Apropo tej sztuki. Słyszałem jakiś czas temu w radiu jak jakaś pani narzekała, że jej centrum sztuki nowoczesnej w Warszawie nie dostało pieniędzy od rzadu czy cuś. I ze smutkiem zakomunikowała, że niestety z tego powodu wystawa "zmierzch Polski" nie odbędzie się.
Jak oftopować, to oftopować :P Dla chcących ominąć fejsunia - aplikacja WhatsApp. Funkcje zbliżone do mesendżera, ale identyfikatorem jest nr telefonu, a nie konto fejsowe. Przy czym to tylko identyfikator - komunikacja (pisana i mówiona) odbywa się przez neta.
Michał Mazowiecki @MMazowiecki · 27 min.27 minut temu
to nie do pojęcia co za bzdury wygaduje Macierewicz-chyba, na pewno on jest opentany
Czeba im stale przypominać o niejakim Alu Caponie, wtedy może cuś z tych "bzdur" dotrze. Chociaż przypuszczam, że do głównych bohaterów dociera i to w pełnej krasie
Komentarz
https://web.facebook.com/justanimallove/videos/1190687244288623/
2. I od razu w odpowiednim dziale...
)
(Naprawdę w dobrym humorze jestem, bez złośliwości... Kontekst naprawdę jest roz-uśmiechający!)
założyłem konto dla stron firmowych, ale rodzinnie to podstawowe (z Messengerem) narzędzie komunikacji!
Messenger położył śmiertelnie SMSy
Dla chcących ominąć fejsunia - aplikacja WhatsApp. Funkcje zbliżone do mesendżera, ale identyfikatorem jest nr telefonu, a nie konto fejsowe. Przy czym to tylko identyfikator - komunikacja (pisana i mówiona) odbywa się przez neta.