los napisal(a): Mel Brooks kiedyś chciał nakręcić film o wyprawie do dżungli, w którym tubylców by grali biali a Europejczyków czarni. Ale nakręcił tylko to
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
los napisal(a): Mel Brooks kiedyś chciał nakręcić film o wyprawie do dżungli, w którym tubylców by grali biali a Europejczyków czarni. Ale nakręcił tylko to
Kraków pono czci tradycje niemieckich cechów z czasów Wita Stwosza (pseudo Veit Stoss) Żeby zostać profesorem trzeba być synem profesora albo ożenić się z córką profesora. PAaD ma jedno i drugie. Ciekawe czy zostanie rektorem jakim
Najgłupsze w uwolstwie jest to że im się wydaje że zachodnie elity pożądają w Polsce sojuszników inteligentów, staroświeckiej profesury, szlachty i kupców z rodowodem na kilka generacji, erudytów i kosmopolitów. I że będą takich sojuszników popierać, pomagać im, chwalić i zapraszać na salony.Tymczasem oni pożądają wyłącznie sprawnych i brutalnych złodziei i pałkarzy co będą pilnować ich interesów. Sami już dawno nie mają żadnych rodowodów, albo je zapaskudzili albo sobie kupili od zubożałych rodowodowych degeneratów.
przecinek? mam kłopoty z interpunkcjo mój ulubiony Konwikcki pisał "my, Polacy z Kresów, posługujemy się polszczyzną swobodnie, troskę o jej poprawność pozostawiamy Niemcom i żydom"
christoph napisal(a): przecinek? mam kłopoty z interpunkcjo mój ulubiony Konwikcki pisał "my, Polacy z Kresów, posługujemy się polszczyzną swobodnie, troskę o jej poprawność pozostawiamy Niemcom i żydom"
Komentarz
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fabryka_porcelany_Allach
New York 1976
Leningrad 1924
Żywe szachy. Białe to marynarze, czarne to piechota
Rozumni człowieki umiejo zarazieć swojo rozumnościo, rostropnościo i umiarkowanię. Chibasz pąprezidą zrezygnał wew politycznem dziecięmctwie zes obowiomskowych szczepię.
ojciec jego antygender mocny, a jak antygender to i antysystemowiec (do obecnego systemu)
nic nie było o byciu grzecznym, nie ma dowodów
Żeby zostać profesorem trzeba być synem profesora albo ożenić się z córką profesora.
PAaD ma jedno i drugie.
Ciekawe czy zostanie rektorem jakim
Tygodnik powszechny.
mam kłopoty z interpunkcjo
mój ulubiony Konwikcki
pisał
"my, Polacy z Kresów, posługujemy się polszczyzną swobodnie, troskę o jej poprawność pozostawiamy Niemcom i żydom"
Reszta "on the ground".