marniok napisal(a): myslę że to zdjęcie mówi wszystko na temat...
Kierwiński machał dziś w tv tabletem z tym zdjęciem. Takie poważne wydarzenia, ludzie rzucają się pod samochody, a Kaczor się śmieje. Powiedział Brudzińskiemu, żeby to wytłumaczył ludziom. Brudziński siedział w tym samochodzie i powiedział, że Kaczor był obrzucany obelgami, wyzwiskami i inwektywami i śmiał się z tego.
Zabili mu Brata, Bratową, ugodzili prosto w serce. Sam przez przypadek uszedł z życiem, a potem musiał mieć ochronę 24/h. To po tym wszystkim ze zwykłych wyzwisk i pogróżek miałby się nie śmiać?
marniok napisal(a): myslę że to zdjęcie mówi wszystko na temat...
Kierwiński machał dziś w tv tabletem z tym zdjęciem. Takie poważne wydarzenia, ludzie rzucają się pod samochody, a Kaczor się śmieje. Powiedział Brudzińskiemu, żeby to wytłumaczył ludziom. Brudziński siedział w tym samochodzie i powiedział, że Kaczor był obrzucany obelgami, wyzwiskami i inwektywami i śmiał się z tego.
Zabili mu Brata, Bratową, ugodzili prosto w serce. Sam przez przypadek uszedł z życiem, a potem musiał mieć ochronę 24/h. To po tym wszystkim ze zwykłych wyzwisk i pogróżek miałby się nie śmiać?
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Że niby górale z ciupazeckami przyjdą i hań zrobią porządek, i wreszcie będzie śleboda, heeej, śleboda!?
... że Duch Święty to uczyni.
A nie, to od dawna wiadomo, że są dwa sposoby, żeby w Polsce było lepiej. Jeden cudowny, żeby zakasać rękawy i wziąć się do roboty, drugi naturalny - że zstąpi Duch Święty i zrobi porządek.
@KAnia zaskoczyła mnie ta transmisja na żywo z modlitw na Jasnej Górze z udziałem "pisowców" ale jaki ogromny kontrast wobec opozycjonistów "totalnych" z ich wulgarnością i jadem w ustach! co pokazała m.in. socjalistka Ogórek z TyleWizji
romeck napisal(a): @KAnia zaskoczyła mnie ta transmisja na żywo z modlitw na Jasnej Górze z udziałem "pisowców" ale jaki ogromny kontrast wobec opozycjonistów "totalnych" z ich wulgarnością i jadem w ustach! co pokazała m.in. socjalistka Ogórek z TyleWizji
romeck napisal(a): @KAnia zaskoczyła mnie ta transmisja na żywo z modlitw na Jasnej Górze z udziałem "pisowców" ale jaki ogromny kontrast wobec opozycjonistów "totalnych" z ich wulgarnością i jadem w ustach! co pokazała m.in. socjalistka Ogórek z TyleWizji
Komentarz
Wcale mnie to nie dziwi. Robiłabym to samo.
usłyszy, że już czas
zaskoczyła mnie ta transmisja na żywo z modlitw na Jasnej Górze z udziałem "pisowców"
ale
jaki ogromny kontrast wobec opozycjonistów "totalnych" z ich wulgarnością i jadem w ustach!
co pokazała m.in. socjalistka Ogórek z TyleWizji
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
podwładni św. Michała Archanioła
m.in. Porównują fińskiego ministra ds promocji/propagandy/? do zdolnego ucznia Goebelsa
Są też trzeźwe spostrzeżenia: