To jest, przepraszam, był bardzo niedoceniony człowiek. Wszyscy tylko Prigożyn i Prigożyn a przecież to on założył i dał nazwę najsłynniejszej prywatnej armii świata. Nawet erudyta Ignac zadaje głupie pytania.
"Stan splątania kwantowego dwóch fotonów zwizualizowany w tzw. "czasie rzeczywistym". Sam nie wiem, co o tym myśleć. Czy to "samo tak wyszło" czy badacze "pomogli"?"
Przy okazji rada dla Chritopha (i innych). Pisał o tym Półmisiek leczy widocznie zostało przeoczone. Jak vlepiamy w okienko obrazka adres i nie przeskakuje nam w pole posta, należy na końcu adresu dopisać .jpg
Wtedy adres przeskoczy nam do okienka posta a tam usuwamy to .jpg i dajemy wyślij.
Tak. Wczoraj w dzienniku mówili, że aparat sobie sam skonstruował - albo się przesłyszałem. Ale o pasji czytałem w różnych źródłach a zdjęć pozostało sporo.
Komentarz
To jest, przepraszam, był bardzo niedoceniony człowiek. Wszyscy tylko Prigożyn i Prigożyn a przecież to on założył i dał nazwę najsłynniejszej prywatnej armii świata. Nawet erudyta Ignac zadaje głupie pytania.
"Stan splątania kwantowego dwóch fotonów zwizualizowany w tzw. "czasie rzeczywistym". Sam nie wiem, co o tym myśleć. Czy to "samo tak wyszło" czy badacze "pomogli"?"
https://phys.org/news/2023-08-visualizing-mysterious-quantum-entanglement-photons.html
Tu masz inną wizualizację splątania kwiatowego
Sęk jest taki, że splątanie teologiczne jest potrójne a do fizyki trzeba podwójnego.
los
Pater Born
Co widzicie?
Dziewczynę z perłą
na monitorze tego w ogóle nie widać, dopiero jak sie srogo pomniejszy to sie pojawia. Może na telefonie widać od razu?
Ale co widać?
Twarz. Na bluzce blondynki są usta
Wystarczy nieco odsunąć się od monitora i zmrużyć oczy.
Stara baba?
Starą babę widzę. Dziewczyny nie.
albo Putin
alem mocno mrużuł
Dwie śliczne dziewczynki.
takie zdjęcia zawsze cieszą
Mapa państw posiadających kolonie, wraz z ich ilością.
W czasach nowożytnych. W czasach dawniejszych zarówno Grecy jak Włosi trochę tych kolonii mieli.
czegoś tu jednak brakuje
ALBIN SIWAK !
https://v.wpimg.pl/NWQ1YjMwYTYwUy9ZYgxsI3MLewMkVWJ1JBNjSGJAdmMpHj8DIRI8MiFedw0_Aj42JkF3GiFYLyc4Hi9bYhMnJCFdOBNiEiM1NFV2Xn0WfWRhAzpHfEF9ZHwFb1h_Wi81MgJ0W3lOeGI1BDtZfUYsdSw
Wiele osób słyszało zapewne o pracowitości bobrów, o ich sumienności i o tym, że potrafią budować wspaniałe tamy. Spiętrzać wodę, dbać o kondycję lasu i "czyścić" go z luźnych gałęzi oraz patyków. Ale czy spodziewaliście się, że będą w stanie zbudować coś takiego? Zerknijcie tylko, co powstało w Nadleśnictwie Choczewo (woj. pomorskie).
Ciekawe1, czy ustanowiły sobie wójta, ażeby wydawał pozwolenia wodne.
Przy okazji rada dla Chritopha (i innych). Pisał o tym Półmisiek leczy widocznie zostało przeoczone. Jak vlepiamy w okienko obrazka adres i nie przeskakuje nam w pole posta, należy na końcu adresu dopisać .jpg
Wtedy adres przeskoczy nam do okienka posta a tam usuwamy to .jpg i dajemy wyślij.
AAAAA! hugsy i Kissy !
Normalna bobrza tama. Te gałęzie są tak poplątane że trzeba naprawdę się namęczyć żeby to rozwalić, trzeba ciągać traktorami.
Fot. Józef Ulma
kolega mówił mi kiedy , lata temu o filmie lub programie o Józefie Ulmie
Pasja Józefa
internet mi tego nie pokazuje
było coś takiego?
Tak. Wczoraj w dzienniku mówili, że aparat sobie sam skonstruował - albo się przesłyszałem. Ale o pasji czytałem w różnych źródłach a zdjęć pozostało sporo.