Mania napisal(a): W dodatku przyniósł kwiaty dla Pierwszej Damy. Opozycja zdegustowana. Iwona Hartwich napisała, ze nigdy nie przyjęłaby orderu od Dudy :-D
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
zazdrości! Robert to klasa światowa! sportowo, wizualnie, survivalowo i savioir-vivrovo
Ta piłkarska repra to w ogóle sól w oku dla totalsów. "Lewy" przyjmuje ordery, trener cytuje św. Jana Pawła II i chce odwiedzić Jasną Górę... Tylko patrzeć jak małpy jedna po drugiej zaczną puszczać hasztagi "Nie kibicuję piłkarzom"
Brzost napisal(a): Ta piłkarska repra to w ogóle sól w oku dla totalsów. "Lewy" przyjmuje ordery, trener cytuje św. Jana Pawła II i chce odwiedzić Jasną Górę... Tylko patrzeć jak małpy jedna po drugiej zaczną puszczać hasztagi "Nie kibicuję piłkarzom"
Nie zauważyłem słowa "trener" myślałem, że to wszystko o "Lewym"
Ktoś zauważył, że ludzie poruszający się zawodowo po sztucznych światach wirtualnych (wymyślonych) jak np. aktorzy, muzycy, twórcy gier, pracownicy mediów itp. dokonują często zgoła innych wyborów światopoglądowych niż tworzący "w realu" - choćby rolnicy, pracujący fizycznie ale i np. sportowcy.
„Wielu pytało: czy to tęcza na Marsie? Nie. Tęcze nie są tutaj możliwe. Tęcze są tworzone przez światło odbijane od okrągłych kropelek wody, ale nie ma tu wystarczającej ilości wody, aby skondensować, i jest za zimno na ciecz woda w atmosferze. Ten łuk to rozbłysk obiektywu” – napisali przedstawiciele agencji na oficjalnym koncie Perseverance na Twitterze.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
Edit - znaleźliśmy jego profil na linkedin. Ze zdjęcia wygląda na to, że ten. Uprzedzając pytania - tak, z TYCH Stelmachowskich. Wnuk Andrzeja.
I duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej na miniature-calendar.com
👣
🐾
🐾
nasz Houndini, zarabia więcej niz Houndini
choć to też niezłe
https://www.sportsnet.ca/soccer/klose-pope-benedict-xvi/
Robert to klasa światowa!
sportowo, wizualnie, survivalowo i savioir-vivrovo
Tylko patrzeć jak małpy jedna po drugiej zaczną puszczać hasztagi "Nie kibicuję piłkarzom"
Ktoś zauważył, że ludzie poruszający się zawodowo po sztucznych światach wirtualnych (wymyślonych) jak np. aktorzy, muzycy, twórcy gier, pracownicy mediów itp. dokonują często zgoła innych wyborów światopoglądowych niż tworzący "w realu" - choćby rolnicy, pracujący fizycznie ale i np. sportowcy.
https://www.tvp.info/53192581/nasa-tecza-na-marsie-niezwykle-zdjecie-z-lazika-perseverance
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
ze stacji ISS na orbicie okołoziemskiej, spotkał się z pudełkiem - satelitą RemoveDEBRIS (65x65x72 cm)
podaję rozmiary, bo to... moja skrzynia na gazety i paczki w Ruchu!
https://www.facebook.com/SpaceNextOfficial/videos/201937454690083/
Placki z ingerą, kawa z moździerza i śpiewy, które polecał wielebny ATW, narodowiec z wielonarodowej ziemi
w artykule o drogich monetach z PRL
ciekawe podejście do godła, czy były jeszcze jakieś monety w obiegu z przetworzonym godłem?