Skip to content

Humer

18384868889456

Komentarz

• Nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj Ryszard Petru został strącony przez "biuro polityczne TokFM" ze stolca capo di tutti capi "opozycji" i obwołany "chłopcem, który nie ma pojęcia o polityce"? :)
  • A czemusz to tak łokrOOtnie się z rumunem obeszli??!!
  • Prima Aprilis?
  • Nie, chodzi o jego wczorajsze zachowanie po spotkaniu z PJK i słowa o światełku w tunelu i możliwym kompromisie. Serio został zjechany na czym świat stoi i wyszydzony.
  • Może za nagrodę "Srebrne Usta" 2015? Ileż można tłumaczyć, co poetru miał na myśli?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Petru chyba przeanalizował sondaże wskazujące na mocne znudzenie "wyborców" tematyką trybunalską i postanowił jakoś się z tego wycofać i nie leźć w kierunku <5%. Natomiast oszalały z nienawiści sanhedryn poczuł się zdradzony.

Może nie taki gupi ten Rysiek jak się powszechnie myśli ;)
  • extraneus napisal(a):
    Petru chyba przeanalizował sondaże wskazujące na mocne znudzenie "wyborców" tematyką trybunalską i postanowił jakoś się z tego wycofać i nie leźć w kierunku <5%. Natomiast oszalały z nienawiści sanhedryn poczuł się zdradzony.

Może nie taki gupi ten Rysiek jak się powszechnie myśli ;)
    Jeśli kasię już przytulił (płatne z góry a nie po dostarczeniu wyników) to rumun byc może pokazał że jest z niego lepszy cwaniak. Ale, ale, .......kto płaci takim jak rumun z góry?
  • Z ostatniej chwili! Mateusz Kijowski wystąpi przed Kongresem. Na trawniku przed Kongresem.
  • - Proszę pani ten banknot jest fałszywy.
    - Och, w takim razie zostałam zgwałcona!!!
  • Pyszne.
    Niestety nie dowiem się czy pytający zrozumiał.

• Już transportuję tę słitasna wymianę zdań na mojego łola na fejsiku. I tam zostawiam, niech roznoszą dalej inni :D
  • Cytata z serialu M.A.S.H:
    - Jestem ateistą!
    - Serio?
    - Bóg mi świadkiem!
  • Zazu napisal(a):
    Cytata z serialu M.A.S.H:
    - Jestem ateistą!
    - Serio?
    - Bóg mi świadkiem!
    Nu albo taki skrótowy opis zakładu Pascala:
    Jeśli Boga nie ma - no to dzięki Bogu!
    Ale jeśli Bóg jest, to nie daj Boże!
  • edytowano April 2016
    Sprawne użycie fleksji w afekcie ;)

• A ten łysy w okularkach to kto, bo nie jarzę?
  • Ech podrzucam pomysł na biznes. Co mi tam, niech stracę:

http://www.printedtp.com/collections/all

ćwarze są w wpisie powyżej :D
  • Kropiwnicki - senator PO.
  • edytowano April 2016
    Nie mogem!. Co oni tam robią! Przyszedłem żeby wyjść!

https://youtube.com/watch?v=HuljaKUR2vA&nohtml5=False

image
  • Podziwiam niemiecki takt i wdzięczność: jedna z sal w ambasadzie Niemiec w Warszawie dostanie imię Władysława Bartoszewskiego :)
  • Bywał tam często? Na odprawach?
  • Achtung! Achtung!
    Rosa Thunowa a i Hohensteinowa będzie hukać! :)

image
  • Co to jest targowica?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.