Skip to content

Humer

17576788081456

Komentarz

• Po kresce sądząc - Minkiewicze. Moc.
  • Spór historyczny w łonie DoRzeczy :)

Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz · 2 min.2 minuty temu

@wybranowski tak. Promowaliśmy zbrodniarza. To była głupia okładka

Wojciech Wybranowski ‏@wybranowski · 42 sek.42 sekundy temu

@cezarygmyz Pojęcia nie masz o czym mówisz, Burego bys nie rozpoznał nawet jakby ci w niego nos wsadzili. Zjedz snickersa i nie gwiazdorz
  • Dafuq?
  • los napisal(a):
    Dafuq?
    Romuald Adam Rajs
  • edytowano February 2016
    Poczytałam https://twitter.com/cezarygmyz Mało zabawne, bo dowodzi, że kancelaria prezydenta nie dorosła do wysokości krawężnika przy ulicy :(
  • UPecka szumowina nas opuszcza, za to dołącza Pani dr Ogórek! ;)

image
  • Już nam się podobuje?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Mój Kolega z Zakładu, prawy i stateczny wdowiec, był w czasie kampanii pod jej urokiem... Choć raczej pod wpływem obrazów, a nie dźwięków ani wyrażanych przez nich treści ;-)
  • Nooo, dochtur Madzia jako ładnie uśmiechająca się, ale koniecznie milcząca cały czas, przystawka do Jarra...
    Fiu fiu fiu... może i coś z tego by było... ;)
  • Eden napisal(a):
    Nooo, dochtur Madzia jako ładnie uśmiechająca się, ale koniecznie milcząca cały czas, przystawka do Jarra...
    Fiu fiu fiu... może i coś z tego by było... ;)
    człowieku opanuj się!
    ewentualnie ojcowską piecze mógłby na nią rozciągnąć
  • Teleranek wraca do TVP :) Jak trafnie skomentował to RAZ: prawdziwy koniec stanu wojennego ;)
  • extraneus napisal(a):
    Teleranek wraca do TVP :) Jak trafnie skomentował to RAZ: prawdziwy koniec stanu wojennego ;)
    Cios to w klechów.
    Specjalnie komuna wymyśliła trzymanie dzieciąt w niedzielę rano przed telewizorem, ażeby w macki czarnej struktury nie pchały się.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Teleranek wraca do TVP :) Jak trafnie skomentował to RAZ: prawdziwy koniec stanu wojennego ;)
    Cios to w klechów.
    Specjalnie komuna wymyśliła trzymanie dzieciąt w niedzielę rano przed telewizorem, ażeby w macki czarnej struktury nie pchały się.
    Ciekawe czy się aborcza bedzie weselić?
  • A Ziarno w niedzielę o 08:55 nie trzyma? ;)
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Cios to w klechów.
    Biskupi dali tedy odpór telerankom i msze święte tzw. "dla dzieci"
    są od dawna w porze lunch'u. :)
  • extraneus napisal(a):
    A Ziarno w niedzielę o 08:55 nie trzyma? ;)
    Pierwszy się ucieszę ze zdjęcia tego pseudo-katolickiego programu!
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Cios to w klechów.
    Oj, Ignac, Ignac
    http://rebelya.pl/forum/watek/83318/
    ;)
    tagi 666
    y czcionka dyablo
  • AnnaE napisal(a):
    Już nam się podobuje?
    Mię się zawsze podobała. Takie chudsze wcielenie Kim Basiger ;)
    Zgłosiłem się dla jaj (44lata) do Młodzieżówki KOD a oni... przyjęli. I jeszcze zebrałem furę lajków od działaczek dorosłego KODu
  • dyzio napisal(a):
    Zgłosiłem się dla jaj (44lata) do Młodzieżówki KOD a oni... przyjęli. I jeszcze zebrałem furę lajków od działaczek dorosłego KODu
    To ten gówniarz Kijowski po piwo... znaczy geriavit powinien biegać a nie dorosłymi się rządzić.
    Tak jak mój dziadek co ma 102 lata narzekał na kościół: "Ani usiąść na mszy- tak się pchają do ławek te młode chłopaki!"
    "Jakie młode, dziadku?" " A takie po 80 lat"
  • Słyszeli, że "wdowa po Kiszczaku" przyszła do IPN sprzedać co nieco ze zbiorów męża piekłoszczyka? ;)
  • extraneus napisal(a):
    Słyszeli, że "wdowa po Kiszczaku" przyszła do IPN sprzedać co nieco ze zbiorów męża piekłoszczyka? ;)
    m.in. papiury o Bolku. :-)
  • extraneus napisal(a):
    Słyszeli, że "wdowa po Kiszczaku" przyszła do IPN sprzedać co nieco ze zbiorów męża piekłoszczyka? ;)
    Ale to nie jest zły pomysł kupić. Najpierw zbadać - i wtedy zdecydować.
    Niewiadomo-co może w "szafie Kiszczaka" leżeć...
  • Kurde, umkło mnie, że pisarz ślunski zaczął tworzyć w języku narodowym! ;)
    Dzisiej na Barbōrka wsziskim bergmōnom, kere robiōm abo robiyli na wiyrchu i na dole winszujã i skłŏdŏm dziynki, a nŏjbardziyj myślã ô moim ōpie, Oskarze Twardochu, kerymu gruba wziyna żywobycie. Na wojnie niy poradziyli go zabić Amerykōny, a gruba poradziyła. Bōł yno 33 lata stary. Jŏ mu życia niy wrōcã, ale pōki żyjã bydã pamiyntŏł, aże bōł taki chop, Oskar Twardoch, bōł strzałowym na grubie a jŏ żech mu je i zŏwżdy bydã coś winiyn.
  • romeck napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Ale to nie jest zły pomysł kupić. Najpierw zbadać - i wtedy zdecydować.
    Niewiadomo-co może w "szafie Kiszczaka" leżeć...
    I to nie jest Humor:
    W godzinach popołudniowych prokurator IPN w asyście policjantów podjął czynności mające na celu zabezpieczenie dokumentów podlegających przekazaniu do IPN zgodnie z prawem. wSieci
  • teraz już nikt nie przyjdzie sprzedać dokumentów
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.