Nie interesuję się zbytnio, to i nie kojarzę. Ale kojarząc miłość Mistrzyni do Rosji, wydaje się to wielce prawdopodobne. edit: jak pisałem posta, to jeszcze Kolega wyżej nie wrzucił linka. The author has edited this post (w 13.02.2014) https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
No powiedziała w jakimś wywiadzie, że po tych igrzyskach lubi Rosję jeszcze bardziej i że Ruski nieład jej nie przeszkadza. Wpis na blogu głupi, ale nie głupszy od tejże wypowiedzi która przeszła tu bez komentarza innej narciarki co zapowiedziała że szczerze Rosjan nienawidzi, bo w wiosce olimpijskiej nie było kawiarnii co by mogła z rodziną posiedzieć. A medalu nie było
Myślałam, że po Kasai (co za elegancja!) już daswidanja, a tu.... młody don Camillo jeszcze piękniej
Nualle to pierwsza seria... Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Małysz! Po pastę, szczotkę i Stochowi czyścić buty. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Świetny Japończyk. Kamilowi udało się i on o tym wie. Imponuje mi jego pokora. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Drugi skok mu nie wyszedł, ale nie mozna powiedzieć, ze mu się "udało", i dzisiaj i na małej był najlepszy. Po zliczeniu indywidualnie wyskakanych punktów ( Zyla x 2 ta jego mizeria z pierwszej) mielibysmy srebro, w poniedzialek wszystko jeszcze moze sie zdarzyc:) Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Stoch - piąty na liście olimpijczyków - skoczków narciarskich wszechczasów :
1. Simon Ammann (Szwajcaria)
4
0
0
2. Matti Nykaenen (Finlandia)
3
1
0
3. Birger Ruud (Norwegia)
2
1
0
3. Jens Weissflog (NRD/Niemcy)
2
1
0
5. Kamil Stoch (Polska)
2
0
0
6. Toralf Engan (Norwegia)
1
1
0
6. Jiri Raska (Czechosłowacja)
1
1
0
6. Anton Innauer (Austria)
1
1
0
6. Espen Bredesen (Norwegia)
1
1
0
6. Kazuyoshi Funaki (Japonia)
1
1
0
6. Jani Soininen (Finlandia)
1
1
0
6. Veikko Kankkonen (Finlandia)
1
1
0
zawodnik, złote, srebrne brązowe Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
nicked Że SpeedBródka zebrał w internecie pieniądze na udział w zgrupowaniu to wiecie?
Nie wiedziałam. Ale słyszałam wczoraj po transmisji z złotego biegu Bródki, w studio tvp, proszące kwilenie Pawał Zygmunta, pokorne apele do wladz panstwowych, ministra Sienkiewicza i kogo tam jeszcze, o łaskawe.. najłaskawsze... o ile to jest mozliwe... pochylenie sie nad finansowaniem tego sportu... Pokorna, pochylona żebranina, kiedy w pysk trzeba bylo przywalić. Gdzie ta odwaga, gdzie ta buta z którą tak sie fajnie jechało? Po kaczorach.
Małysz! Po pastę, szczotkę i Stochowi czyścić buty.
I nie przesadzajmy. Jedne wygrane igrzyska nawet jeśli owioniętę nutą znacznie większego irracjonalnego prestiżu to wciąż nie przebija 4 wygranych sezonów Pucharu Świata. Jeszcze się musi Stoch nieco postarać (np. na początek wygrać ten sezon).
jeździł na kryte lodowisko do Berlina, żeby potrenować.... Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ja bym jeszcze spytała od kiedy Tusk szanuje polskich lotników? Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"Znam Ząb i aż mnie zadziwił fakt, ze nie znalazł się tam żaden mój rodak który pogoniłby tego typa z naszej dziedziny." No własnie. Czemu? Nie deptać trawników!
Komentarz
Ciekawe jakie dostali pendrajwy w prezencie powitalnym.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
edit: jak pisałem posta, to jeszcze Kolega wyżej nie wrzucił linka.
The author has edited this post (w 13.02.2014)
https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
Nie oczekuję mądrości od sportowców.
Bardziej mnie martwi fakt, że na 19 widocznych wpisów, tylko 3 wyrażają zdanie przeciwne.
Wpis na blogu głupi, ale nie głupszy od tejże wypowiedzi która przeszła tu bez komentarza innej narciarki co zapowiedziała że szczerze Rosjan nienawidzi, bo w wiosce olimpijskiej nie było kawiarnii co by mogła z rodziną posiedzieć. A medalu nie było
Trzy złote medale.
http://youtu.be/QuOuxcTNeq4
Nualle to pierwsza seria...
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ale dla Kasaiego - także wielki szacun!
The author has edited this post (w 15.02.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Po zliczeniu indywidualnie wyskakanych punktów ( Zyla x 2 ta jego mizeria z pierwszej) mielibysmy srebro, w poniedzialek wszystko jeszcze moze sie zdarzyc:)
wszechczasów
:
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Gdzie ta odwaga, gdzie ta buta z którą tak sie fajnie jechało? Po kaczorach.
http://www.youtube.com/watch
via
@
Samueljrp
http://www.stefczyk.info/blogi/dziennik-chuligana/cham-w-skladzie-z-medalami,9872280755
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
No własnie. Czemu? Nie deptać trawników!