Panowie tez paczą naPADa. Spisał się fotograf, ze stu fotek, gdzie PAD dłubie w nosie, panie poprawiają kamizelki, a prezydent Rajchu chleje, wybrał akurat tę jedną, która wygląda jak się paczy.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Panowie tez paczą naPADa. Spisał się fotograf, ze stu fotek, gdzie PAD dłubie w nosie, panie poprawiają kamizelki, a prezydent Rajchu chleje, wybrał akurat tę jedną, która wygląda jak się paczy.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Panowie tez paczą naPADa. Spisał się fotograf, ze stu fotek, gdzie PAD dłubie w nosie, panie poprawiają kamizelki, a prezydent Rajchu chleje, wybrał akurat tę jedną, która wygląda jak się paczy.
takżę wolałbym tę CIEKAWSZĄ!
przykład:
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Popatrz na a) kołnierzyk koszuli ułóż palce jak na drugim zdjęciu i popatrz z boku; 1 do 50000 że wyjdzie jak na pierwszym zdjeciu Czylę choła przed ludźmi Pr z pałacu Back & Game Dobra robota
christoph napisal(a): Römecku Möj rozToMiöuy Abo i wiela razy
Popatrz na a) kołnierzyk koszuli ułóż palce jak na drugim zdjęciu i popatrz z boku; 1 do 50000 że wyjdzie jak na pierwszym zdjeciu Czylę choła przed ludźmi Pr z pałacu Back & Game Dobra robota
a wiesz że do fejk-pikczerów są specjalne programy, ale bardzo drogie, bym sobie kupił.... więc trudno mi powiedzieć
ale wolnej chwili poszukam czy są inne "trzypalczaste"...
takżę wolałbym tę CIEKAWSZĄ!
przykład:
Druugie zdjęcie chyba dorobione po postfacktum Nieprawda. Widać, że to samo ubranie i samochód. Układ ciała w stosunku do drzwi i sposób uchylenia drzwi. Trudno byłoby to powtórzyć.
Komentarz
nie było POTUSa, to przyjął w Łazience
jak tak wygląda Łazienka, to jak salony?
A może ja jusz letko zboczona po obecnej lekturze jestem?
Nualesz ostateczno ktuś ogarmnienty rzuceł na stuł czyste psześcieradło.
fifaka nie widzę
Może jednak siwej głowie nie uchodzi, ale opśmiałam się srodze. Jest w całości niżej, chyba, że Krzysztof usunie.
Telefon Ci do tego poczebny?!
diagnoza - lustrzyca ... no comments , niepotwierdzam ...
odniosłem się do rozdzielczości zdjęcia na mem smartfonie, nie mam tak sokolego zwroku jak Gnę Bą
Sztajnmajer- goły i bosy
Duda- pod żyrandolem
Pence- pod chopem hegemonem z dzidą
przykład:
Möj rozToMiöuy
Abo i wiela razy
Popatrz na a) kołnierzyk koszuli
ułóż palce jak na drugim zdjęciu i popatrz z boku; 1 do 50000 że wyjdzie jak na pierwszym zdjeciu
Czylę choła przed ludźmi Pr z pałacu Back & Game
Dobra robota
więc trudno mi powiedzieć
ale wolnej chwili poszukam czy są inne "trzypalczaste"...
takie radosne jak America
first
above
and now second
są niezwyciężeni
jak Krassnaia Armia
nie do wyhamowania
Googlowi, imaginujcież sobie, nieznany. Duckduckgo też nic o nim nie wie.
Ale może tut. Zbiorowość wskaże?
Uderzające podobieństwo do oryginału
)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Nieprawda. Widać, że to samo ubranie i samochód. Układ ciała w stosunku do drzwi i sposób uchylenia drzwi. Trudno byłoby to powtórzyć.
przypominam hajlującego Panzerkardinala Ratzingera, gdzie obcięto lewą rękę na zdjęciu z prymicji
a'propos, w wątku o Niemcach buła jazda po szmetterlingu, Ratzinger jeszcze bardziej się nadawa
Jeff Koons: «Michael Jackson and Bubbles», Porzellan, 1988. (Bild: Metropolitan Museum of Art / AP)