Skip to content

Humer

18081838586456

Komentarz

• Już widzę jak rozwijają się hodowle i wypożyczalnie psów i wieprzków. :D
  • Marek Jurek ‏@marekjurek · 2 min.2 minuty temu

@kmujazdowski Kazik, gratuluję http://www.rp.pl/Publicystyka/303069931-Szkodliwy-spor-o-Trybunal-Konstytucyjny.html#ap-1 … szkoda tylko, że nie mogliśmy na czas zatrzymać eskalacji kryzysu

• A próbowaliście, dupki?
  • edytowano March 2016
    image
  • Nie wiem tu, czy bardziej "Psychiatryk", ale jednak jest tak śmieszne, że tu.

http://www.rp.pl/Plus-Minus/303119984-Jaroslaw-Kaczynski-jest-nieszczesliwy-i-samotny.html#ap-43
  • rozum.von.keikobad napisal(a):
    Nie wiem tu, czy bardziej "Psychiatryk", ale jednak jest tak śmieszne, że tu.

http://www.rp.pl/Plus-Minus/303119984-Jaroslaw-Kaczynski-jest-nieszczesliwy-i-samotny.html#ap-43
    Oj nie ładnie ze strony kolegi śmiać się z tego że Pan Bóg zabrał blondynce rozum a nie dał urody ;)
  • rdrrdr
    edytowano March 2016
    jedna z podstron Agory:

> Kiedyś, naiwnie, przyznaję, wierzyłam w to, że praca urzędnika ma nieść korzyść społeczeństwu, że to swoiste
    > wyróżnienie i jednocześnie ogromna odpowiedzialność, wynikająca z tego, że obdarzono nas zaufaniem.
    > Powierzono nam sprawy innych ludzi. Sprawy, które trzeba załatwić z zachowaniem terminów, bezstronnie i
    > obiektywnie, z poszanowaniem przepisów prawa oraz z sercem i empatią.

> Obecnie znaczenie ma wierność partii.

But wait! There is more to it!

> Szkoda jej tych wszystkich lat, które poświęciła pracy, zaangażowania, wiedzy i energii, które z siebie dawała.
    > Przykro jest jej też z powodu sposobu w jaki została odwołana, bez słowa podziękowania, bez spojrzenia prosto
    > w oczy, bez podania merytorycznych powodów takiej decyzji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I jeszcze jedno, opozycja sugeruje, ze obecny tydzien jest tygodniem przesilenia i sugeruje, jak mi sie zdaje, ze odzyska wladze. Ale istnieje olbrzymi klopot. Jaroslaw Kaczynski jest zwyklym poslem i nie bedzie mozna postawic go przed Trybunalem Stanu. I jak teraz zyc?

• Niezłe zioło tam jarają......
  • edytowano March 2016
    Tydzień przesilenia? Widać symptomy ale raczej w druga stornę. Wysokie notowania, wsparcie rządu przez Węgry i Czechy... itp

a z drugiej strony konspiracja w sraczu z napisem "Andrzej Dupa"
  • rdrrdr
    edytowano March 2016
    Ja tam tylko czytam to co pisza. Gdyby przekupili wojsko i policje to wszystko jest mozliwe.

Ja mam wrazenie, ze oni oczekuje, ze lud wyniesie ich na ramionach i poprosi o pomoc a drugich wywiezie na taczkach (co tez nalezy do dzialu humor). Jednak w najblizszym czasie tak nie bedzie, raczej na odwrot.

EDIT: bo silami konwencjonalnymi nie dadza rady

przygotowania do wojny domowej:

demokracja:
  • @rdr: W tym drugim filmiku to rozumiem, że kulega zakpił sobie z "demokracji" w wydaniu zakapturzonego i zaszalikowanego motłochu, który rzuca w polucje racami, butelkami, kamieniami i czym tam jeszcze popadnie, tak?
  • rdrrdr
    edytowano March 2016
    wlasnie chyba zle podpisalem, i bron Boze nie kpie, bo wlasnie w demokracji kazdy moze demonstrowac we wlasnej sprawie. Chodzilo mi o pokazanie roznicy jakosciowej.

Mam tez nadzieje, ze te dwa nurty nigdy sie nie "porownaja" w sposob, o ktorym szepcza nieodpowiedzialnie tu i tam.
  • Cała Polska kibicuje w poszukiwaniach

image

• Leszek
    @Leszek

Doskonała wiadomość!

Dydek @1Dydek
    W naszych dział.planuj. wykorzyst. potencjał i doświadcz. E. Kopacz i Br. Komorowskiego - zapow. Kinga Gajewska, sekretarz Rady Progr. PO.
  • edytowano March 2016
    jakoś się czasem trzeba wyładować

image
  • Krzysztof Karnkowski ‏@karnkowski · 21 min.21 minut temu

Uboczną konsekwencją dobrej zmiany jest to, że zapominają o nas koledzy, dla których zmiana okazała się jeszcze lepsza ;)

• O, tak.
  • Niektórzy zapomnieli zanim jeszcze cokolwiek zaczęło się zmieniać. Pamięć w tym kraju widać przeszkadza
  • edytowano March 2016
    Co to za pan?

Ło, w Dolczem Kabanie, a podobno w Polszcze zabroniony. Ten Kaban.
  • Dolcze Kaban tylko co w exlusive butique w nadarzyńskim Maximusie kupionem :D
  • A ja myślałem, że na tej koszuli to prezenty od gołębicy...
  • Drugi dzień głodówki bojownika o wolność i demokrację:
    image
  • przynajmniej zostaną pamietniki
  • Jakim prawem milicja państwowa pilnuje obywatela-debila, który chce sobie zrobić kuku? Aż tak szerokie ma kadry?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.