Kol Wąski ujął sedno: " Jorge ma rację ale pomija jeszcze jeden aspekt. Mianowicie kompletne osamotnienie Sprawcy i potępienie ze wszystkich stron. Od Kościoła po dziennikarzy. A osoby, które w sercu by takiego sprawcę popierały nawet nie wpadną na to, że wagon fajek do puchy wysłać. "
Po prostu nie ma tej większej połączonej agresywnej grupy - nakierowanej na takie incydenty, która by mogła dać głos aby to otawrcie poszło: "Dobrze zrobił". I dbała by o swoich. Jest rozproszenie.
posix napisal(a): Kol Wąski ujął sedno: " Jorge ma rację ale pomija jeszcze jeden aspekt. Mianowicie kompletne osamotnienie Sprawcy i potępienie ze wszystkich stron. Od Kościoła po dziennikarzy. A osoby, które w sercu by takiego sprawcę popierały nawet nie wpadną na to, że wagon fajek do puchy wysłać.
Nu ba. Ja to się spotykałem z potępieniem społecznym za delikatne zwracanie uwagi współpasażerom czytającym "Nie."
Nauczanie nauczaniem, analiza, synteza implementacja żywot uporzadkowan. Ale ale ale ... ja wręcz siebie nie poznaję jak nie mogę się oderwać od słuchania 2 - 3 godzinnych wykładów słuchanych z czystej przyjemności a przy okazji jakieś tam horyzonty poszerzające. A dysputy czy to z Žižkiem czy Roganem to już narkotyczną przyjemnością są. Wolę jego perory od seriali na wszystkich Netfliksach świata no, upierdliwe to jest bo 2h w skupieniu wygospodarować ciężko zwłaszcza, że wszytko mam juz wyprasowane a przygotowanie posiłkow na 2dni to max 90 min. Opętał mnie jak nic,
Wyczytałam, że dr Peterson choruje na depresję. Ciekawe999... @Uhr, gdybyś gdzieś, w jego wykładach spotkała info jak się z tym uporał, daj nam znać, s' il vous plait.
A co do guruw różnych takich. Sfego czasów, lat będzie że czy fstecz, mój syn kturen miau nijakie problemy z ortygrafiją po pszeczytaniu kilku postuf Szanownego @Gnębąna stfierdzieł że już go sprafa rurznych dys- i ortografiji nie tyczy.... I i dziwo mu przejszło. Tak że nigdy nie wiesz co ci się pszyda i kiedy.
chmm… jak ktoś ma takie zdjecie to może swiadczyc o tym, ze już zakochal sie w sobie... to nie jest dobry znak... i wogole, jak na antysystemowca gość cieszy sie ciut za duza popularnoscia.
ale to sa takie moje wariacje w temacie, mogę sie mydlic...
Nawet nie o żel mi poszło Dziś mało kto poza piti uomo ubiera się tak wyszukanie, klapy marynarki, krawat kolorystycznie dobrany, a deseń arcyciekawy. Sam bym się tak nie ubrał, ale doceniam
christoph napisal(a): Sam bym się tak nie ubrał, ale doceniam
A mnie się podoba, płynne przejście od informala do casuala. Bez udziwnień, na bank rzeczywiście trochę odważne ale na kancelarię adwokacką w sam raz a dla agencji reklamowej wręcz konserwatywnie.
christoph napisal(a): Sam bym się tak nie ubrał, ale doceniam
A mnie się podoba, płynne przejście od informala do casuala. Bez udziwnień, na bank rzeczywiście trochę odważne ale na kancelarię adwokacką w sam raz a dla agencji reklamowej wręcz konserwatywnie.
Off Shem... To na zdjęciu już jednak artystowskie I jednak buduje dystans
Mania napisal(a): Wyczytałam, że dr Peterson choruje na depresję. Ciekawe999... @Uhr, gdybyś gdzieś, w jego wykładach spotkała info jak się z tym uporał, daj nam znać, s' il vous plait.
Ups! ... prośba była, oczywiście, do Pani_Łyżeczki. Już zresztą dostałam odpowiedź i podziękowałam :-)
Komentarz
"
Jorge ma rację ale pomija jeszcze jeden aspekt. Mianowicie kompletne osamotnienie Sprawcy i potępienie ze wszystkich stron. Od Kościoła po dziennikarzy. A osoby, które w sercu by takiego sprawcę popierały nawet nie wpadną na to, że wagon fajek do puchy wysłać. "
Po prostu nie ma tej większej połączonej agresywnej grupy - nakierowanej na takie incydenty, która by mogła dać głos aby to otawrcie poszło: "Dobrze zrobił". I dbała by o swoich.
Jest rozproszenie.
dla Ignaca
Zaposiadywanie gura poznawamy po adorancji tegusz zes pewno opserwowalno upierdliwościo.
Ale ale ale ... ja wręcz siebie nie poznaję jak nie mogę się oderwać od słuchania 2 - 3 godzinnych wykładów słuchanych z czystej przyjemności a przy okazji jakieś tam horyzonty poszerzające. A dysputy czy to z Žižkiem czy Roganem to już narkotyczną przyjemnością są. Wolę jego perory od seriali na wszystkich Netfliksach świata no, upierdliwe to jest bo 2h w skupieniu wygospodarować ciężko zwłaszcza, że wszytko mam juz wyprasowane a przygotowanie posiłkow na 2dni to max 90 min.
Opętał mnie jak nic,
Noji jakąś instrukcje obsługi dam radę przeczytać
Proszsz próbka bagatelka 2h 38min
Cusz takiesz tumaczenie tumaczy? Chibasz guwno.
Sfego czasów, lat będzie że czy fstecz, mój syn kturen miau nijakie problemy z ortygrafiją po pszeczytaniu kilku postuf Szanownego @Gnębąna stfierdzieł że już go sprafa rurznych dys- i ortografiji nie tyczy.... I i dziwo mu przejszło.
Tak że nigdy nie wiesz co ci się pszyda i kiedy.
chmm… jak ktoś ma takie zdjecie to może swiadczyc o tym, ze już zakochal sie w sobie... to nie jest dobry znak...
i wogole, jak na antysystemowca gość cieszy sie ciut za duza popularnoscia.
ale to sa takie moje wariacje w temacie, mogę sie mydlic...
Dziś mało kto poza piti uomo ubiera się tak wyszukanie, klapy marynarki, krawat kolorystycznie dobrany, a deseń arcyciekawy.
Sam bym się tak nie ubrał, ale doceniam
https://www.google.com/amp/s/www.gq.com/gallery/pitti-uomo-street-style-spring-2020/amp
To na zdjęciu już jednak artystowskie
I jednak buduje dystans
Tu fajny abnegat.
Potem chyba córka go wymarketingowała
Fajnie tak se pogadać o facetach....
Na tym pierwszym - picuś.
Podobniesz dodenkafonis to nie samosz napierdzielanie ręcamy i nogamy po fortepiano.
Szysko roszczyga sie wew duchowem podenściu. Albowię ino duch umi ożywieć martwo litere albosz nutkie.
Nie kupywam.
Jak ktuś żek takiesz tumaczenia majo to guwno wade isz tumaczo szysko.
Pod opemtanie mogie szysko podciomgś bes mrygniemcia oczodołem. I cusz?
Nualesz trafnem uznawam sposzczerzenie isz lekażu Petersonu owesz sny zes koczmaramy sużo za takisz samosz wycrych nibysz-tumaczoncy jakosz opemtanie.
Wzieno i sie pszyśnieło. Wzieno i opemtało. Walkasz klasowasz tysz sie samasz wziena i zaoszczeła. Jakosz ouwek.
Także tak - isz znowusz spłentam kulego Szurmowcę.