Kurde, z tym Adolfikiem to szersze zjawisko. Poniżej lepszy kawałek, bo mniej posiekany:
Adi ikoną popkultury! Skończy się jak w komiksie z Rat-manem, gdzie za IIWŚ przyznają Adiemu nagrodę najwybitniejszego artysty tysiąclecia. Ten, przyjmując nagrodę, przeprasza wszystkich, którzy ucierpieli w wyniku jego performansów, ale podkreśla, że sztuka wymaga poświęceń.
Niestety, komiksu z Hitlerem nie znalazłem; musi wystarczyć Ratman i Mad Marx:
Nie potrafię znieść Hitlera w żadnej lekkiej formie.
Co innego Polkka Loituma: to jest dobre i jasne jak szczęśliwa jałówka renifera, czyste jak niekończąca się biała przestrzeń dziewiczej fińskiej tajgi, lubiłem i lubię to:)
marniok napisal(a): Exkiuzemła .....a po wiela chodzą tam dziewczyny?
za tą dałbym 20 owiec i drugie tyle kóz. I Reno Traffic. Ale czy sprzedadzą katolikowi. Chociaż jakby się dobrze zakręcić i podpłacić ojcu naprawdę dużo to może po cichu daliby dziewczynę wywieźć
marniok napisal(a): @dyzio no to już się zbieraj (zakładam żeś kawalier)
Nie, ale zgaduję że myśli przyszłościowo o trzech kawalerach, którzy mu w domu podrastają :-) BTW, moja Córa jest ich fanką Zwłaszcza za : "Za głośno! Za głośno! Za głośno!" i "Wykłuje nam gałki ocne!"
Komentarz
Za karę dedykuję Koledze kebab w cienkim cieście.
Adi ikoną popkultury! Skończy się jak w komiksie z Rat-manem, gdzie za IIWŚ przyznają Adiemu nagrodę najwybitniejszego artysty tysiąclecia. Ten, przyjmując nagrodę, przeprasza wszystkich, którzy ucierpieli w wyniku jego performansów, ale podkreśla, że sztuka wymaga poświęceń.
Niestety, komiksu z Hitlerem nie znalazłem; musi wystarczyć Ratman i Mad Marx:
Co innego Polkka Loituma: to jest dobre i jasne jak szczęśliwa jałówka renifera, czyste jak niekończąca się biała przestrzeń dziewiczej fińskiej tajgi, lubiłem i lubię to:)
Jatsu tsappari dikkari dallan
tittari tillan titstan dullaa,
dipidapi dallaa ruppati rupiran
kurikan kukka ja kirikan kuu.
Ratsatsaa ja ripidabi dilla
beritstan dillan dellan doo.
A baribbattaa baribbariiba
ribiribi distan dellan doo.
Ja barillas dillan deia dooa
daba daba daba daba daba duvja vuu.
Baristal dillas dillan duu ba daga
daiga daida duu duu deiga dou.
Minister Spraw Zagranicznych (bez cudzysłowu) Republiki Austrii (bez tzw.)
JORGE>
(koniec najlepszy):
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sx1vZJSDNHc#t=46
nie potrafię się przestać śmiać, nieeee pooootraaafięęęęęęę! )
Ale tez może to nie muzułmanka- nawet chustki nie miała
Oby go nie skonsumowali z butelką dobrego szadorne
BTW, moja Córa jest ich fanką Zwłaszcza za : "Za głośno! Za głośno! Za głośno!" i "Wykłuje nam gałki ocne!"