Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ministrantka, jak mniemam.
A to nie chopię zes kucykię?
Patrząc na kości policzkowe chłopię.
Tak mi się też wydaje. Znając Celebransa :-) myślę, że nie dopuściłby do Tridentiny płci przeciwnej. BTW, zdjęcie pochodzi z najnowszej edycji rekolekcji Mysterium Fascinans.
Je drobny problem ze strażą wybrzeża. Z marynarką i smokingiem wojennym również. Niektórym się nie podoba zdecydowane działanie i prosta mowa. 31 maja 2010 prezydent NRF Köhler podał się do dymisji po olbrzymiej fali hejtu, która była reakcją na jego słowa w samolocie z Afganistanu. Udział w misjach naszego wojska służy również naszym interesom, np. zapewnieniu wolnych i bezpiecznych szlaków handlowych. Każdy Ławrow, Pence i Waszczu i Czaputowicz to by potwierdził.
Pomieszanie z poplątaniem, to ta tęcza w końcu jest symbolem czego? Eko terrorzyzmu czy obyczajowego terroryzmu? Wiem że to się często łączy, ale to jednak nie to samo.
Może tak być. Ruch z zamiana Szczerskiego na Wojciechowskiego może się okazać frajerski.
Co do kobiet to zaczyna mnie wkurzać ten antymaskulizm. Rozumiem ze mam się cieszyć że jeszcze nie ma parytetu dla LGBT oraz pozaeuropejskich i niechrześcijańskich imigrantów.
Komentarz
Chociaż dlaczego, aż "brawo" - przecież to powinno być oczywiste i normalne. Czy świat nie zdurniał?
https://en.wikipedia.org/wiki/Sinking_of_the_Rainbow_Warrior
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Temu panu się nie podoba.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220886663743292&id=1440782345
Tak mi się też wydaje. Znając Celebransa :-) myślę, że nie dopuściłby do Tridentiny płci przeciwnej.
BTW, zdjęcie pochodzi z najnowszej edycji rekolekcji Mysterium Fascinans.
Chyba świecki bardzo młodzian w sutanelli
Z marynarką i smokingiem wojennym również.
Niektórym się nie podoba zdecydowane działanie i prosta mowa.
31 maja 2010 prezydent NRF Köhler podał się do dymisji po olbrzymiej fali hejtu, która była reakcją na jego słowa w samolocie z Afganistanu.
Udział w misjach naszego wojska służy również naszym interesom, np. zapewnieniu wolnych i bezpiecznych szlaków handlowych.
Każdy Ławrow, Pence i Waszczu i Czaputowicz to by potwierdził.
Zachód to cnoty, które zwariowały
Wojciechowskiego odwali OLAF, jeśli tylko będzie to możliwe.
Co do kobiet to zaczyna mnie wkurzać ten antymaskulizm. Rozumiem ze mam się cieszyć że jeszcze nie ma parytetu dla LGBT oraz pozaeuropejskich i niechrześcijańskich imigrantów.
I w spodniach. Lepsze to niż mini.
Moralniejsze znaczy.
Dlaczemu lotnik płazuje tą panią?
Admiral kordzikiem nie może?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Bardzo mi się podoba.
*
Wyjmowanie lancą kołków od namiotu krzyzowców
Tent pegging
Pakistan
https://www.deviantart.com/inayatshah/art/Tent-Pegging-11-814165326
bomba! znaczysię - super!