"W 1995 roku brytyjski artysta William Utermohlen otrzymał druzgocącą diagnozę demencji. Pomimo tak trudnych okoliczności Utermohlen postanowił wykorzystać swój stan w swoich pracach i zaczął tworzyć serię autoportretów w latach 1995-2000. Powyższe porównanie pokazuje oryginalny autoportret z 1967 roku. Niestety, Utermohlen zmarł w 2007 roku.
Obrazy te służą jako przejmujące i dokładne reprezentacje pogorszenia funkcji poznawczych, zwykle związanego z demencją. Zostały one wykorzystane jako materiał edukacyjny dla studentów medycyny, dający szczegółowy wgląd w zmiany zdolności poznawczych, jakich mogą doświadczać osoby z demencją."
@Przemko powiedział(a):
"Zdjęcie z autobiograficznej książki szefa ochroniarzy Jelcyna, gen.Aleksandra Korżakowa, podpisane "Prezydent i jego ochrona"."
Pewnie szli gdzieś incognito a wy się śmiejecie ( i ja też)
@Przemko powiedział(a):
"Zdjęcie z autobiograficznej książki szefa ochroniarzy Jelcyna, gen.Aleksandra Korżakowa, podpisane "Prezydent i jego ochrona"."
Komentarz
Co robią ci egzotyczni zawodnicy w prawym górnym rogu?
Przy Tobie, Najwyższy i Najjaśniejszy Panie, stoimy i stać chcemy!
👣
🐾
🐾
"W 1995 roku brytyjski artysta William Utermohlen otrzymał druzgocącą diagnozę demencji. Pomimo tak trudnych okoliczności Utermohlen postanowił wykorzystać swój stan w swoich pracach i zaczął tworzyć serię autoportretów w latach 1995-2000. Powyższe porównanie pokazuje oryginalny autoportret z 1967 roku. Niestety, Utermohlen zmarł w 2007 roku.
Obrazy te służą jako przejmujące i dokładne reprezentacje pogorszenia funkcji poznawczych, zwykle związanego z demencją. Zostały one wykorzystane jako materiał edukacyjny dla studentów medycyny, dający szczegółowy wgląd w zmiany zdolności poznawczych, jakich mogą doświadczać osoby z demencją."
Specjalsi, czyli elita .
@trep; czyja to buźka?
Pewnie szli gdzieś incognito a wy się śmiejecie ( i ja też)
A do kogo podobny? Właśnie zmarły 60-letni syn dwojga znanych osób.
Podobny do Delona.
Ochroniarz Jelcyna?
Nieślubny syn, którego ten nie chciał uznać. Twierdził, że nie jego. Matką była Nico.
Przykre dla syna tak bardzo podobnego do ojca :-( Wyczytałam, że adoptowała go matka Delona.
Myćko, Solejuk, Pietrek, Hadziuk i Stach
Podobał mi się komentarz "casual friday".
https://d2eehagpk5cl65.cloudfront.net/img/c1200x675-w1200-q80/uploads/2017/01/14846807597567.jpg.webp
Nie mogę z poziomu komórki wkleić zdjęcia więc tutaj wyjaśnienie
Na dodatek, w barwach ruskiej flagi. Wszystko pasuje.
Polityczna prostytycja i alfonserka w barwach Putina.
Pasuje idealnie.
Marsz kurew i złodziei.
A może by tak zastąpić skrót ZiS akronimem ZiK…
Ponad nami:
To autentyk? Gdzie tak latał?
Chyba tak.
Tu jest film:
https://niezalezna.pl/487051-tusk-przemawia-a-nad-jego-glowa-na-niebie-pojawil-sie-napis-do-berlina-wideo
Babola (nad horyzontem błyska się i słychać szczęk żelaza)
Lalka podobna z twarzy do Szymona "Chucky" Hołowni..
No i po co się tam pchał? Hehe.
Otwieram butelkę szamponu!
👣
🐾
🐾