Narcyz Narcissus grupa roślin: Cebulowe podgrupa roślin: trujące, kwitnące wiosną, na kwiat cięty, ozdobne kwiaty Charakterystyka rośliny
wysokość: do 0,6 m dekoracyjność: kwiaty kolor kwiatów: białe, żółte okres kwitnienia: IV, V trwałość liści: sezonowe gleba: żyzna odczyn gleby: lekko kwaśna, obojętna stanowisko: półcień, słońce zastosowanie: kwiat cięty, rabaty, w grupie
Wszystko się zgadza. I odczyn gleby i podgrupa i że sezonowe. Przyroda w służbie socjologii.
Poważnie to się zrobi, jak nie daj Boże gościu zejdzie. KODziki będę miały męczennika, a lewactwo na Zachodzie "dowody na opresyjny charakter reżimu pisowskiego". Przymusowe dokarmianie faceta również nie wchodzi w grę. Byłby wrzask na cały świat, że giewalt i zbrodzień na prawach człenia
Kiedyś herosi zmagali się z tytanami, pokonywali lwy, zabijali smoki lub przynajmniej czyścili stajnie. Teraz w spedalonej europie wystarczy rozbić namiot, nie żreć tyle i pisać o tym na fejsbuku.
fatuswombatus napisal(a): Kiedyś herosi zmagali się z tytanami, pokonywali lwy, zabijali smoki lub przynajmniej czyścili stajnie. Teraz w spedalonej europie wystarczy rozbić namiot, nie żreć tyle i pisać o tym na fejsbuku.
Teraz to se mogą zabić co najwyżej tasiemca, no chyba że sami specjalnie się nim nakarmili dla schuścia modnego...
Nie jadłem kiedyś przez siedem dni (i nocy). I skończyłem głodówkę, bo się przestraszyłem! Funkcjonowałem normalnie, a głodu i zmęczenia nie odczuwałem. Więc "odstawiłem" głodówkę. Więc ten pan to tylko szum medialny wokół siebie roznosi...
Kurdesz, przecie w tym kraju mieszka trzydzieści parę milijonów ludzi, z czego ileś milijonów głosowałło na partie przegrawsze wybory.
Nie bałdzo rozumiem co w tym sensacyjnego, że wynik wyborów nie napawa ich enthusiasmem. Nu, ja np. byłem zdezentuzjazmowany ostatnie osiem lat, a teraz się entuzjazmuję.
Kiedyś już pisałem, że Prawo i Sprawiedliwość może uratować polską i amerykańską demokrację...naraz! Wysłać sędziego Rzeplińskiego do USA na dziewiątego sędziego! Prawda, że genialne?
Komentarz
Więc ten pan to tylko szum medialny wokół siebie roznosi...
Nie bałdzo rozumiem co w tym sensacyjnego, że wynik wyborów nie napawa ich enthusiasmem. Nu, ja np. byłem zdezentuzjazmowany ostatnie osiem lat, a teraz się entuzjazmuję.
Kiedyś już pisałem, że Prawo i Sprawiedliwość może uratować polską i amerykańską demokrację...naraz! Wysłać sędziego Rzeplińskiego do USA na dziewiątego sędziego! Prawda, że genialne?
stąd - Fb
A przecież to tylko banki "przodem do klienta" są.
Może wolą nie być "tyłem" bo nie wiadomo co nadchodzący uchodźca znaczy się kliĘnt zamierza?