Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Kilka screenów i już jestem Dudo-entuzjastą
przed chwilą usłyszałam jak Duda na konferencji w Białym Domu powiedział, że Polacy są odważniejsi od Rosjan. Nie mogę się doczekać na reakcje Moskwy, ale za komuchów i dołączenie do "porządnych ludzi" wstrzymujących reforemkę sądów i tak mamy kosę.
Mocny w gembie był zawsze, ten tchórz z czasów 10.04.2010 Sam przyznał w filmie dokumentalnym, że wpuścił do kancelarii siepaczy Bigosa, choć wiedział, że jest w prawie pogonić swolocz od drzwi wejściowych.
Nu nie będzie on nigdy Sergiuszem Piaseckim grzebiącym na sobotnim włamie w biurkach wileńskiej instytucji i przekonywająco rugajacym przez drzwi policjantow, którzy przyszli zrobić to samo.
Mania napisal(a): Oooo! Lecą bociany! Dziwną kieckę ma pani Agata. To już taka bieda w Polsce, że trzeba szyć ze ścinków? ;-) A Melania, wyjątkowo, w nudnej stylizacji.
Mnie się ogromnie podoba ta czarno-biała sukienka.
Pan Prezydent powinien popracować nad wyglądem. Taka żona zobowiązuje. Trump około ćwierć wieku starszy a stara się i nieźle mu wychodzi.Tyle jeśli chodzi o wygląd. Pozostałe przymioty pozostawmy na później bo to może za trudne na początek. No gadkę jeszcze ma jak wspomina Koleżeństwo.
AnnaE napisal(a): Melania walczy o podwyżkę kieszonkowego na ciuszki. Korzystniej wygląda w sukienkach. Poza tym, pełna symetria par. Fotograf bardzo o to dba.
Kuba Szymczuk zrobił karierę, trzeba przyznać. Pamiętam jak jako amator chodził na wszystkie demonstracje i wrzucał swoje fotki na neta. Potem załapał sie do "Gościa Niedzielnego" a teraz proszę: Biały Dom
Mania napisal(a): Oooo! Lecą bociany! Dziwną kieckę ma pani Agata. To już taka bieda w Polsce, że trzeba szyć ze ścinków? ;-) A Melania, wyjątkowo, w nudnej stylizacji.
Mnie się ogromnie podoba ta czarno-biała sukienka.
A tak wygląda z tyłu. Opinia żony: sukienka ładna ale eskapada w szpileczkach po trawie niełatwa.
Komentarz
Mistrz od koloryzacji nie będzie się przecież trudził nad plebsem.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
i audycja radiowa w P. Radiu z 1999 rok (!)
(po lewej stronie jest znaczek 'play'
Dzień Rassiji
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Dzień_Rosji
Wieki koncert na placu Czerwonym
Wielce patriotyczny Endecki wręcz
Sam przyznał w filmie dokumentalnym, że wpuścił do kancelarii siepaczy Bigosa, choć wiedział, że jest w prawie pogonić swolocz od drzwi wejściowych.
Nu nie będzie on nigdy Sergiuszem Piaseckim grzebiącym na sobotnim włamie w biurkach wileńskiej instytucji i przekonywająco rugajacym przez drzwi policjantow, którzy przyszli zrobić to samo.
Mówcie mi cochcecie
Pani Kornhauser de domo ma klasę
Możem i młodziak
Ale tak jest
Nic to że nauczycielka
Andrzej tez
Np w szamerowanej bluzie na Węgrzech
A Melanie nudna
Gra pozorów niby a jednak pozorny to jest TO.
Poza tym, pełna symetria par.
Fotograf bardzo o to dba.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A tak wygląda z tyłu.
Opinia żony: sukienka ładna ale eskapada w szpileczkach po trawie niełatwa.
👣
🐾
🐾
Gąsieniczki niosą
New idea
Nieźle
Poszedłbym z całą czwórką na wino
Z piętra wyżej tylko z p. AKD