Krzysztof Karnkowski @karnkowski · 1 min.1 minutę temu Ma z panem Heńkiem rodzina Dość uciążliwy frasunek Co papier tyłkiem zabrudzi Krzyczy, że to rysunek
Cały postępowy świat obiegła informacja, że Platforma Obywatelska przygotowała projekt ustawy. Jest on odpowiedzią na kaczystowski projekt 500 plus, który z racji podłych, prodemograficznych założeń zasadniczo nie wspiera bogatych jedynaków. Takiej podłości nie znała historia ludzkości!
Ukraińska prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie nielegalnego przekroczenia przez JE deputowanego do PE Janusza Korwin-Mikke ukraińskiej granicy (krymskie wakacje)
Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło jak w tym dowcipie z brodą:
Spotyka się dwóch kumpli i się żalą. - Wiesz dzisiaj się przejęzyczyłem ...-mówi jeden -Tak? A co się stało?- pyta drugi -Żona kupiła sobie nową torbę i zamiast powiedzieć "ale masz fajna torbę", powiedziałem "ale masz brzydką mordę"... i już nie dała mi żyć.. -Stary, co to jest? Ja to się dopiero przejęzyczyłem! -A co powiedziałeś? - pyta ten pierwszy -Dzisiaj przy śniadaniu chciałem powiedzieć "Kochanie, podaj mi sól", a powiedziałem "Ty k**wo, zmarnowałaś mi 20 lat życia!"
fatuswombatus napisal(a): Oj tam oj tam. Po prostu chciał powiedzieć KAMERON ale wyszło
Nie, chłop ma coś z wypełniaczem czaszki. Raz można, ale tu mamy serię. Najprostsze wytłumaczenie, on nic nie czyta i niczego nie ogląda. Prawie (bo parę razy musiał) nie słyszał jak wymawia się Kameron (jeżeli dobrze rozumiem popełniony błąd) i nigdy tego nazwiska nie wypowiedział. Podobnie jak 6 króli, co widzicie przed oczyma kiedy mówimy o królach, którzy odwiedzili Jezusa ? 3 postacie z darami. Każdy, minimalnie nawet umocowany w polskiej i chrześcijańskiej rzeczywistości wie o co chodzi. Petru jakby nic nie kojarzył. Takiego błędu nie da się popełnić. Rubikoń zaś wykracza poza jakąkolwiek analizę, to jakieś dopowiedzenie oderwanego od świata człowieka, który coś usłyszał i skojarzył na podstawie dostępnej mu wiedzy. Ale którędy to mu w czaszce szło to chyba nawet on sam nie wie.
Co nie znaczy, że nie potrafi posługiwać się bardzo sprawnie liczbami. Historia zna przypadki ludzi, którzy mieli wygaszoną część mózgu, ale objawiali wybitne predyspozycje w różnych dziedzinach. Ale to ma być polityk ....
Komentarz
Odpowiedź pan Prezesa: Tam jest podanie o przyjęcie do PiS oraz zapraszamy tedy do sejmowego klubu PiS
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
@Jagienka1992
"PO to taki indyk po ucięciu łba..
Lata, lata..
Buch..
Leży i śmierdzi.."
David Kamerun... No Nowoczesny Debil, daję słowo
http://niezalezna.pl/76114-wpadek-petru-ciag-dalszy-brytyjskiego-premiera-camerona-nazwal-kamerunem
Spotyka się dwóch kumpli i się żalą.
- Wiesz dzisiaj się przejęzyczyłem ...-mówi jeden
-Tak? A co się stało?- pyta drugi
-Żona kupiła sobie nową torbę i zamiast powiedzieć "ale masz fajna torbę", powiedziałem "ale masz brzydką mordę"... i już nie dała mi żyć..
-Stary, co to jest? Ja to się dopiero przejęzyczyłem!
-A co powiedziałeś? - pyta ten pierwszy
-Dzisiaj przy śniadaniu chciałem powiedzieć "Kochanie, podaj mi sól", a powiedziałem "Ty k**wo, zmarnowałaś mi 20 lat życia!"
Nie ma w was zrozumienia y lytości.
Co nie znaczy, że nie potrafi posługiwać się bardzo sprawnie liczbami. Historia zna przypadki ludzi, którzy mieli wygaszoną część mózgu, ale objawiali wybitne predyspozycje w różnych dziedzinach. Ale to ma być polityk ....
JORGE>