Skip to content

Humer

18283858788456

Komentarz

• przemk0 napisal(a):
    Ale przyzna kolega, że tak czy siak kąciki ust podnosi. ;)
    Nie przeczę; z ukontentowania że publiczny grosz na lepsze trafi cele!
  • Apropo tej sztuki. Słyszałem jakiś czas temu w radiu jak jakaś pani narzekała, że jej centrum sztuki nowoczesnej w Warszawie nie dostało pieniędzy od rzadu czy cuś. I ze smutkiem zakomunikowała, że niestety z tego powodu wystawa "zmierzch Polski" nie odbędzie się.

• Horche jesteś w końcu na FB, czy nie, bo jak tak to mógłbyś w końcu zaprosić mnie do swoich znajomych
  • Eden napisal(a):
    Horche jesteś w końcu na FB, czy nie, bo jak tak to mógłbyś w końcu zaprosić mnie do swoich znajomych
    1. Post miesiąca.
    2. I od razu w odpowiednim dziale...
    :))

(Naprawdę w dobrym humorze jestem, bez złośliwości... Kontekst naprawdę jest roz-uśmiechający!)
  • Zazdrościsz, że ciebie się nie dopraszam, żebyś został moim znajomym na FB, czy o drogę pytasz, wesoły Romku ;)
  • Zaproś se tego chomika ;)
  • Chomik OK. Odczepcie się od tego mięchonka :o3
  • Eden napisal(a):
    Zazdrościsz, że ciebie się nie dopraszam, żebyś został moim znajomym na FB, czy o drogę pytasz, wesoły Romku ;)
    Pamiętam wyraźną i jednoznaczną prośbę o nieprzekręcanie nicku @romecka.
  • w temacie Facebooka.
    założyłem konto dla stron firmowych, ale rodzinnie to podstawowe (z Messengerem) narzędzie komunikacji!

Messenger położył śmiertelnie SMSy :)
  • Dawid Wildstein ‏@DawidWildstein · 50 min.50 minut temu

http://niezalezna.pl/78275-bild-przedstawil-liste-najgrozniejszych-miast-europy-wsrod-nich-warszawa
    Bild uznał, że Warszawa jest bardzo niebezpieczna z powodu "protestów politycznych".
    Niemcy a uznali KOD za bandytów

• romeck napisal(a):
    narzędzie komunikacji!

Messenger położył śmiertelnie SMSy :)
    Jak oftopować, to oftopować :P
    Dla chcących ominąć fejsunia - aplikacja WhatsApp. Funkcje zbliżone do mesendżera, ale identyfikatorem jest nr telefonu, a nie konto fejsowe. Przy czym to tylko identyfikator - komunikacja (pisana i mówiona) odbywa się przez neta.
  • Michał Mazowiecki ‏@MMazowiecki · 27 min.27 minut temu

to nie do pojęcia co za bzdury wygaduje Macierewicz-chyba, na pewno on jest opentany

• Ten młody herod to z tych Razowieckich?
  • extraneus napisal(a):
    Michał Mazowiecki ‏@MMazowiecki · 27 min.27 minut temu

to nie do pojęcia co za bzdury wygaduje Macierewicz-chyba, na pewno on jest opentany

Czeba im stale przypominać o niejakim Alu Caponie, wtedy może cuś z tych "bzdur" dotrze. Chociaż przypuszczam, że do głównych bohaterów dociera i to w pełnej krasie ;)

• Może i lepiej pasowałoby do kategorii na "P", ale wybrałem jednak tą:
    image

:D
  • Zdradek ...próbował być sarkastycznie-dowcipny czy też on tak na serio???
  • A po czym odróżnić?
  • edytowano March 2016
    los napisal(a):
    A po czym odróżnić?
    No właśnie mam problem.....chyba chciał jak Buster Keaton a wyszedł z niego Harpo Marx
  • Ależ skąd. Z tego dupka wyszła jak zawsze tylko murzyńskość

• Paul W. Jones 
    @AmbassadorJones

Poznałem dziś prez Wałęsę, którego przywództwo w Solidarności przyczyniło się do demokratycznego wizerunku PL w USA.

• No to jest zjadliwy sarkazm!
  • Kontrowersje.net napisal(a):
    Frank po 3,89, paliwo poniżej 4 zł, krzywa giełdy w górę, od jutra 500 zł dla dzieci. Kurwa jak tu żyć w terrorze PiS?!

Rysiek obiecał, że za 3,5 roku odkręci; trzeba zacisnąć zęby...
  • Jarosław Gowin ‏@Jaroslaw_Gowin · 7 min.7 minut temu

Dzisiejsze spotkanie liderów to przełom psychologiczny. Zaczęliśmy na siebie patrzeć nie jak na wrogów, tylko rywali, którym też chodzi o PL

• To już się odbyło?
  • Jest nawet komunikat Schetynescu po spotkaniu z JK: "Światełko w tunelu? Pociągu pancernego jadącego z naprzeciwka".

• Walca drogowego.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.