Skip to content

Humer

17980828485456

Komentarz

• extraneus napisal(a):
    image
    Takie skojarzenie
    image
  • Brzost napisal(a):
    marniok napisal(a):
    @dyzio no to już się zbieraj (zakładam żeś kawalier)
    Nie, ale zgaduję że myśli przyszłościowo o trzech kawalerach, którzy mu w domu podrastają :-)
    BTW, moja Córa jest ich fanką :D Zwłaszcza za : "Za głośno! Za głośno! Za głośno!" i "Wykłuje nam gałki ocne!"
    to mi Brzost myśl podsunął bo mi trzech kawalerów też rośnie..
    :D
    a dziewuchy tam chyba pracowite i bez tego szmergla w głowie co emancypantki-feministki-chłopczyce...
  • marniok napisal(a):
    @dyzio no to już się zbieraj (zakładam żeś kawalier)
    A może formowa składka dla...Jorge :))
  • Bodakowski może spróbować wyrwać pare złotych od Razem ;)
    image
  • Proste środki zapobiegające ściąganiu na egzaminie wstępnym, podjęte przez indyjską armię ;)
    image
  • Mają rozmach, trzeba przyznać ;)
  • edytowano March 2016
    Do @Brzost - że też ja na to nie wpadłam :D
  • KOD Sekcja Więzienna

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Wiezniowie-z-Sosnowca-zlozyli-pozew-przeciwko-prezesowi-PiS,wid,18195276,wiadomosc.html

prezesowi PiS
    • Radio ZET: trzech więźniów złożyło pozew przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu
    • Chodzi o wypowiedź prezesa PiS o "najgorszym sorcie Polaków"
    Jarosław KaczyńskiJarosław Kaczyński (Newspix / DAREK NOWAK )
    Trzech więźniów z Zakładu Karnego w Sosnowcu złożyło pozew przeciwko szefowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu - dowiedziało się Radio ZET.

W piśmie przesłanym do Radia ZET rzeczniczka warszawskiego sądu Katarzyna Kisiel tłumaczy, że pozew dotyczy wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego dla TV Republika w dniu 11 grudnia 2015 r. oraz podczas marszu poparcia dla rządu w dniu 13 grudnia 2015 r.

Chodzi m.in. o słowa "najgorszy sort Polaków" oraz "komuniści i złodzieje". Zdaniem więźniów, te zwroty obrażają ich samych, ich rodziny i znajomych.

Więźniowie chcą przeprosin od lidera PiS w telewizji publicznej i 60 tysięcy złotych na cele charytatywne.
  • dyzio napisal(a):
    Zdaniem więźniów, te zwroty obrażają ich samych, ich rodziny i znajomych..
    Więźniów obraża porównywanie z KODzikami?

• Tylko trzech, na całe więzienie? 8->
  • To teraz KOD-owcy powinni złożyć doniesienie na złodziei. Dobrze kompinuje, a?
  • Ja śnię. Ja PO prostu śnię.........

• Zb. Kozłow na fejsie:

Donald Tusk rozwiązał globalny kryzys.
    Napisał do imigrantów: "Nie przyjeżdżajcie, nie ma po co".
    Imigranci przeczytali i zdecydowali: "Nie przyjeżdżamy, nie ma po co".
    Można? Można!
  • Ja nie wiedziałem, że pana redaktora na to przyjęcie doprowadzono siłą.
  • Ja moze jeszcze w tej rubryce. Ktos okoloKODowy twierdzi, ze demokracja nie polega na tym, ze mozna sobie maszerowac ale na tym, ze wysluchiwane i realizowane sa glosy mniejszosci.

• edytowano March 2016
    rdr napisal(a):
    Ja moze jeszcze w tej rubryce. Ktos okoloKODowy twierdzi, ze demokracja nie polega na tym, ze mozna sobie maszerowac ale na tym, ze wysluchiwane i realizowane sa glosy mniejszosci.

Jeśli jest to głos adasia to jak najbardziej OK :D
  • Miałem problemy z kwalifikacją wątkową, ale ten "important" chyba już tylko na wspominkę w Humorze zasługuje ;)
    wPolityce.pl ‏@wPolityce_pl · 1 min.1 minutę temu

Zaremba: "Po katastrofie smoleńskiej pewna nadwrażliwość obozu prawicy na tego typu przypadki jest uzasadniona"

• Humer. Po wytrzeszczu gałek ocznych, opadnięciu rąk i skarpetek oraz zwyczajowym "o kurwa" dostałem jednak ataku chichotów.
  • los napisal(a):
    Humer. Po wytrzeszczu gałek ocznych, opadnięciu rąk i skarpetek oraz zwyczajowym "o kurwa" dostałem jednak ataku chichotów.
    Ci ludzie z płotu są naprawdę nieuleczalni.
  • Taka sztacheta to potrafi się zakleszczyć.
  • los napisal(a):
    Taka sztacheta to potrafi się zakleszczyć.
    Szpagat tych "koMENTatoruf" jest wprost proporcjonalny do kasi jaką przytulają za swe koMENTY.
  • Radio Maryja ‏@RadioMaryja · 2 min.2 minuty temu

Od 25 lutego rolnik musi rejestrować każdą świnię http://bit.ly/1OWAmSl

• edytowano March 2016
    extraneus napisal(a):
    Radio Maryja ‏@RadioMaryja · 2 min.2 minuty temu

A jak hodowca ma w rodzinie KOD-owca to też powinien o nim pamiętać podliczając pogłowie...
  • pawel.adamski napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Radio Maryja ‏@RadioMaryja · 2 min.2 minuty temu

A jak hodowca ma w rodzinie to też powinien o nim pamiętać podliczając pogłowie...

Noco....chcą się POliczyć :D
  • Policzyć świnie w kontekście imigrantów. Utworzyć z części pogłowia WOP - Wieprzowe Oddziały Prewencji. Ustawić rządkiem wzdłuż granic RP a wtedy żaden ciapaty się nie prześlizgnie. Nie zechce. Ucieknie.
  • A wiecie, że żaden muślim nie wejdzie do domu, w którym mieszka pies? Takich domów w Polsce całkiem dużo jest. Zwłaszcza w miastach.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.