marniok napisal(a): @dyzio no to już się zbieraj (zakładam żeś kawalier)
Nie, ale zgaduję że myśli przyszłościowo o trzech kawalerach, którzy mu w domu podrastają :-) BTW, moja Córa jest ich fanką Zwłaszcza za : "Za głośno! Za głośno! Za głośno!" i "Wykłuje nam gałki ocne!"
to mi Brzost myśl podsunął bo mi trzech kawalerów też rośnie..
a dziewuchy tam chyba pracowite i bez tego szmergla w głowie co emancypantki-feministki-chłopczyce...
prezesowi PiS • Radio ZET: trzech więźniów złożyło pozew przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu • Chodzi o wypowiedź prezesa PiS o "najgorszym sorcie Polaków" Jarosław KaczyńskiJarosław Kaczyński (Newspix / DAREK NOWAK ) Trzech więźniów z Zakładu Karnego w Sosnowcu złożyło pozew przeciwko szefowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu - dowiedziało się Radio ZET.
W piśmie przesłanym do Radia ZET rzeczniczka warszawskiego sądu Katarzyna Kisiel tłumaczy, że pozew dotyczy wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego dla TV Republika w dniu 11 grudnia 2015 r. oraz podczas marszu poparcia dla rządu w dniu 13 grudnia 2015 r.
Chodzi m.in. o słowa "najgorszy sort Polaków" oraz "komuniści i złodzieje". Zdaniem więźniów, te zwroty obrażają ich samych, ich rodziny i znajomych.
Więźniowie chcą przeprosin od lidera PiS w telewizji publicznej i 60 tysięcy złotych na cele charytatywne.
Donald Tusk rozwiązał globalny kryzys. Napisał do imigrantów: "Nie przyjeżdżajcie, nie ma po co". Imigranci przeczytali i zdecydowali: "Nie przyjeżdżamy, nie ma po co". Można? Można!
Ja moze jeszcze w tej rubryce. Ktos okoloKODowy twierdzi, ze demokracja nie polega na tym, ze mozna sobie maszerowac ale na tym, ze wysluchiwane i realizowane sa glosy mniejszosci.
rdr napisal(a): Ja moze jeszcze w tej rubryce. Ktos okoloKODowy twierdzi, ze demokracja nie polega na tym, ze mozna sobie maszerowac ale na tym, ze wysluchiwane i realizowane sa glosy mniejszosci.
Policzyć świnie w kontekście imigrantów. Utworzyć z części pogłowia WOP - Wieprzowe Oddziały Prewencji. Ustawić rządkiem wzdłuż granic RP a wtedy żaden ciapaty się nie prześlizgnie. Nie zechce. Ucieknie.
Komentarz
a dziewuchy tam chyba pracowite i bez tego szmergla w głowie co emancypantki-feministki-chłopczyce...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Wiezniowie-z-Sosnowca-zlozyli-pozew-przeciwko-prezesowi-PiS,wid,18195276,wiadomosc.html
prezesowi PiS
• Radio ZET: trzech więźniów złożyło pozew przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu
• Chodzi o wypowiedź prezesa PiS o "najgorszym sorcie Polaków"
Jarosław KaczyńskiJarosław Kaczyński (Newspix / DAREK NOWAK )
Trzech więźniów z Zakładu Karnego w Sosnowcu złożyło pozew przeciwko szefowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu - dowiedziało się Radio ZET.
W piśmie przesłanym do Radia ZET rzeczniczka warszawskiego sądu Katarzyna Kisiel tłumaczy, że pozew dotyczy wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego dla TV Republika w dniu 11 grudnia 2015 r. oraz podczas marszu poparcia dla rządu w dniu 13 grudnia 2015 r.
Chodzi m.in. o słowa "najgorszy sort Polaków" oraz "komuniści i złodzieje". Zdaniem więźniów, te zwroty obrażają ich samych, ich rodziny i znajomych.
Więźniowie chcą przeprosin od lidera PiS w telewizji publicznej i 60 tysięcy złotych na cele charytatywne.
Donald Tusk rozwiązał globalny kryzys.
Napisał do imigrantów: "Nie przyjeżdżajcie, nie ma po co".
Imigranci przeczytali i zdecydowali: "Nie przyjeżdżamy, nie ma po co".
Można? Można!
Noco....chcą się POliczyć