaczystowski projekt 500 plus, który z racji podłych, prodemograficznych założeń zasadniczo nie wspiera bogatych jedynaków. Takiej podłości nie znała historia ludzkości!
  • A jeszcze wczoraj jeden lekarz PeOwiec u którego byłem biadał, że Polska upadnie z braku pieniędzy przez ten program 500 PiSu "partii populistycznej"
    Z twittera:
    @Jagienka1992
    "PO to taki indyk po ucięciu łba..
    Lata, lata..
    Buch..
    Leży i śmierdzi.."
  • Ukraińska prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie nielegalnego przekroczenia przez JE deputowanego do PE Janusza Korwin-Mikke ukraińskiej granicy (krymskie wakacje) ;)
  • A jakby go jeszcze piłą potraktowali...
  • Nie mówi się JE Deputowany tylko CEP.
  • Nie wiem dlaczego ale z ogromnej ilości gówien w garniturach, którymi ostatnimi laty obrodziła polska ziemia, to wydaje mi się szczególnie odrażające.
  • Kłamstwo! PO dawało szczegOOłowe instrukcje jak wyRZyć na szczawiu i mirabelkach!
  • A, faktycznie. Kajam się.
  • blob:https%3A//vine.co/ab7470b7-7dfe-448d-a655-1ca7fdee1b1f

David Kamerun... No Nowoczesny Debil, daję słowo :D
  • Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło jak w tym dowcipie z brodą:

Spotyka się dwóch kumpli i się żalą.
    - Wiesz dzisiaj się przejęzyczyłem ...-mówi jeden
    -Tak? A co się stało?- pyta drugi
    -Żona kupiła sobie nową torbę i zamiast powiedzieć "ale masz fajna torbę", powiedziałem "ale masz brzydką mordę"... i już nie dała mi żyć..
    -Stary, co to jest? Ja to się dopiero przejęzyczyłem!
    -A co powiedziałeś? - pyta ten pierwszy
    -Dzisiaj przy śniadaniu chciałem powiedzieć "Kochanie, podaj mi sól", a powiedziałem "Ty k**wo, zmarnowałaś mi 20 lat życia!"

Nie ma w was zrozumienia y lytości.

fatuswombatus napisal(a):
    Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło
    Nie, chłop ma coś z wypełniaczem czaszki. Raz można, ale tu mamy serię. Najprostsze wytłumaczenie, on nic nie czyta i niczego nie ogląda. Prawie (bo parę razy musiał) nie słyszał jak wymawia się Kameron (jeżeli dobrze rozumiem popełniony błąd) i nigdy tego nazwiska nie wypowiedział. Podobnie jak 6 króli, co widzicie przed oczyma kiedy mówimy o królach, którzy odwiedzili Jezusa ? 3 postacie z darami. Każdy, minimalnie nawet umocowany w polskiej i chrześcijańskiej rzeczywistości wie o co chodzi. Petru jakby nic nie kojarzył. Takiego błędu nie da się popełnić. Rubikoń zaś wykracza poza jakąkolwiek analizę, to jakieś dopowiedzenie oderwanego od świata człowieka, który coś usłyszał i skojarzył na podstawie dostępnej mu wiedzy. Ale którędy to mu w czaszce szło to chyba nawet on sam nie wie.

Co nie znaczy, że nie potrafi posługiwać się bardzo sprawnie liczbami. Historia zna przypadki ludzi, którzy mieli wygaszoną część mózgu, ale objawiali wybitne predyspozycje w różnych dziedzinach. Ale to ma być polityk ....

JORGE>

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.