Skip to content

Humer

18182848687456

Komentarz

• Narcyz
    Narcissus
    grupa roślin: Cebulowe
    podgrupa roślin: trujące, kwitnące wiosną, na kwiat cięty, ozdobne kwiaty
    Charakterystyka rośliny

wysokość: do 0,6 m
    dekoracyjność: kwiaty
    kolor kwiatów: białe, żółte
    okres kwitnienia: IV, V
    trwałość liści: sezonowe
    gleba: żyzna
    odczyn gleby: lekko kwaśna, obojętna
    stanowisko: półcień, słońce
    zastosowanie: kwiat cięty, rabaty, w grupie
    Wszystko się zgadza. I odczyn gleby i podgrupa i że sezonowe. Przyroda w służbie socjologii.
  • Facet głoduje drugi dzień. Robi się poważnie.
  • dyzio napisal(a):
    Facet głoduje drugi dzień. Robi się poważnie.
    Tak jest. Precz z krwiożerczym i ludobójczym kaczysmem!
  • Poważnie to się zrobi, jak nie daj Boże gościu zejdzie. KODziki będę miały męczennika, a lewactwo na Zachodzie "dowody na opresyjny charakter reżimu pisowskiego". Przymusowe dokarmianie faceta również nie wchodzi w grę. Byłby wrzask na cały świat, że giewalt i zbrodzień na prawach człenia
  • edytowano March 2016
    Kiedyś herosi zmagali się z tytanami, pokonywali lwy, zabijali smoki lub przynajmniej czyścili stajnie. Teraz w spedalonej europie wystarczy rozbić namiot, nie żreć tyle i pisać o tym na fejsbuku.

• na gastrologii ludzie się dłużej czyszczą i nie piszą łzawych relacji
  • fatuswombatus napisal(a):
    Kiedyś herosi zmagali się z tytanami, pokonywali lwy, zabijali smoki lub przynajmniej czyścili stajnie. Teraz w spedalonej europie wystarczy rozbić namiot, nie żreć tyle i pisać o tym na fejsbuku.

Teraz to se mogą zabić co najwyżej tasiemca, no chyba że sami specjalnie się nim nakarmili dla schuścia modnego...
  • Nie jadłem kiedyś przez siedem dni (i nocy). I skończyłem głodówkę, bo się przestraszyłem! Funkcjonowałem normalnie, a głodu i zmęczenia nie odczuwałem. Więc "odstawiłem" głodówkę.
    Więc ten pan to tylko szum medialny wokół siebie roznosi... :/
  • Kurdesz, przecie w tym kraju mieszka trzydzieści parę milijonów ludzi, z czego ileś milijonów głosowałło na partie przegrawsze wybory.

Nie bałdzo rozumiem co w tym sensacyjnego, że wynik wyborów nie napawa ich enthusiasmem. Nu, ja np. byłem zdezentuzjazmowany ostatnie osiem lat, a teraz się entuzjazmuję.
  • Krzysztof Karnkowski ‏@karnkowski · 5 godz.5 godzin temu

Chciałbym, byś na jutrznię szła ode mnie #katolickiekomplementy

• Cyt. z Fejsa ;)

Kiedyś już pisałem, że Prawo i Sprawiedliwość może uratować polską i amerykańską demokrację...naraz! Wysłać sędziego Rzeplińskiego do USA na dziewiątego sędziego! Prawda, że genialne?
  • Odwiedź rodzinę na święta....
    image
    stąd - Fb
  • edytowano March 2016
    Wiara wiąrą ale nie chciałbym siedziec przed figurą podczas ostrego hamowania...... :P
  • Ja to bym w ogóle nie chciał być w samolocie w czasie ostrego hamowania :P
  • ale to pewnie żywica - lekki materiał
  • Najprostsza rzecz z możliwych. Starczy nie płacić odsetek.
  • los napisal(a):
    Najprostsza rzecz z możliwych. Starczy nie płacić odsetek.
    Ale to rozwiązanie wprowadziło wiele banków w bugoodrzu. Klient wpłaca pieniądze, nie dostaje żadnych odsetek i jeszcze płaci za konto :)
  • W ten sposób banki tworzą grunt do nadejścia uchodźców.
  • edytowano March 2016
    los napisal(a):
    W ten sposób banki tworzą grunt do nadejścia uchodźców.
    Kolega taki negatywny :)

A przecież to tylko banki "przodem do klienta" są.

Może wolą nie być "tyłem" bo nie wiadomo co nadchodzący uchodźca znaczy się kliĘnt zamierza?
  • Kłerde! Takie czasy przyjszli, że z samej analizy tekstu nie wiem czy kolo na poważnie czy dla jaj głos zabiera.
  • Ale przyzna kolega, że tak czy siak kąciki ust podnosi. ;)
  • Nie no, to są jaja, jak u strusia :-D
  • Wesołych Świąt Wielkanocnych !

image
  • jeszcze jeden zajączek
    image
  • Donnie Darko by się nie powstydził takiego króla ;)
  • Zara, to jest dział Humer, a nie Horror!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.